Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα....
Την Κάρλα την ξέρουμε λίγο-πολύ. Η άλλη ήταν ένα όμορφο semi-πιπινάκι (όχι ακριβώς πιπινάκι δηλαδή, 23-24 χρονών), με ωραίες βυζάρες (παρότι λίγο πεσμένες) και ωραίο κώλο. Φάτσα μέτρια.
Ωστόσο, με κάβλωσαν κι οι δυο πολύ στο σαλόνι (όπου βγήκαν μόνες τους, τσατσά δεν εμφανίσθη!). Μου την πέσαν κι οι δύο, η μία από την μια πλευρά, η άλλη από την άλλη και με έσουραν μέσα στο δωμάτιο! Ε, δεν είπα όχι αφού πρωτίστως είχα ρωτήσει κι είχα μάθει τις υπηρεσίες. Η Κάρλα έδινε και κώλο, οπότε το deal "παρτούζα και κώλο με 30 ευρώ" μου φάνηκε εκλυστικό! Έτσι μπήκα.
Σε κάνα 5λεπτο έσκασαν μύτη τα μωρά. Η Κάρλα οριζοντιώθηκε κατευθείαν στο κρεβάτι με ανοιχτές τις ποδάρες της και ψηλά, έπαιζε με το μουνάκι της. Η άλλη γέλαγε και την έλεγε πουτάνα! Τις βάζω και τις δύο να κάτσουν στο κρεβάτι στα 4 για να χαζεύω τις κωλοτρυπίδες τους! Σε 1 λεπτό είχε γίνει σιδερολοστός! Βάζω καπότα και αρχίζει η Μίκι το τσιμπούκι. Λέω να μου το κάνουν ταυτόχρονα κι ενώ η Κάρλα δεν είχε πρόβλημα, η Μίκι δεν ήθελε! Η Κάρλα γενικά της έπιανε τα βυζιά, τον κώλο κι όλα αυτά κι η άλλη γέλαγε κι έλεγε "άσε με, άσε με!". Straight εντελώς η Μίκι μάλλον! Τέλος πάντων, με τα πολλά η Μίκι δέχεται την double-πίπα αλλά δεν ήθελε να έρθει σε επαφή με την Κάρλα και της λέει "εγώ τον πούτσο, εσύ τα αρχίδια!". Έτσι κι έγινε. Η Μίκι (εκ Ρουμανίας ξέχασα να προσθέσω) μου τον ρούφαγε και η Κάρλα (η γνωστή Βουλγάρα) μου έγλυφε τα αρχίδια! ΩΡΑΙΑ! Μετά βάζω την Μίκι στα 4 κι αρχίζω να την σφυροκοπάω καθώς η Κάρλα έπαιζε με το μουνί της, έβαζε το χέρι της στην κοιλιά μου λίγο πάνω απο τον πούτσο μου, μου έδειχνε τον κώλο της και γενικά πολύ διάθεση! Αφού το πριτσίνωσα καλά καλά το μικρό στα 4, την γυρνάω ανάσκελα. Φορτώνω τα πόδια της στους ώμους μου κι αρχίζω να την ξεμουνιάζω με ΠΟΛΥ δύναμη! Έκπληκτη έμεινε η μικρή από την δύναμη και την ταχύτητα, μία γέλαγε, μία πόναγε, μία γούρλωνε τα μάτια της! Μετά ήρθε η ώρα της Κάρλας. Αλλαγή καπότας, λίγο (αλλά δυνατό ρούφηγμα) και την βάζω στα 4. Πάει να τον βάλει στο μουνί και την σταματάω λέγοντάς της "εσένα θα σου σκίσω την κωλάρα Κάρλα μου!". Δέχεται αλλά με τον όρο "όχι όμως έτσι όπως γαμούσες την Μίκι και μου ανοίξεις τον κώλο, εντάξει?". Συμφωνώ (γελώντας από μέσα μου), και μπαίνω στον κώλο της. Ούτε κρέμες ούτε τίποτα. Λίγο ζόρι στην αρχή και μετά... σφυροκόπημα κανονικό! Την ξεκώλιασα!!! Η Μίκι δίπλα μου να με χαϊδεύει, να μου ανοίγει τα πόδια δείχνοντάς μου το μουνάκι της και το κωλαράκι της, να της χουφτώνω της βυζάρες της... μια χαρά όλα!!! Μετά από λίγο, βάζω την Κάρλα στο ανάσκελο, της το χώνω στον κώλο κι αρχίζω ξανά ξεκώλιασμα. Η μικρή να έχει πάει από πίσω μου και να τρίβει τις βυζάρες της στην πλάτη μου, να μου σπρώχνει τον κώλο για να μπαίνω πιο πολύ στην κωλάρα της άλλης και τέτοια. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια διάθεση σε παρτούζα!
Με αυτά κι αυτά λοιπόν, ήρθε και το τέλος όπου τα άδειασα όλα μέσα στην κωλάρα της Κάρλας (με καπότα εννοείται!!!). Σηκώθηκαν, ντύθηκαν, με φίλησαν χαμογελαστές και έφυγαν.

Τι να πω... ΑΨΟΓΗ παροτύζα για 30 γιούργια! ΑΝ ξαναπετύχω το δίδυμο αυτό θα ξανπάω σίγουρα.
Συνιστάται!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Μίκη
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2011
Φοβερή κριτική μπάρμπα... θα το έχω υποψιν μου αυτο το διδυμο. Αν και με χαλαει αν δεν παίζει λεσβιακό..

Θύμησε μου τι σημαίνει... πριτσίνωσα???
06 Νοεμβρίου, 2011
ωραια κριτικη σαν να εβλεπα τσοντα....απλα η καρλα απο ποτε αρχισε να δινει κωλο??????
06 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ε... πριτσίνωσα...! Κάρφωσα! Παλούκωσα!!! Κάτι τέτοιο Χαμόγελο
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
06 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δίνει, αναλόγως σε ποιο ρδέλο είναι. Την έχω πετύχει και στο δίπλα να δίνει, στο Β.
Όχι πάντα όμως. Πάντως, από ότι είδα, έχει βάθος! Ούτε λιπαντικό, ούτε τίποτα!
Της είπα να της το σαλιώσω λίγο και δεν ήθελε...! Λίγο ζόρι στην αρχή και μετά... μπάτε σκύλοι αλέστε!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
09 Νοεμβρίου, 2011
Ωραιοτάτη κριτική.
05 Δεκεμβρίου, 2011
η καρλα ειναι αυτον το καιρο εκει?
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6