Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 98 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παρασκευή βράδυ ανέβηκα τα σκαλιά της Ιάσωνος 33, ένα από τα πιο βρωμερά μπουρδέλα των Αθηνών. Στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει αρκετές παρακμιακές πόρνες με κορυφαία μια χοντρή με κοντό μαλλί αν θυμάμαι καλά, μεγάλα βυζιά μέσα σε κομπινεζόν, που τα έκανε όλα ακάποτα.

Την ώρα που ανέβηκα η Μαρία ήταν στο σαλόνι και αστειεύονταν με κάτι κουρδοαφγανούς πιτσιρικάδες. Πρόκειται για μια αρκετά μικρόσωμη και αδύνατη κοπέλα, άβυζη, με χαριτωμένο μικρσκοπικό κωλαράκι. Έχει μαύρα μακριά μαλλιά, μιλά αρκετά καλά ελληνικά και φαίνεται το πολύ για 17 χρονών. Ήταν χαμογελαστή και ευγενική και επειδή ήθελα από καιρό να την πάρω, πέρασα στο δωμάτιο. Να πω ότι η Μαρία κάνει βασικό στα 10.

Μετά από 2-3 λεπτά ήρθε το Μαράκι και αφού ξεβρακώθηκε έκατσε στο κρεβάτι, όπου και συστηθήκαμε ενώ είχα ήδη αρχίσει να την φιλάω σε κοιλιά και λαιμό. Με μεγάλη ευχαρίστηση διαπίστωσα ότι έχει λείο και απαλό δέρμα κάτι που προσωπικά δρα καταλυτικά στην επίτευξη στύσης. Μετά τα προκαταρκτικά μου πέρασε καπότα και άρχισε ένα καλούτσικο τσιμπούκι όσο εγώ έτριβα το μουνάκι της, βάζοντας και λίγο δαχτυλάκι μέσα (ελαφρώς), ενώ με το άλλο χέρι χάιδευα την πλάτη της κάτι το οποίο της άρεσε αρκετά. Η διάρκεια της πίπας ήταν ικανοποιητική όπου με το πέρας της, την ξάπλωσα για να ξεκινήσουμε το σεξ.

Μετά την πρώτη έκπληξη, που ήταν το απαλό δέρμα της, η δεύτερη ήρθε κατά τη διάρκεια του σεξ όπου διαπίστωσα ένα στενό και μικρό μουνάκι που χάριζε μια αρκετά καλή αίσθηση παρά το τζελ που είχε βάλει. Όση ώρα έμπαινα μέσα της, τη φιλούσα στο λαιμό και στα μπράτσα και της έδωσα και μερικά φιλάκια στο στόμα. Μετά από κάποια λεπτά τη γύρισα για πισωκολλητό όπου στήθηκε πολύ καλά και όσο μπαινόβγαινα χάιδευα την πλάτη και τους μηρούς της. Λίγο κάτω από την γάμπα της είδα αρκετές μελανιές κάτι που με προβλημάτισε καθώς μπορεί να προέρχονταν από κάποιο ξυλοδαρμό. Πάντως για να χτυπήσει κάποιος ένα άκακο μυρμηγκάκι σαν τη Μαρία πρέπει να είναι πολύ ζώο! Τέλος πάντων ελπίζω να έκανα λάθος. Το τέλος ήρθε μετά από μερικά λεπτά με την Μαρία να μην έχει δείξει καθ’όλη τη διάρκεια την παραμικρή βιασύνη. Μιλήσαμε λίγο και αποχώρησε.

Έφυγα αρκετά ικανοποιημένος και σίγουρα θα επαναληφθεί αφού πρόκειται για μια αξιόπιστη και οικονομική λύση.

Υ.Γ: Ο παρακάτω συνάδελφος χαρακτήρισε την μαρία ως κατσαρίδα αλλά εγώ πιστεύω ότι μοιάζει πιο πολύ με μυρμήγκι, αφού τα μυρμήγκια εκτός από μικρά είναι και άκακα. Οι κατσαρίδες είναι βρώμικες και σιχαμερές και θες να τις λιώσεις. Παράδειγμα κατσαρίδας θα δείτε στην κριτική μου για το Μεγ. Αλεξάνδρου 22.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2011
Απλή, μεστή και κατατοπιστική κριτική.
dirtyliving, το καινούριο αστέρι των κριτικών Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
06 Νοεμβρίου, 2011
Αγαπητε συναγωνιστη,
το κατσαριδα,οπως γραφω στο τιτλο μου και στην κριτικη,ειναι το ονομα που δινει "χαϊδευτικα" ο τσατσος,στην κοπελα,η οποια περνει απο πλακες...Δεν την ονομασα εγω ετσι και απορω πως σου εχει διαφυγει..Τελος παντων χαιρομαι που τουλαχιστον ο τιτλος της κριτικης μου σου εδωσε εμπνευση και τον απεδωσες καπου που ταιριαζει!
06 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κατ'αρχάς ευχαριστώ γιατί σίγουρα η κριτική σου μέτρησε σε κάποιο βαθμό στο να πάρω κι εγώ την Μαρία.
Μου έχει διαφύγει το παρατσούκλι του τσάτσου για το μαράκι, γιατί δεν έχει τύχει να το ακούσω ποτέ στο σαλόνι. Ούτε εσύ το γράφεις στην κριτική σου.
*****************************************************************************************************************************************************************************************************
"Τριγυρνωντας στα περιφημα κατουρημενα στενα στου ερωτα πετυχαινω την Μαρια απο ρουμανια.Μελαχρινη, 22 χρονων, 1.55, αδυνατη με μικρα βυζακια και μικρο κωλαρακι, γνωστη και ως "κατσαριδα".
Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι και τα 15 ειναι πολλα, περασα στο δωματιο καταθετωντας το αρκετης αξιας πλεον 10αρικο. Μετα απο λιγο ερχεται και η Μαρια αρκετα ευδιαθετη και και ομιλητικη. Ξεκιναει μια πολυ καλη πιπα με καλο ρουφηγμα συνδιασμενο με παιξιμο, την οποια αραξα και απολαυσα για μερικα λεπτα. Επειτα, με το καυλι μου να χτυπαει κοκκινα την στηνω στα 4 και αρχιζω τη διατριση στο αρκετα στενο μουνακι της το οποιο εδινε καλη αισθηση και με εκανε να τελειωσω βαση το χρονομετρο του τσατσου στο 9λεπτο. Το Μαρακι ειναι πολυ υπακουο και το τιμαει το 10αρικο."
*****************************************************************************************************************************************************************************************************
Δεν έχει σημασία, απλά το ανέφερα
D
dirtyliving
06 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οντως υπαρχει μια ασαφια,ισως το θεωρησα δεδομενο.επειδη εχει τυχει πολλες φορες να την δω στις τσαρκες μου.Επισης λογο ολου αυτου διαβασα την κριτικη για την πραγματικη τελικα "κατσαριδα" και σου δινω respect,γιατι τολμας και δειχνεις στις βρωμες που θελουν να βγαλουν ακοπιαστα χρηματα,πως τα λεφτα μας εχουν αξια,ειτε ειναι 10 ευρω ειτε 50 και η θα το σεβαστουν αυτο και θα αποδωσουν τα μεγιστα ή καλυτερα να το παρατησουν το επαγγελμα!
06 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πολύ σωστά! Ακριβώς αυτές τις απόψεις έχω!
D
dirtyliving
06 Νοεμβρίου, 2011
Ενδιαφέρον περίπτωση ακούγεται η Μαρία για 10 ευρώ.Βy the way πολύ καλή και αυτή η κριτική σου!
06 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είναι καλό και φιλότιμο κορίτσι
D
dirtyliving
09 Νοεμβρίου, 2011
Η χοντνρή που αναφέρεις είναι μία γύφτισσα που κάνει το φωτομοντέλο και κάνει πολύ ακάποτο. Για τη Μαρία ήσουν πολύ κατατοπιστικός και είναι από τα αξιόλογα μουνάκια της Ιάσωνος. Παράθεση, ότι το μπουρδέλο αυτό έχει αποκλειστικότητα σε πάκια
09 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε Larson εσύ μάλλον εννοείς την χοντρή γύφτισσα που παίζει και στο Ιάσωνος 30 πάνω που κάνει φουλ με 10. Εγώ εννοούσα μια χοντρή που έπαιζε γύρω στο 2004 η οποία έκανε όντως ακάποτο σεξ. Όσο για το Μαράκι είναι φιλότιμο κορίτσι.
D
dirtyliving
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9