Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 76 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επίσκεψη έγινε στις αρχές του μήνα ύστερα από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά όπου αποφάσισα να κάνω μια σύντομη τσάρκα πιο πολύ για χαβαλέ. Στη σύντομη βόλτα συναντάω 3 στόχους που ήθελα πολύ να γευτώ ύστερα από κριτικές που είχα διαβάσει και συγκεκριμένα του συνforumιτη al pacino του οποίου απ΄ ότι έχω καταλάβει ταιριάζουν πολύ τα γούστα μας και δίνω ιδιαίτερη βάση στις κριτικές του.
Η μία ήταν η Νικόλ η γαλλίδα, η Ειρήνη το milf στο 25 της οδού προμηθέως και η τρίτη την οποία κι επέλεξα χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο η Βερόνικα, κάτι για το οποίο και δε μετάνιωσα.
Πληρώνω λοιπόν περνάω στο δωμάτιο στο βάθος όπου το στρώμα είναι άθλιο και ξενερώνω λίγο. Μετά από λίγο ανοίγει η πόρτα και βγαίνει ένα κεφάλι μόνο και κάνοντας το γνωστο μωρουδιακό "τσα". Λέω από μέσα μου έδω είμαστε, ορεξάτη η Βερόνικα. Σηκώνομαι από το κρεβάτι κι αρχίζουν χάδια και προκαταρκτικά.Τα χείλη μας ακουμπούσαν χώρις όμως να ανταλάσσονται φιλιά, γεγονός που με κάβλωσε αρκετά. Παραμένοντας όρθιος παίρνει το μήνυμα ότι η πίπα θα γίνει στα όρθια, μου περνάει το προφυλακτικό κάλτσα κι αρχίζει μια πίπα όλο τρέλα ενώ αυτή κέθεται στο κρεβάτι στα τέσσερα και χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της.Πραγματική επαγγελματίας!'Επειτα από αρκετά λεπτά πίπας μου κάνει νόημα να ξαπλώσω και προς εκπληξη μου κατεβαίνει στο πούτσο και συνεχίζει να με πιπώνει με τόση μανία λες κι είχε να ψολή κι εγω δεν ξέρω από πότε. Γυρνάει ύστερα σε στυλ 69 με τα πόδια στο πλάι όμως και συνεχίζει απτόητη. Κάπου εκεί πήγα να χαιδέψω το γατάκι, πράγμα που την ενόχλησε με αποτέλεσμα η πίπα να γίνει ακόμη πιο δυνατή,γεγονός που με ενόχλησε. Κάπου εκεί παίρνει τη πρωτοβουλία και κάθεται πάνω στο Γιούτσο με τη πλάτη γυρισμένη στην αγαπημένη μου στάση! Συνυπολογίζοντας και το απρόσμενο του πράγματος έφτασα στα κόκκινα ρίχνοντας ένα σκαμπίλι εκείνη τη στιγμή. Καπού εκεί ψιλοενοχλημένη, αλλά με χαμόγελο μου λέει να μην το ξανακάνω γιατί θα φάω παντόφλα! Γυρίζουμε σε ιεραποστολική στάση κι εκεί που καμαρώνω το δυστυχώς αρκετά ξεσκιμένο μ...κι της πετάει την ατάκα "μην το κοιτάς γιατι θα μου το ματιάσεις"...χαχαχαΜεγάλο χαμόγελο
Η κοπέλα είναι πολύ ευέλικτη, τα πόδια της τα έβάλε στους ώμους για πλάκα.Κι έκει επειδή ένιωσα το τέλος να πλησιάζει της προτείνω να γυρίσει στα 4 όπου και δέχτηκε με μεγάλη προθυμία.Κάπου εκεί έγινε και η τελική κατάθεση.Μια πολύ τίμια και ειλικρινής κατάθεση.Άλλη μια καλή επιλογή και 30εύρο που άξιζε το κόπο.

Αν και δεν το συνιθίζω θα το σκεφτόμουνα πολυ σοβαρά να την ξαναεπισκεφτώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Paktosis
Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού