Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 36 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πριν λίγες μέρες στη βραδινή βόλτα μου στο Βαρδάρη μεταξύ των κοριτσιών που σταμπάρισα ήταν και η Ντέσυ (και όχι Νταίζη) και αφού διάβασα και κάποια θετικά σχόλια συναθλητών αποφάσισα να την επισκεφθώ.

Η Ντέσυ είναι έλα γλυκό κορίτσι από την Βουλγαρία, πιπίνι 20 ετών, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ψηλή γύρω στο 1.75, με στιβαρή κορμοστασιά και φυσικές βυζάρες, που απλά δεν παίζονται, είναι 4αρι νούμερο γεμάτο, και για το μέγεθος τους είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Στο σαλόνι είναι χαμογελαστή, φορά σέξι μαύρο σετάκι που τονίζει τις υπερμεγέθεις βυζάρες της και σε προκαλεί να την τιμήσεις.

Εγώ πέρασα με το απλό των 30 ευρώ, δεν ρώτησα για άλλα προγράμματα που προφανώς θα έχει.

Στο δωμάτιο μπήκε το ίδιο χαμογελαστή και ευδιάθετη όπως ήταν στο σαλόνι και αφού κατέβηκε από τα 12ποντα της και έβγαλε τα σέξι εσώρουχα της ,την κάλεσα για ολίγα προκαταρκτικά χάδια στα όρθια τα οποία δέχθηκε ευχαρίστως.

Στη συνέχεια ξαπλώσαμε στο ομολογουμένως μικρό κρεβάτι που για την κορμοστασιά αυτής της κοπέλας είναι πολύ μικρό, και ξεκίνησε μία πολύ καλή πίπα, βαθιά, χωρίς δόντι, μοστράροντας ταυτόχρονα το μουνάκι της το οποίο και επιμελήθηκα δεόντως με τα δάχτυλά μου. Καραμπαλίκινγκ δεν είχαμε αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το ζήτησα κιόλας. Αυτό που της ζήτησα και που μου αρνήθηκε ευγενικά ήταν να την περιποιηθώ την πίσω τρυπούλα της, που ήταν και το μοναδικό πράγμα που μου δεν με άφησε να κάνω από τα όσα της ζήτησα κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης μας. Μετά από λίγο με ζήτησε να επιλέξω στάση αλλά εγώ την είπα να συνεχίσει την πίπα για λίγο ακόμα το οποίο το έκανε με ευχαρίστηση.

Μετά από λίγο μόνος μου την κάλεσα να ανέβει από πάνω και τον κάρφωσε όλο δυνατά μάσα στο σφιχτό της μουνάκι που χωρίς κανένα λιπαντικό είχε υπέροχη σφιχτή αίσθηση. Υπήρξε ένα θέμα με τον συγχρονισμό μιας που δεν μπορεί να κουνιέται ταυτόχρονα μαζί μου αλλά λύθηκε γρήγορα λέγοντας την να κουνιέται όταν δεν κουνιόμουν εγώ. Η φάση ήταν πολύ δυνατή μιας που όση ώρα κουνιόταν αυτή, τα χέρια μου ήταν πάνω στις βυζάρες της , ξεχειλίζοντας από τις χούφτες μου και δίνοντας μου μια υπέροχη αίσθηση. Κάποια στιγμή ήθελε να κατέβει αλλά μετά από επιθυμία μου την οποία σεβάστηκε έμεινε λίγο ακόμη από πάνω μου μέχρι να της ζητήσω εγώ να αλλάξουμε στάση.

Πράγματι βλέποντας πως το τέλος δεν είναι αργά την γύρισα στα 4, όπου την σφυροκόπησα αρκετά έχοντας θέα την υπέροχη και ζουμερή της κολάρα και μέσα από τον πανοραμικό καθρέπτη τις βυζάρες της να κουνιούνται ρυθμικά. Χωρίς να τον βγάλω καθόλου έξω, την ξάπλωσα τελείως σε ξαπλωτό πισοκολητό γεμίζοντας το κρεβάτι με την κορμάρα της και μετά από λίγες κινήσεις ήρθε το τέλος μέσα σε κτηνώδεις κραυγές.

Πολύ γλυκιές στιγμές εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος, όπου έτσι όπως ήταν ξαπλωμένο το μωρό, της έκανα ένα ελαφρύ μασάζ στην πλάτη όπου αφήνοντας τον εαυτό της στα χέρια μου το απόλαυσε δεόντως, καθώς διαπίστωσα ότι όλο της το κορμί και ειδικά το κολαράκι της κάποια στιγμή είχε μπιμπικιάσει. Λίγη κουβεντούλα ξαπλωμένοι δίπλα δίπλα μετά, ήταν για μένα το ότι καλύτερο για χαλάρωμα.

Για μένα μια ήταν πολύ δυνατή η συνεύρεση με μια πολύ νέα και δροσερή κοπέλα, που με την κορμάρα της διέγειρε τις αισθήσεις μου, και μέσα από την καθοδήγηση μου έκανε σχεδόν όλα όσα της ζήτησα, ώστε να περάσω υπέροχα. Το κυριότερο όλων βέβαια που μου άφησε άριστες εντυπώσεις ήταν η πολύ καλή της διάθεση να με ικανοποιήσει. Τέτοιο μωρό βέβαια δεν χορταίνετε σε μία επίσκεψη, και λίαν συντόμως θα ξανατιμηθεί.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους με την μόνη προϋπόθεση ότι λόγω του ότι η κοπέλα είναι σχετικά νέα χρειάζεται κάποιου είδους καθοδήγηση στην διάρκεια και την τεχνική των διαφόρων στάσεων.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντέσυ
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού