Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τη Μόνικα την είχα δει σε προηγούμενες βόλτες στη Φυλής και την είχα βάλει στα υπ όψιν..., με έτρωγε και η περιέργεια καθώς δεν έβλεπα καμία κριτική. Χθες λοιπόν την πέτυχα χαμογελαστή και ευδιάθετη, είμουν και «φορτισμένος» οπότε έδωσα το εισητήριο για μια επι τόπου δοκιμή.
Είναι ξανθιά, μετρίου αναστήματος με καλό σώμα , φάτσα με κάπως πρόστυχο ύφος, ωραίο μικρό στήθος και δηλώνει Ρωσίδα, μιλάει «συννενοήσημα» ελληνικά και μάλλον δεν κάνει έξτρα (αν και δεν ρώτησα μια και προτιμώ τις κοπέλες που δεν κάνουν ακα. κλπ. ριψοκίνδυνα).
Ξεκίνησε με μένα ξαπλωμένο και με τη Μόνικα να τρίβεται πάνω μου για κανά δυό λεπτά. Στη συνέχεια στοματικό ικανοποιητικό αλλά όχι και τίποτα το αξέχαστο, και δεν έκανε καμία προσπάθεια για περιποίηση της γύρω περιοχής. Με δική της πρωτοβουλία ανέβηκε από πάνω και ξεκίνησε να ανεβοκατεβαίνει με καλή ένταση. Αφού την άφησα να χτυπηθεί έτσι μερικά λεπτά, της πρότεινα αλλαγή σε ιεραποστολικό, της έβαλα τα πόδια στους ώμους και με λίγο σφυροκόπημα έπεσε η αυλαία.
Η γενική εντύπωση που μου άφησε είναι ελαφρά άνω του μέτρια. Αν και ευγενική και ευδιάθετη και καλή στο κυρίως έργο, εντούτις δεν έκανε κάτι ξεχωριστό για να κερδίσει τον πελάτη. Βέβαια είναι πολύ καλύτερη από άλλα «κομοδίνα» της εν λόγω αλυσίδας. Ίσως ξαναδοκιμαστεί κυρίως επειδή η εξωτερική της εμφάνιση είναι του γούστου μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
3.915
Πόντοι:
3.665
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού