Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επηρεασμένος από τα σχόλια συναγωνιστών πέρασα γιατί στο σαλόνι δεν σε προδιαθέτει. Οταν την δεις μέτρια σε πρόσωπο, μικρό στήθος κάτω από το σουτιέν, άτσαλα τα μαλλιά ... Αναμονή μεγάλη παρότι δεν είχε πελάτη μπήκε χωρίς να μιλά (δεν ξέρει ελληνικά) κάτι κλεισίματα ματιού και νοήματα κάνει μόνο.
Γδύνεται και ξεκινά με αγκαλιά, φιλιά και απόπειρα για στόμα (απέφυγα διακριτικά) κατεβαινει κάτω και αρχίζει με @@ ρουφώντας σε σημείο πόνου, την αρπά μετά και ξεκινά μέτρια πίπα όπου έβαζε σιγά σιγά δόντι και με πόνεσε, της τόπα σύτησε συγνώμη και συνέχισε πιο μαλακά. Δεν σταμάταγε την πίπα μπας και ξεμπερδέψει έτσι αλλά δεν της έκανα την χάρη.
Την σταμάτησα στο κρίσιμο σημείο και μου λέει "sex" ναι της κάνω μου το φορά και κάθεται από πάνω πολύ καλή κίνηση κόντεψε να με τελειώσει, αλλα είχα άλλα σχέδια διόρθωσα την στάση μου για να κρατήσω και αφού χόρτασα της λέω να τελειώνουμε με πίπα, βγάζει και πετά το προφυλακτικό και πέφτει με όρεξη πάνω του στον ρυθμό που είχε στην αρχή και σιγά σιγά ανέβαζε ώσπου ήρθε το τέλος (είχα και καιρό και άδειαζα full) δεν αρνηθηκε όμως τίποτα μέχρι να στραγγίξω. Στον νιπτήρα έφτυνε και έφτυνε και δεν τελειώνε Γλώσσα

Καλή γενικά για τολμηρές καταστάσεις (όσον αφορά, ακα, γλωσοφιλλα, 69) αλλά χωρίς αυτά δεν θα έπιανε μία ... Δεν ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.729
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού