Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Με βοήθησε η κριτική του κουκλακις και επέλεξα τα σίγουρα στη βόλτα μου στη Δράμα.
Η Νατάσσα είναι μιά κυρία 40άρα που κρατιέται καλά και αν κάνει μια σιλικόνη στο στήθος θα βάζει κάτω όλη τη Αν. Μακεδονία και Θράκη.
Εφτασα 12.30 μεσημέρι και μου λέει είσαι ο 1ος μου. Τι προγραμματα διαθέτεις ρωτάω. Μου λέει ότι θές, μπες μέσα να περάσεις καλά. Ειχα διαβάσει της προηγούμενη κριτική και τη ρωτάω με 40 τι έχει. "Τα πάντα" μου λέει.
Τα είδα όλα ... τα πάντα. Κατ αρχήν είναι ευγενική και πρόσχαρη και φιλική και νομίζω ότι σε "ζυγίζει" πριν ανοιχτεί και σίγουρα νιώθεις άνετα απο την πρώτη στιγμή. Ξεκινά με ακάποτο και μετά φτάνει στο καλαμπαλίκιν. Δεν είμαι φαν του καλαμπαλικιν και της λέω μην ασχολείσαι και πολύ εκεί κάτω και μου λέει "άσε τώρα θα κάνω έγω ότι μου αρέσει και μετά εσύ ότι σου άρέσει". Με τα ρούφηξε τα @@ καλά και μετά έγλυφε και παρακάτω (πύελο) και εγώ σπαρταρούσα απο την κάβλα. Μην τελειώσεις μου λέει να κάνουμε και σεξ. Με καβαλάει και αφού καναμε 1-2 παραλλαγές καου γκιρλ της λέω μπορώ να τελειώσω με ισπανικό πάνω στα βυζιά σου. Και με τρελαίνει... "στο στόμα μου θα τελειώσεις αγόρι μου". Αφού παίζουμε λίγο ακόμα και την φιλάω μου λέει θέλεις λίγο κώλο; "αν θέλω λέει;". Έβαλε γράσο και βουρ στο κουλούρι. Μετά από 3-4' της λέω γύρνα τώρα. Μου βγάζει την καπότα και με ρούφηξε το μεδούλι, σκούπα χουβερ και με τα δάκτυλα στις τρύπες. Τι γαμήσι ήταν αυτό, και τι τελείωμα! Πήρε τα μαντήλια και με σκούπισε και μου τον περιποιήθηκε και στο τέλος πριν σηκωθεί τον φίλησε και είπε θα τα ξαναπούμε εμείς.
Αποχαιρετισμοί με αγγαλιές φιλιά, και φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν.
Θα είναι η στάνταρ επίσκεψη όταν περνώ από Δράμα.
Ευχαριστώ Νατάσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού