Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δυστυχώς δεν μπόρεσα ν’αντισταθώ στην επιλογή του παραπάνω σαχλού και γλυκανάλατου τίτλου, για λόγους που θα εξηγήσω παρακάτω.

Πρωί πρωί πήγα καρφωτός στο μπουρδελάκι αυτό για να πάρω την Καρολίνα την οποία είχα δει πριν καναδυο βδομάδες. Στο σαλόνι περίμενα με άλλους 2 αυνάνες συναγωνιστές, δηλ. 3 μαζί μ’εμένα, ώσπου βγήκε η κοπέλα με την γνωστή αντιπαθητική τσατσά και τις ηλίθιες ατάκες τύπου: «Θες να γαμήσεις ένα μοντέλο;». Η Καρολίνα λοιπόν, είναι μία ψηλή ουκρανέζα γύρω στα 25, μακρύ ξανθό μαλλί με σκούρες ανταύγειες (μπορεί να’ναι και extensions), αδύνατο καλλίγραμμο σώμα, πολύ μικρό στήθος, ψωμομένη ωραία κωλάρα και ωραία πόδια. Η κοπέλα έκανε βασικό, συν ακάποτο τσιμπούκι και τελείωμα στο στήθος. Οι 2 αυνάνες έφυγαν, αφήνοντας εμένα τον αρχιαυνάνα να κάνω παιχνίδι.

Η Καρολίνα άρχισε να μου κωλοτρίβεται, ενώ η τσατσά μου είπε προστακτικά:
«ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΤΣΙ, ΠΙΑΣΤΗΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!»
Μπροστά στον φόβο μιας επικείμενης απειλής με καμιά φαλτσέτα ή στιλέτο-δονητή απάντησα:
«Μμμάλιστα...» τραυλίζοντας
γεμίζοντας έτσι τα κρύα μου χέρια με τα ζεστά κωλομέρια της Καριολίνας. Η τσατσά μου λέει έλα από’δω, όμως οι παλάμες μου δεν ξεκολλούσαν απ΄τα οπίσθια της πόρνης την οποία και ακολούθησα μέσα στην κουζίνα. Η τσατσά με τράβηξε απ΄το χέρι και με έβαλε στο δωμάτιο με τη βία, ενώ η Καριολίνα γελούσε.

Μετά από κανένα 10λεπτό ήρθε η κοπέλα στο δωμάτιο, κάθησε στο κρεβάτι και όση ώρα ξεβρακώνονταν εγώ τη φιλούσα και της χάϊδευα το μουνάκι και το κωλοτρυπίδι. Αυτό συνεχίστηκε για κανένα 3λεπτο όπου και πήρε θέση ανάμεσα στα πόδια μου για την πίπα. Ως συνήθως έκανα την αδύναμη επιλογή του ακάποτου και η Καριολίτσα ξεκίνησε ένα πολύ μέτριο τσιμπούκι. Μετά από κανένα λεπτό χλυαρής πίπας της είπα να έρθει για 69 γιατί ποθούσα να μπω ανάμεσα στα κωλομέρια της. Άρχισα να γλύφω ότι έβρισκα μπροστά μου (κλειτορίδες, μουνόχειλα, κωλοτρυπίδια) ενώ η πίπα βελτιώνονταν αισθητά. Πέρασαν αλλά 2 λεπτά και πήρα θέση για διείσδυση.

Ξεκίνησα με ιερομοναχικό όπου το μουνί της ήταν αρκετό στενό με την Καριολίτα να έχει μικρό άνοιγμα ποδιών και να μπαίνω λίγο μέσα της. Δεν χάρηκα και πολύ μ’αυτό αλλά συνέχισα φιλώντας την σε πρόσωπο, λαιμό και ώμους. Με κοιτούσε έντονα στα μάτια οπότε την πλησίασα για να την φιλήσω στο στόμα αλλά γύρισε ελαφρά το μάγουλο σαν καλή χριστιανή. Λόγω έλλειψης χημείας και κακής στάσης μετά από κανα 2λεπτο το συσσωρευμένο στο πέος αίμα, άρχισε να υποχωρεί, με το τσουτσούνι μου να μαραίνεται αργά αλλά σταθερά. Μόνο τα κωλομέρια της μπορούσαν να σώσουν την κατάσταση. Την γύρισα πισωκολλητό και την έστησα με τον τρόπου που ήθελα χωρίς να φέρει κάμια αντίρρηση. Το αίμα που είχε αποστατήσει άρχισε να βρίσκει ξανά το δρόμο του προς τα κάτω επαναφέροντας την στύση στο maximum. Η στάση της Καριολίτας ήταν πολύ καλή ενώ η αίσθηση του μουνιού της υπέροχη. Έκατσα αρκετά λεπτά στη στάση αυτή ώσπου κατέληξα σ’ενα βουβό αλλά δυνατό οργασμό. Της φίλησα τα κωλομέρια και κατευθύνθηκα στο νιπτήρα για να πλυθώ.

Η πορνοΚαρολίνα τότε μου είπε:
«come two times»
(όπως είναι γνωστό στην αγγλική πορνοκαθομιλουμένη, η λέξη come ή cum αν προτιμάτε, αναλόγως πως χρησιμποιείται στην πρόταση, έχει και την έννοια του «έρχομαι σε οργασμό-τελειώνω»). Υπέθεσα ότι εννοούσε, ότι τέλειωσε κι αυτή 2 φορές.
Για να παίξω λοιπόν το παιχνίδι της κι εγώ, της απάντησα:
“Really? I didn’t understand a thing…I must be good!”
“No...you come today first time...come and tomorrow…2 times” αποκρίθηκε
“Aaaaaaa….ok I got it now” είπα, γελώντας σαν κρετίνος.

Φεύγοντας μου έκανε κάτι σαν κεφαλοκλείδωμα από πίσω (αλα Hulk Hogan) και με φίλησε ρουφηχτά στην αρχή, αισθησιακά έπειτα, στο στόμα. Εκτιμώμενος χρόνος γύρω στα 14 λεπτά, εξ ου κι ο μαλακισμένος τίτλος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2011
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 24 Οκτωβρίου, 2011) 24 Οκτωβρίου, 2011
Κοίτα να δεις, μέχρι εκεί που την ακολούθησες στην κουζίνα, ο τίτλος έδενε... μετά του γάμησες τη μάνα Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
24 Οκτωβρίου, 2011
Απόλαυση η κριτική σου!!!
M
Maaneskyggen
25 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ο τίτλος όπως έγραψα ήταν σαχλός σαν κακή διαφημιστική ατάκα. Τα υπόλοιπα βεβαίως (απ΄την κουζίνα και μετά) δεν μπορούσα να τα παραλείψω διότι δεν θα μιλούσαμε καν για κριτική. Έπρεπε ν'αναφέρω όλες τις λεπτομέρειες που μ'έκαναν να διαλέξω τον τίτλο αυτό. Ρύζι=Καρολίνα, Βράζει (2 φορές) = οι υποτιθέμενοι 2 οργασμοί της καρολίνας (αν και για άλλο πράγμα μου μιλούσε η κοπέλα όπως ανέφερα) και τα 14 λεπτά διάρκειας. Φίλε δεν έχει και πολύ σημασία, δεν ήμουν ποτέ καλός στην αφήγηση. Έτσι για την πλάκα μου γράφω.
D
dirtyliving
25 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σ'ευχαριστώ φίλε
D
dirtyliving
25 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"Φίλε δεν έχει και πολύ σημασία, δεν ήμουν ποτέ καλός στην αφήγηση. Έτσι για την πλάκα μου γράφω."

Όχι ρε δεν στη λέω, ίσα ίσα που γράφεις καλύτερα από τους περισσότερους εδώ μέσα. Άσε που χρησιμοποιείς και στίξη που έχει γίνει πιο σπάνιο φαινόμενο και από τα φλας στις στροφές ;)
Π
Πύρκαυλος
25 Οκτωβρίου, 2011
ωραια κριτικη!χαχα!με βλεπω να την παιρνω κι εγω την καρολινα οσονουπω...
παντως δεν εχουν δουλεια μαλλον και σε παρακαλανε να ξαναπας...ζητιανευουν το εικοσαρικο...
25 Οκτωβρίου, 2011
ωραια η κριτικη σου κ πραγματι οπως τα λες ειναι σχεδον ....αλλα στα αγγλικα που της μιλησες πως σε καταλαβε ,μιλαει μονο ουκρανικα γερμανικα 20λεξεις βασικα αγγλικα κ καμμια 100 ελληνικα??????μπραβο σου...
25 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι όλα ΟΚ, δεν παρεξήγησα.
D
dirtyliving
25 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ Lust. Έτσι είναι όπως τα λες.
πχ Πριν το 2008 ποτέ δεν παιζόταν παιχνίδι στο σαλόνι. Ειδικά στο μετάξι το παιχνίδι είναι πιο χοντρό.
D
dirtyliving
25 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τα αγγλικά της είναι πολύ φτωχικά όντως. Το βλέπεις κι απ΄τους διαλόγους που έχω γράψει. Απλές λεξούλες ανταλλάξαμε. Αναγκάστηκα να ρίξω κι εγώ το επίπεδο των αγγλικών μου για να με καταλαβαίνει.
Αν και την είχα δει πριν καιρό την κοπέλα η κριτική σου ήταν αφορμή για να την πάρω. Thanks.
D
dirtyliving
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2