Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
μιας και δεν ειχα παρει ακομα μαυρη ειπα να τον επειχηρησω...πριν περασω ολο υποσχεσεις και ναζια...ε αυτο ηταν με το που ηρθε στο δωματιο δεν ειπε κουβεντα αρχισε να τον παιζει για πολυ ωρα...της λεω αν ηθελα μαλακια καθομουν και σπιτι...υστερα μου πηρε μια αεροπιπα και μετα την στηνψ στα 4 παω για ξεσκισμα μο λεει σιγα σιγα ποναω...ξενερααααα....μετα απο κανα δεκαλεπτο τελειωσα...η γκομενα μεγαλη φολα....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Ανίτα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
6
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2011
Οι "γαζελες" θελουν λιγο παραπανω υπομονη μεχρι να σε συνηθισουν. Πριν απο χρονια "συνεργασθηκα" τελεια με τις, Ευα Αχιλλ. 48Α, Ανν(ιτ)α και Σαντρα (πανυψηλη), Μεγ Αλεξ 22Β και Λεων 28π, καθως και πλειαδα "αστερων" στους οικους που στεγαζαν γαζελες. (πχ Ακομινατου 2Α & 2Β, Κολωνου 11Α κλ... Μαιρη, Τζους, Τζενη...). Απο αρ επισκεψεων πρεπει να ειναι πανω απο 200 συνολικα. Στον εν λογω οικο πριν κατι μηνες δουλευαν εναλλαξ η Χριστινα (σωμα μανεκεν) και η Σαντρα (με ωραια πιασιματα). Υπηρεσιες απηλαυσα μετα την δευτερη επισκεψη στην καθε μια. Μετρησα πανω απο 20 επισκεψεις στην καθε μια. Οταν τις σταματησαν, μεγαλη πικρα.
05 Νοεμβρίου, 2011
αυτη την στιγμη ποια γαζελα εχεις να προτεινεις για στανταρακι????
29 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πω πω, συγνωμη για την μεγαλη καθυστερηση στην απαντηση, αργησες και εσυ λιγακι, και εντελως τυχαια ειδα σημερα την ερωτηση. Δυστυχως σημερα δεν υπαρχουν πολλες γαζελες στους οικους και δεν εχω βρει καποια να μου κανει κλικ. Πριν απο ιγα χρονια στεγαζαν γαζελες στο "Μεταξι" περιπου το 1/3 απο τους "οικους". Ηταν στην πλειοψηφια τους πολυ ψυχρες και αποτομες κυριως λογω της διαφορας στο χρωμα. Οπως επιφυλακτικοι ειμαστε και εμεις στο "ειδος", αλλο τοσο επιφυλακτικες ειναι και οι κοπελες με εμας. Συνεπως λοιπον δεν εκαναν καλη δουλεια, δεν τις προτιμουσαν οι συναγωνιστες και τις εχουν αποσυρει. Πρωτη μου αποπειρα Αχιλλεως 48Α ΕΥΑ. Ειπα να ζησω για μια φορα την εμπειρια. Ηταν ομορφη, κορμαρα, ευγενεστατη και τυχαια οχι ξεπετα. Ισως και να με γουσταρε λιγακι. Καπου καπου βεβαια με κοιταζε και την κοιταζα "καπως", πρωτη μου φορα ηταν. Πηγα και ξαναπηγα και ξαναπηγα, και καθε φορα το θερμομετρο ανεβαινε. Οταν ξαφνικα την σταματησανε, αφου ειχαν εξαφανισθει καθε ειδους ενδοιασμοι για το "ειδος", ξεκινησα την μεγαλη εξτρατεια που γραφω πιο πανω. Οτι μου αρεσε το "χτυπαγα ανελεητα" Αμα σε μαθουν, γινονται κυριολεκτικα καμινια.
30 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

που θα παει φιλε μου κατι καινουργιο και δυνατο θα βρουμε....
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4