Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Αποδείχτηκε ότι ορισμένα δέλα έχουν άμεση επαφή με το σαϊτ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που περιγράφουν εδώ μέσα.Οκ δε λέω τσιγγουνιές δε κάνει και ελέυθερα και χαμόγελα όλα αυτά ναι. Αλλά η τύπισσα δε βλέπεται , σίγουρα προωθείται απο κάποιους που τη διαφημίζουν. Κρεμασμένα δέρματα και και χαλασμένα δόντια . Αηδία. Τα χαμόγελα και τα λοιπά που έχετε τσιμπήσει όλα είναι υπορψεύτικα αυτή κοντεύει να ξεψυχήσει ρε δε το έχετε καταλάβει. Και αποδείχτηκε ότι έχει επαφή με το σαίτ γιατί μου λέει ο καφενειακός γνωστός τσάτσος όταν μπήκα: '' Μεγάλε σε παρακαλώ μόνο μηκάνεις νερά στο πάτωμα'' Πως δε μου είπα δηλαδή ότι κάποιοι παραπονέθηκαν στο σαϊτ για νερά στο πάτωμα. χαχα. Αυτά. Πάντως για την ιστορία στύση και κατάθεση υπήρξε κανονικά όχι για χα΄ρη της αλλά επειδή είμαι ντούρος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
isideratos
Μέλος
Εγγραφή:
19 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
74
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Νοεμβρίου, 2011
Καλά ρε μάγκα, αφού αηδίασες, γιατί έμεινες να "καταθέσεις", για να μάθουμε όλοι ότι είσαι ντούρος ανεξάρτητα από γυναίκες; Και οι τσιμεντόλιθοι έχουν τρύπες, εκεί μπορείς να καταθέσεις πιο οικονομικά... Και γιατί ο "γνωστός" τσάτσος δεν λέει σε όλους να μην κάνουν νερά στο πάτωμα; Μήπως σε είδε λίγο μαστούρη; χαχα. Αυτά.
17 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κατέθεσε επειδή είναι Ντούρος και όχι επειδή δεν του άρεσε η γκόμενα...είναι το λεγόμενο Πήδημα-Jedi...να σου σηκώνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες και να έχεις πληρώσει γι αυτό !!!
17 Νοεμβρίου, 2011
Λαμπ θα το εκλαβω ως χιουμοραυτο με το μαστουρης.. Λοιπον θα σου απαντησω ομως. Εμεινα γιατι δε την ειδα πριν μπω και ειχα ηδη πληρωσει, βλεπεις ειχα πειστει τοσο πολυ απο τισ κριτικες. Και Ντουρος ειμαι γιατι να το κρυβω οπως λεει και ο συναγωνστιης ειναι μαγκια να εισαι ντουρος και να καταθετεις σε αντιξωες συνθηκες. χοχο. Στην τελικα στα αρχιδια μου για τα λεφτα και την κριτικη την κανω για να μηγελαστουν κιαλοι
17 Νοεμβρίου, 2011
Η Νταϊάνα είναι ωραία γυναίκα για την ηλικία της. Ψηλή με ωραία κορμοστασιά, βυζάρες και πρόστυχο πρόσωπο. Αλλά επειδή είναι σαραντάρα είναι φυσικό να υπάρχει κάποια χαλάρωση, όμως σε καμιά περίπτωση στο επίπεδο που αναφέρεις. Βάζει πολλές καλοφτιαγμένες σαραντάρες κάτω.
Το γεγονός βέβαια ότι κάποιοι τη βαθμολογούν με εννιάρια και δεκάρια είναι προσωπικό γούστο μεν αλλά παραπλανητικό δε. Εννιάρι και δεκάρι σ' αυτή την ηλικία παίρνει η Belluci ας πούμε.
Τώρα για τα χαμόγελα, ε επαγγελματίας είναι η κοπέλα. Αλοίμονο να ήταν ξινισμένη. Εδώ στα Goodys και μας χαμογελούν.
Και στο κρεβάτι είναι αστέρι, με ειδίκευση στην πίπα. Δυο φορές που την είχα πάρει είχα μείνει ευχαριστημένος. Κακώς δεν αναφέρεις κάτι για τις επιδόσεις της στον τομέα. Το γεγονός ότι τη βαθμολογείς με 5 από που βγαίνει;
Ο μόνος λόγος που την έκοψα είναι επειδή δεν με ικανοποίησε η προσοχή της στην καθαριότητα και είναι και ο μόνος για τον οποίο δεν τη συνιστώ.
Αυτό με τα νερά στο είπε ο τσάτσος επειδή έχουν πρόβλημα με τα υδραυλικά στο εν λόγω μαγαζί, με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι νιπτήρες και να πετάγονται τα νερά έξω.
Π
Πύρκαυλος
17 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

θα συμφωνησω με ισεδερατο.η νταινα και χαλια ειναι και χαλια γαμιση κανει.ειχα παει και εγω μετα την απανωτη διαφημιση του σαιτ και μετα απορουσα αν κανω εγω λαθος η οι αλλοι τα παιρνουν
X
xaros1982
18 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πολλή βαρβατίλα έπεσε ξαφνικά. Εμείς οι λιγότερο ντούροι ας την κάνουμε σιγά-σιγά...
18 Νοεμβρίου, 2011
εδω μπαινουμε για να κριτικαρουμε και να βοηθησουμε συναγωνιστες αν δε κανω λαθος. Εσυ τι θιχτηκες για την γκομενα τι σου ειναι? Ολες πουτανες ειναι και θα λεμε οτι πιστευουμε λογοκρισια κανεις? Εχει κανει πολλες παρτιδες μου φαινεται ο βρωμοτσατσος που σου πρηζει και τα συκωτια με τα πολιτικα.
18 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν κατάλαβα το συναγωνιστές από που προκύπτει. Έχουμε κάνει τίποτα αγώνες μαζί και δεν το ξέρω; Καθόλου δεν θίχτηκα, η Νταϊάνα δουλεύει φουλ και δεν επηρεάζεται από κακόβουλες κριτικές σαν τη δική σου. Πάντως, αν μπαινοβγαίνεις σε χώρους όπου για σένα όλοι είναι βρωμιάρηδες και σε αηδιάζουν, τελικά ποιός είναι ο βρωμιάρης;
18 Νοεμβρίου, 2011
χαλασμενα δοντια και ελευθερο στοματικο? πας για αυτοκτονια? πρεζονι ειναι μαλον
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9