Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Σάντρα την είχα βάλει στη wishlist από καιρό και σήμερα το απόγευμα κατέβηκα στη φυλής μόνο γι’αυτή.

Η Σάντρα είναι μια ψηλή μελαχρινή κοπέλα με μακρύ σπαστό μαλλί ως το μέσο της πλάτης, μέτριο πρόσωπο, λεπτό καλλίγραμμο σώμα, όμορφο μικρό και τσουπωτό κωλαράκι και 2αρια βυζιά σιλικονούχα με σκληρές ρώγες. Στο σαλόνι περίμενα μόνος μου ώσπου βγήκαν τσατσά και Σάντρα μαζί. Ανακοινώθηκε βασικό πρόγραμμα συν τελειωτικό στο στήθος. Η Σάντρα παράλληλα με χάιδευε στο σβέρκο ενώ εγώ ψαχούλευα τον καλοσχηματισμένο κώλο της. Η πρώτη εντύπωση ήταν θετική οπότε πέρασα στο δωμάτιο, με την τσατσά να μου εύχεται «καλό γαμήσι» κάτι που μας έκανε να γελάσουμε αυθόρμητα σαν μαλακιστήρια γυμνασίου.

Η Σάντρα ήρθε μετά από 5 λεπτά, συστηθήκαμε επίσημα, ξεβρακώθηκε και κάθησε στο μέσο του κρεβατιού, όπου ασφαλώς την πλησίασα με χάδια και φιλιά σε λαιμό και υπόλοιπο κορμί. Από πιο κοντά είδα ότι το πρόσωπο της δεν με έλκυε καθόλου γι’αυτό και δεν με πείραξε όταν με διέκοψε άξαφνα για να μπούμε στο ψητό. Μου φόρεσε καπότα και πήρε μια αδιάφορη, σχετικά σύντομη πίπα, όσο εγώ χάιδευα το κορμί της και έπαιζα με το μουνί της.
Πρώτη στάση με εμένα από πάνω, όπου άρχισα να την φιλάω σε λαιμό και πρόσωπο αλλά με απωθούσε πολύ διακρίτικα οπότε δεν επέμεινα και άρχισα να την φιλάω σε στήθος, ώμους, χέρια, όπου δεν έδειξε κάποια δυσανασχέτιση. Στο ιεραποστολικό δυστυχώς, έκανε την κλασική κίνηση να βάλει τις πατούσες στις γάμπες μου για να μην παλινδρομώ πολύ, αλλά η ωραία αίσθηση που είχα απ’το μουνί της, σε συνδυασμό με το ωραίο θέαμα που έβλεπα στον πλαϊνό καθρεύτη, δεν με πτόησε. Μετά από μερικά λεπτά της ζήτησα πισωκολλητό, όπου το στήσιμο της ήταν ικανοποιητικό, με αποτέλεσμα να τελειώσω σ’αυτή τη στάση μετά από λίγο.

Συνολικά δεν έδειξε σημάδια βιασύνης στα περίπου 12 λεπτά που έμεινα στο δωμάτιο. Στο σεξ γενικά ήταν αμέτοχη αλλά δεν με πείραξε για λόγους που ανέφερα παραπάνω. Φεύγοντας και ενώ χούφτωνε τον κώλο μου στο νιπτήρα, με ρώτησε τι ηλικία έχω και εγώ τι ύψος έχει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού