Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Παρατήρηση: Όποιος επιθυμεί μπορεί να παραλείψει την πρώτη παράγραφο.

*************************************************************************************************************************************************************************************************
Επίσκεψη ξημερώματα τετάρτης κατά τις 06:15 στο μεταξουργείο, στα σπιτάκια του 10άρικου που ήταν ανοιχτά εκείνη τη στιγμή, λίγο πριν την μάταια αλλά αρκούντως προσοδοφόρα (χαχα) πρωινή εργασία. Εκτός από ένα τρελό μαυριδερό τύπο που φώναζε περπατώντας στον δρόμο και ένα πρεζάκι το οποίο ήταν πεταμένο δίπλα στα σκουπίδια στη διασταύρωση κωλοκυνθούς-λεωνίδου, οι δρόμοι δεν θύμιζαν σε τίποτα την απογευματινή εικόνα με τους δεκάδες γορίλες που μπαινοβγαίνουν στα μπουρδέλα. Μετά από μια γρήγορη βόλτα κατέληξα στο υπερυψωμένο ισόγειο της ιάσωνος 30Α. Όπως και στους δρόμους, έτσι και στο μπουρδέλο δεν υπήρχε ψυχή εκείνη τη στιγμή. Στο μπουρδελάκι αυτό αν και πάω συχνά, έχω να γαμήσω πάνω από 3 χρόνια όταν είχα συνευρεθεί με μία φοβερή μαυρούλα σε εμφάνιση, αλλά κάκιστη σε συμπεριφορά και υπηρεσίες (κάτι μας είπες...)
*************************************************************************************************************************************************************************************************

Στο σαλόνι εμφανίστηκε μόνη της μία νεαρή ολοτσίτσιδη αλβανιδούλα με μελαχρινό μαλλί, λεπτό σωματάκι, μικρά βυζάκια με ωραίες ρώγες και μικρό κωλαράκι λίγο χαμηλά τοποθετημένο, η οποία μου ανακοίνωσε βασικό στα 10. Ήταν ευδιάθετη παρά την περίεργη ώρα και αφού χαϊδευτήκαμε λίγο, πέρασα στο δωμάτιο.

Η μικρή ήρθε μετά από λίγα λεπτά αεράτη και ευδιάθετη, ανέβηκε στο κρεβάτι και μου είπε «χάιδεψε με για να ζεσταθούν τα χέρια σου». Εγώ άρχισα τα χάδια και τα φιλιά ενώ αυτή μου φόρεσε καπότα. Αν και δεν είχα προλάβει να καβλώσω ακόμα δεν με πείραξε η τοποθέτηση καπότας,γιατί η ελεύθερη πρόσβαση που είχα στο μουνί και την κωλοτρυπίδα της, γρήγορα έφερε καλή ανόρθωση. Η Αλεξάνδρα πήρε μία παρατεταμένη καλούτσικη πίπα κατά τη διάρκεια της οποίας έτριβα μουνάκι (βάζοντας και λίγο δάχτυλο) και κωλοτρυπίδα.

Στη συνέχεια έβαλε αλοιφή και ξεκινήσαμε το σεξ με αυτή από κάτω. Αν και η ποσότητα που έβαλε ήταν μεγάλη, η αίσθηση ήταν ικανοποιητική. Όσο μπαινόβγαινα της έδινα φιλιά στο λαιμό και το στήθος και πιπιλούσα τις ρώγες της, οι οποίες είχαν πολύ ωραία γεύση (φράουλα...λογικά κάτι είχε βάλει πάνω τους). Έμεινα κάποια λεπτά στη στάση αυτή και μετά τη γύρισα πισωκολλητό όπου άρχισε να βγάζει κάποια βογγητά λιγάκι υπερβολικά, αλλά όχι σε βαθμό ηλιθιότητας! Τελείωσα στο πισωκολλητό μετα από κανένα 5λεπτο, με μια μικρή υποψία βιασύνης από μέρους της. Η στάση της Αλεξάνδρας στο ιεραποστολικό και στο πισωκολλητό ήταν μέτρια προς καλή, αλλά ήταν συνεργάσιμη και δεκτική σε υποδείξεις.

Σαν συμπέρασμα έχω να πω ότι σεβάστηκε το 10ευρω και ότι είχε διάθεση να μ’ευχαριστήσει. Έφυγα ευχαριστημένος όχι μόνο λόγω της συγκεκριμένης συνεύρεσης, αλλά επειδή σκεφτόμουν ότι υπάρχουν κάποιες κοπέλες που σέβονται ακόμα και το 10ευρω το οποίο όμως είναι πολύ σημαντικό πλέον για τον χρόνιο μπουρδελιάρη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού