Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 145 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετα την αποτυχημενη καταθεση στο Φ.136 αποφασισα να συνεχισω την εορταστικη τσαρκα μου στο Μεταξι, θελοντας ετσι να περιορισω το υψος του haircut στο πορτοφολι μου. Επισκεφτηκα καρφωτος το νεο αυτο σπιτακι, θελοντας να το εγκανινιασω και κρινοντας εκ του αποτελεσματος επραξα ορθα Σπασίκλας .

Καταρχην να αναφερω πως το σπιτι δε θυμιζει καθολου Μεταξι, ειναι πιο καλο και απο πολλα στη Φυλης. Μου παρουσιαστηκε η Μαρια απο Ρωσια, τουμπανο μιλφ/προμιλφ: ξανθια, αρκετα ψηλη, λεπτη, με βυζαρες, πλαστικες μεν αλλα πολυ καλες δε, ωραιο κωλο, γενικα πολυ καυλερη εμφανιση Γλώσσα . Τα δωματια πιο φουλ δε γινεται, η κακομοιρα ετρεχε απο δωματιο σε δωματιο και οι πελατες περιμεναν υπομονετικα τη σειρα τους σαν στον ΟΑΕΔ ή την εφορια.

Ηρθε λοιπον και η σειρα μου και με το που μπαινει στο δωματιο την πλακωνω στα χουφτωματα και τα φιλια. Ανταποδιδει, με ξαπλωνει και αρχιζει να τριβει τις βυζαρες τις στο εργαλειο μου, ενω εγω επαιζα με το μουνακι της. Μου περασε καποτα και ξεκινησε μια καλη πιπα, με deep throat, αλλα χωρις περιποιηση και της τριγυρω περιοχης. Εγω ποτε μαλαζα τους βυζους της και ποτε επαιζα με το μουι της. Δεν αργησα να γινω τουρμπο και της λεω να μου κανει ενα ισπανικο στο οποιο ειδα τον πουτσο μου να χανεται μεσα στις Συμπληγαδες της! Τοτε χτυπησε την πορτα η βρωμοτσατσα Θυμός μιλαμε ζητημα να ειχαν περασει 5-6 λεπτα! Ευτυχως η κοπελα την αγνοησε και μετα απο υποδειξη μου ηρθε καβαλα. Πολυ καλο κουνημα, με διακριτικες κραυγουλες και βογγητα να το συνοδευουν κι εγω δωστου και να ασχολουμαι με τα βυζια της. Μετα απο καμποσο της ζητησα να γυρισει σε πισωκολλητο οπου ειχε καλο στησιμο και μετα απο δυνατο σφυροκοπημα και χαστουκακια στην κωλαρα της κατεθεσα τους χυμους μου! Πανω που εριχνα και την τελευταια ριπη σπερματος στην καποτα ακουσα την τσατσα να φωναζει την κοπελα να βγει εξω! Κοιταξα το κινητο και ειχαν περασει μονο 9(!!) λεπτα, ΕΛΕΟΣ!

Συνολικα, πολυ δυνατη εμφανισιακα, καλη συμμετοχη, καλος χωρος, μαλακισμενη τσατσα (της εβαλα 4 κι οχι παρακατω, επειδη τουλαχιστον διατηρουσε τα δωματια καθαρα και ειχε το ελαφρυντικο οτι οντως ειχε παρα πολυ κοσμο).

Τιμη 10(!!) ευρω.

Χρονος παραμονης της Μαριας στο δωματιο 9 λεπτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 28 Οκτωβρίου, 2011) 28 Οκτωβρίου, 2011
"ειχε το ελαφρυντικο οτι οντως ειχε παρα πολυ κοσμο"

Δεν είναι καθόλου ελαφρυντικό αυτό.Εκεί φαίνεται ο σεβασμός προς τον πελάτη. Την τιμούμε, πρέπει να μας τιμά.
Με το θέμα του χρόνου έχω πολύ μεγάλο κόλλημα. Χίλιες φορές να μου αρνηθεί υποσχόμενο πρωκτικό παρά να μου χτυπήσει πριν το πέρας του δεκαλέπτου.
Κακώς δεν την κατσάδιασες την κατσόγρια!
Π
Πύρκαυλος
28 Οκτωβρίου, 2011
Πολύ καλή και άρτια η κριτικη σου για την Μαρια!
Στο συγκεκριμένο οίκο παίζει μπάλα η Μαρία από Ιάσωνος 30 ημιυπόγειο. Το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για την ίδια. Εγώ πάντως δεν θα την έλεγα λεπτή σε καμιά περίπτωση τη συγκεκριμένη, καθώς είναι αρκετά στρουμπουλή με μεγάλη κωλάρα. Όπως και να'χει, σημασία έχει ότι η κοπέλα είναι ΟΚ απέναντι στον πελάτη.
Όπως λέει κι ο Πύρκαυλος ένα μικρό ξεχεσματάκι στην τσατσά νομίζω μπορούσες να το κάνεις.
D
dirtyliving
28 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Διαβασα τις κριτικες στο Ιασωνος 30Β και μαλλον προκειται για την ιδια Μαρια. Στρουμπουλη δε θα την ελεγα με τιποτα, σιγουρα δεν εχει στεγνο μοντελε σωμα (αλλωστε δεν ειναι και 20αρα) αλλα για τα δικα μου γουστα δεν ειναι με τιποτα στρουμπουλη με κωλαρα, διοτι αν χαρακτηρισω αυτην ετσι τοτε κατι αλλες που εχω γαμησει (επι χρημασι και μη) θα επρεπε να τις χαρακτηρισω ελεφαντινες (ή πολικες αρκτους κατα τον Πυραυλο)!

Για την τσατσα εχετε δικιο, αλλα απο την αλλη μιας και περασα καλα μεσα δεν ειχα ορεξη να το κανω θεμα. Το ιδιο ακριβως μου ειχε τυχει και με τη Γιαννα στο Φωκαιας 25 και ουτε εκει το ειχα κανει θεμα λογω του οτι ειχα περασει καλα μεσα, ποσο μαλλον που εκει επροκειτο και για 20αρικο. Οπως και να εχει, εγω το ανεφερα εδω για να ξερουν οι συναγωνιστες τι πιθανον να αντιμετωπισουν αν πετυχουν κινηση στο σπιτι.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3