Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 34 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Στο βρώμικο μπουρδελάκι της Καλλέργη είχα πολύ καιρό να πατήσω και πολύ περισσότερο να περάσω σε δωμάτιο. Ο 35αρης δροσερός τσάτσος, με την φόρμα χωμένη μέσα στις κάλτσες του και τις χειμωνιάτικες παντόφλες, μου παρουσιάσε την Έρρικα από Ρουμανία. Η Έρρικα είναι μια νεαρή μαυρομάλλα μέτριου προς κοντού αναστήματος με λίγο τραχύ πρόσωπο μάλλον από εφηβική ακμή, αρκετά λεπτή με ωραίο κορμάκι, 2,5άρια πεσμένα βυζιά με μεγάλες σκληρές ρώγες και μικρό κωλαράκι. Γνωρίζει καλά αγγλικά και είναι αρκετά ευγενική. Πέρασα λοιπόν στο βρώμικο κελί που συναγωνίζεται σε μέγεθος τα δωμάτια του φυλ92, όπου το κλιματιστικό έβγαζε ανυπόφορη ζέστη!

Μόλις μπήκε στο δωμάτιο πήγε να βάλει καπότα κατευθείαν αλλά τη σταμάτησα και άρχισα να την φιλάω και να τη χαϊδεύω. Δεν δυσανασχέτισε ενώ χαμογελούσε από αμηχανία όταν την κοίταζα. Μετά από 2 λεπτά μου έβαλε καπότα και ξεκίνησε ένα καλούτσικο αλλά σύντομο τσιμπούκι. Δεν μπορούσα να πιάσω τίποτα κατά τη διάρκεια της πίπας, επειδή το κρεβάτι είναι στενό σαν φέρετρο και η κοπέλα καθόταν ανάμεσα στα πόδια μου.

Στα του σεξ, ξεκινήσαμε με εμένα από πάνω όπου έμπαινα προσεχτικά μέσα της, αφού είναι πολύ καινούρια στη δουλειά όπως μου είπε και έχει στενό και μικρό μουνάκι. Κατά τη διάρκεια του ιεραποστολικού η κοπέλα ήταν ακούνητη και αμίλητη ενώ και πάλι χαμογελούσε αμήχανα όταν την κοίταζα. Μετά από κάποια λεπτά τη γύρισα για πισωκολλητό όπου στήθηκε καλά χωρίς κόλπα και τελείωσα έτσι μετά από αρκετά λεπτά χωρίς βιασύνες και γκρίνιες.

Η κοπέλα είναι αρκετά άπειρη και στις υπηρεσίες της πολύ τυπική, είναι όμως ευγενική, καλή στην εμφάνιση και δεν σου πρήζει τ'αρχίδια.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 2 λεπτά απ'την αποχώρηση της κοπέλας και να σου ο τσάτσος σκάει μύτη στο δωμάτιο.
"Αγάπη μου νόμιζα ότι έφυγες"
"Όχι, ακόμα. Θα προλάβω λες;"
"Ναι μωρό μου, με την ησυχία σου"
Είχα προλάβει να πλυθώ και να βάλω παντελόνι, οπότε δεν είδε και πολλά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Έρρικα
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού