Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στο σαλόνι του φωκαίας 27 ισόγειο περιμέναμε 3 συναγωνιστές, ο ένας πιο άσχημος απ’τον άλλο, ώσπου βγήκαν οι πόρνες Βικτώρια και Γιάννα αντίστοιχα. Η Βικτώρια είναι μια ξανθιά κοπέλα μεσαίου προς κοντού αναστήματος, ηλικίας γύρω στα 20-22 (μπορεί να κάνω και λάθος), με πολύ λευκό δέρμα και φατσούλα Miss Piggy. Έχει ωραία μεγάλα λαχταριστά βυζιά και συμπαθητικό κώλο. Η Γιάννα είναι αρκετά γνωστή και δεν την περιγράφω. Στο σαλόνι ανακοινώθηκε και για τις 2 κοπέλες ελ.στοματικό τελειωτικό, φιλιά στο στόμα (χαχα απορώ ποιος καμένος τις φιλά στο στόμα....τώρα που το ξανασκέφτομαι...θα δούμε στη συνέχεια). Για την Γιάννα μόνο, ανακοινώθηκε επίσης τσιμπούκι με αρχίδια. Δηλαδή ή γενναίο τσιμπούκι (ενδεχομένως σε διάρκεια χρόνου) ή τσιμπούκι που καταπίνει πούτσα και αρχίδια μαζί. Για το τελευταίο πάντως πρέπει να είσαι πολύ μικροψώλης για να στο κάνει η κοπέλα αυτό. Άρα την επόμενη φορά να θυμηθώ να πάρω την Γιάννα.

Στο σαλόνι υπήρχε πολύς ερωτισμός, πολύ παιχνίδι με τα μάτια, ενώ ήδη οι 2 συναγωνιστές είχαν αρχίσει να αγγίζονται μεταξύ τους, πλησιάζοντας κι εμένα επικίνδυνα. Στον επικείμενο φόβο ενός FUBAR (Fucked Up Beyond Any Recognition), έβγαλα το 20αρι δηλώνοντας έτσι την προτίμησή μου στο ετεροφυλικό σεξ.
«Την Βικτώρια θέλω!», είπα με σταθερή βαριά αντρική φωνή. (η περδικούλα μου το ξέρει όμως πως έτρεμα στο φόβο του αντρικού έρωτα!)
Πέρασα λοιπόν στο δωμάτιο όπου ξεντύθηκα με την ησυχία μου ώστε να με βρει η Βικτώρια όρθιο.

Μετά από 3-4 λεπτά ήρθε και η Βικτώρια χαμογελαστή και αμέσως την πλησίασα με χάδια και φιλιά όσο αυτή ξεντύνονταν. Μόλις έβγαλε το σουτιέν αποκαλύφθηκε ένα από τα καλύτερα στήθη που έχω δει και αμέσως άρχισα να το γλύφω απαλά, ενώ η Βικτώρια με οδηγούσε προς το κρεβάτι. Όταν με ξάπλωσε άρχισε να μου δίνει φιλιά στο λαιμό, στην κοιλιά και προχωρώντας πιο κάτω με ρώτησε αν ήθελα προφυλακτικό. Επειδή δεν κάνω μαλακίες στα μπουρδέλα, επέλεξα το ακάποτο για να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Η Βικτώρια ξεκίνησε μια καλούτσικη, μέσης διάρκειας πίπα, που στην πορεία βελτιώθηκε αρκετά και κατά την διάρκεια της οποίας έπαιζα με τα βυζιά της.

Στο σεξ δεν έχω και πολύ φαντασία (συνήθως τα ίδια κάνω κάθε φορά, απλά η αίσθηση και τα συναισθήματα αλλάζουν) οπότε την έβαλα να ξαπλώσει για να ξεκινήσουμε ένα απολαυστικό-αισθησιακό σεξ. Το μουνί της Βικτώριας είναι μικρό σφιχτό και ελαστικό χαρίζοντας πραγματικά μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ αίσθηση (πραγματικά υπέροχη). Δεν άφηνε βαθιές διεισδύσεις γιατί έδειχνε να πονάει οπότε και συμβιβάστηκα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Όση ώρα μπαινόβγαινα τη φιλούσα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο στήθος, ενώ όταν έμπαινα πιο βαθιά με τσιμπούσε στον κώλο. Μετά από λίγο της έδωσα κάποια τρυφερά φιλάκια στο στόμα ανταποδίδοντας κι αυτή με τη σειρά της καθώς με αγκάλιαζε όλο και πιο σφιχτά. Άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες φιλώντας με στο στόμα, στο λαιμό και βάζοντας τη γλώσσα της στο αυτί μου ενώ μου έκανε κι ένα μικρό ρουφηγματάκι. Κάτσαμε αρκετά λεπτά στη στάση αυτή, αλλά ήθελα οπωσδήποτε να την πάρω και πισωκολλητά. Στην φάση αυτή η τσατσά χτύπησε την πόρτα αλλά ΣΤ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ (back-off bitch)!

Στο πισωκολλητό στήθηκε καλά, προσέχοντας όμως να μη μπαίνω πολύ βαθιά. Κατά τη διάρκεια του πισωκολλητού έσκυβα μπροστά, χαίδεύοντας τα στήθη και τις ρώγες της ενώ συχνά της έδινα φιλιά στην πλάτη και στα πλευρά. Μετά απο 3-4 λεπτά ήρθε το τέλος όπου με άφησε να βγω με την ησυχία μου.

Αποχαιρετιστήκαμε με ένα χαμόγελο αμοιβαίας συμπάθειας και ένα φιλί.

Συμπερασματικά έχω να πω ότι πέρασα πολύ καλά γιατί η στάση της Βικτώριας ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό μ’αυτό που ψάχνω κατά 90% στα μπουρδέλα, δηλ. άνετο, χαλαρό και προπάντων αισθησιακό σεξ. Οι φανατικοί του pse ενδεχομένως να το χαρακτηρίσουν ως αγαπουλίστικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2011
Καλα λες δεν κανω μαλακιες σε μπουρδελα αλλα το ακαποτο το επελεξες χααχχααχ οσο για τα φιλια ..............
06 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φίλε δεν μ'αρέσει να μπαίνω σε διαμάχες χωρίς λόγο. Το forum είναι γεμάτο απ'αυτές και είναι κρίμα! Βιάστηκες πολύ γρήγορα να κρίνεις!
Υπάρχει και κάτι που λέγεται αυτοσαρκασμός. Το ίδιο πράγμα παρεξήγησε και ο Lex στο σχολιασμό κριτικών.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
D
dirtyliving
06 Νοεμβρίου, 2011
Απλά αυτοσαρκάζεται ο τύπος.
Π
Πύρκαυλος
06 Νοεμβρίου, 2011
Μην το παιρνεις στραβα δεν το ειπα με σκοπο να κοροιδεψω η να σε πικαρω το ειπα εντελως χαλαρα και απλα γιατι μου αρεσε ετσι που το διατυπωσες στην κριτικη σου.Εβγαζε εναν αυτοσαρκασμο ο οποιος φαινεται πολυ ωραια σε αυτον που διαβαζει την κριτικη σου η οποια ηταν πολυ καλη ομολογουμενως.Και στην τελικη ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει οτι νομιζει ειτε ακαποτα ,ειτε φιλια κλπ.....αλλωστε και γω στα φιλακια δεν λεω οχι τα εχω δωσει καποιες φορες πανω στην καβλα ολα γινονται.....keep tsarking guyz
06 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οκ φίλε no hard feelings.
D
dirtyliving
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5