Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 187 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Μόλις με είχε στραγγίξει η Γιάννα (στο 27). Είχα ήδη τελειώσει τις πρωινές μου δουλειές στο κέντρο, και μιας και είχα χρόνο (Σάββατο γαρ) είπα να κάνω μια βόλτα στην γειτονιά για απλό μάτι. Παραδίπλα στο 22 ήταν δύο κοπέλες στο σαλόνι, ολοτσίτσιδες και χαμογελαστές. Και οι δύο έκαναν ελεύθερο στοματικό (και τελειωτικό) και παρτούζα κατά την τσατσά. Η πρώτη (δεν συγκράτησα όνομα) ήταν ξανθιά, με πεσμένα μεγάλα βυζιά, σχετικά εμφανίσιμη, σούπερ άνετη, τζιμάνι! Η δεύτερη ήταν μια μελαχρινή σιωπηλή πιτσιρίκα, η Άννα από την Ρουμανία, με μικρό στήθος, αρκετά καλό κορμί, αλλά με πολύ γλυκιά και αθώα εμφάνιση. Ξαφνικά και απρογραμμάτιστα (σαν το δημοψήφισμα του Γιωργάκη ένα πράγμα) κάτι μου έκανε άμεσα κλικ με την μικρή, και εκτός προγράμματος και χωρίς πολύ σκέψη έκοψα εισιτήριο και πέρασα στο δωμάτιο να την περιμένω.
Να αναφέρω ότι το δωμάτιο ήταν πολύ καλό και καθαρό (και με led σποτάκια). Σε λίγο ήρθε και η Άννα. Όμως τώρα αυτό το τόσο διεγερτικό γλυκό χαμόγελο στο στόμα της είχε εξαφανιστεί. Αμίλητη και σοβαρή, άνοιξε άμεσα το προφυλακτικό να μου το φορέσει. Έμεινα κάγκελο (σαν τον Γιωργάκη μπροστά στην Μέρκελ), άλλα νόμιζα και άλλα βρήκα! Μιλούσε ελληνικά (ευτυχώς) και της είπα να ξεκινήσει με άνευ. «Ααα θες και ελεύθερο!» σχολίασε αυστηρά. Προφανώς προκαταρκτικά δεν υπήρχαν. Μου έκανε μια μέτρια πίπα με χαρακτηριστικό το συνεχές πλευρικό γλείψιμο με την γλώσσα πάνω-κάτω σαν πινέλο. Πρωτότυπο αλλά όχι κάτι το ξεχωριστά απολαυστικό. Μετά έβαλε μπόλικη κρέμα στο πιπί της και ξεκινήσαμε. Στις στάσεις απλά τυπική και μάλλον απρόθυμη για πολλά-πολλά. Για να είμαι ειλικρινής έλεγα μέσα μου πως (λόγω και πρόσφατου στραγγίσματος από Γιάννα) με τέτοια κρύα συμπεριφορά αποκλείεται να τελειώσω. Και όμως, λόγω του ότι είχα δίπλα μου ένα αρκετά ωραίο 20άχρονο πιπίνι με απαλή επιδερμίδα, τα κατάφερα! και ολοκλήρωσα μέσα της σχετικά άνετα. Τα νιάτα κέρδισαν την Μέρκελ!
Εκ των υστέρων ήταν μια αντικειμενικά κάτω του μετρίου συνεύρεση. Kοινώς με έπιασε Κώτσο στο σαλόνι η Ρουμάνα. Ας πάει στην ευχή και καλά να είμαστε… Δεν συστήνεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2011
Έχουνε σύστημα αυτή τη συμπεριφορά στο συγκεκριμένο μαγαζί φίλε.
Είναι ν' απορεί κανείς πως και γίνεται να δουλεύουν ακόμη αλλά όποτε μπαίνω και βλέπω τη Ρωξάννα με την γυμνή κορμάρα της, ξερογλύφομαι και κρατιέμαι με το ζόρι να μην περάσω στο δωμάτιο.
Π
Πύρκαυλος
06 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μια απ'τα ίδια. Εκεί ποντάρει η πορνοτσούλα.
D
dirtyliving
06 Νοεμβρίου, 2011
Πήγα αδιάβαστος και την πάτησα...
Παθών Μαθών
06 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είπαμε, στον διαρκή αγώνα πάνω με κάτω κεφάλι ενίοτε σκοράρει και το κάτω...
06 Νοεμβρίου, 2011
Και προφανώς εκ παραδρομής έγραψα πιο πάνω για το 22, το 19 εννοούσα...
26 Νοεμβρίου, 2011
«Ααα θες και ελεύθερο!» σχολίασε αυστηρά.

Πρφανώς δεν είχε καταλάβει ότι μιλούσε με το 87.64%...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6