Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 34 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
3η φορά γράφω αυτή την κριτική. Την 1η είχα τεχνικό πρόβλημα και χάθηκε. Τη 2η ξέχασα το όνομα και έγραψα 2 που ήταν άσχετα τελικά. Αυτή τη φορά (3η) πιστεύω να είναι και η τελευταία. Πριν την επίσκεψή μου στη Λίλη την Κυριακή(υπάρχει κριτική), πήγα στο Προμ 14 για να τσεκάρω το όνομα της κοπέλας. Λέω αν βγεί άλλη θα ρωτήσω "εκείνη η μελαχρινή η πρωινή, που είναι?", αν βγει η ιδια θα ρωτήσω το όνομα της κατ ευθείαν. Λοιπόν βγαίνει η Σουζάνα χαμογελαστή και αμέσως κανει μεταβολή. Ρωτάω και γώ "πως τη λένε την κοπέλα;" και η τσατσα μου λεει "Σουζάνα" και μόλις με βλέπει καλά λέει "Επ, εσύ που πας δεν είσουν και εχτές εδώ;" και την εκανα στα γρήγορα για Λίλη.
Λοιπόν ξαναγράφω, η σουζάνα είναι ενα γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας από Ουγγαρία. Κοντούλα, μελαχρινή με άσπρο αφράτο δέρμα, μικρό βιζάκι αλλα στητό με ωραία ρώγα, και ενα πολύ ωραίο αφράτο στρόγγυλο κώλο οχι δυσανάλογο με το υπόλοιπο σώμα. Πήρα το 50€ για γυμνό τσιμπουκι και το απόλαυσα παρα πολύ.
Η κοπέλα είναι καλλιτέχνης με πεταρίσματα της γλώσσας, γλυψίματα, κοιτάγματα και φυσικά ντιπ θροατ. Μετά είχαμε ένα ωραίο τετ α τετ που εβαλα δακτυλο πίσω και σχεδον πείστηκα για κώλο, αλλά μου ζήτησε 70, και λεω ωραία 50 εδωσα +20 και πηδάω κώλο. ΟΟΟΟχι μου λεει, αλλο κωλος αλλο ακάποτο. 50+70 μου λεει, αστο της λεω και τουλαχιστον με αφησε να δαγκώσω και να γευτώ την τρυπούλα της για λίγο (μπας και με καταφέρει). Πολύ όμορφος κώλος ρε παιδιά ολοστρόγγυλος με καθαρό, ροζ κουλουράκι. Τα υπόλοιπα κύλισαν ομαρφα με καβλωτικές φωνούλες με το ποθητό τέλος.
Συγκεντρωτικά, χαμογελαστή, γλυκια κοπέλα, με άψογη πίπα και καλή συμμετοχή στα υπόλοιπα.
Την ίδια μερα είδα και την πιπινο-Μάγια στο Σαπφ 8 αλλά προτίμησα την Σουζάνα γιατί βαρέθηκα τις Ξανθιές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Σουζάνα
Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού