Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Γλώσσα Κανονικα μαγκες επρεπε να βαλω Μιραντα-Κωλος 0-10! γιατι πραγματικα ο κωλος αυτου του μωρου ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σημερα στη Φυλης. Ειναι το νεουδι, η νεαρη φοιτητρια, η σερβιτορα το κοριτσι της διπλανης πορτας...

Γραφω 0-4 για να τονισω πως εχω παει συνολικα 4 φορες με το μωρο και δεν το χορταινω..

Γραφω υστερα απο την κριτικη του προηγουμενου συναγωνιστη που πηγε μαζι της στις 00:40, εγω πηγα στις 00:20 μαζι της.. οποτε με τον προηγουμενο μπορει να συναντηθηκαμε ειτε στο σαλονι ειτε στις σκαλες την ωρα που εγω κατεβαινα!!
(τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται...)

Επισκεψη λοιπον σαββατο βραδυ αφου εχω δει τον αγωνα σε ενα ταβερβνειο στον κορυδαλλο και εχοντας φαει μαι μεριδα κεμπαπ, ειπα να ξαλαφρωσω λιγο και να εκτονωθω αφου ειχα ψιλοτρελαθει με αυτα που κυκλοφορουν εξω..

Κανει την εμφανιση της το μωρο με ενα κοκκινο stringaki και μου σκαει ενα πεταχτο φιλακι-με θυμηθηκε αμεσως! μπαινω μεσα γδυνομαι μενω με το βρακι και περιμενω..

Μπαινει μεσα με το κοκκινο stringaki την τραβαω στα ποδια μου καθεται επανω μου ενω εγω καθομουν στην ακρη του κρεβατιου ,τις γλυφω τις πεταχτες ρωγιτσες και αρχιζουν αυτες να καυλωνουν, στη συνεχεια στηνεται στα 4 της βγαζω το string και αρχιζω να της γλυφω το μουνακι και την κωλοτρυπιδα, ηταν πεντακαθαρη!!

ξαπλωνω εγω ανασκελα μου λεει με η χωρις αρχιζει μια πιπα ξεσκουφωτη αρχιζει το τρομπονι-οχι οτι καλυτερο αλλα δεν βαριεσαι, το συνολο μετραει...

Της λεω στη συνεχεια για 69 οπου φανηκε να το απολαμβανει αυτη συνεχιζε την πιπα ενω εγω της εγλυφα μουνακι και κωλοτρπιδα-φανηκε οτι τον ειχε φαει απο πισω, χωρουσε το δαχτυλακι το μικρο ανετα...

Στη συνεχεια ανεβαινει απο πανω οπου χορευε ροντεο εκλεινε τα ματια της και φανηκε οτι της αρεσα μετα εγω στα 4 οπου τη γαμουσα γρηγορα και εσκουζε και μετα εγω απο πανω οπου εχυσα τους απογονους μου μεσα στο latex σκουφι..

Συμπερασματικα η κοπελα δεν ειναι ιερεια του sex οπως αλλες στην φυλης-βλεπε Αννα στο 71Β αλλα αυτο που με καυλωνει ειναι το νεραο της ηλικια της-ειναι 22 απο βουλγαρια και οχι 20 απο πολωνια οπως μου ειχε πει μια τσατσα αλλα δεν εχει σημασια η καταγωγη της οσο η εμφανιση της και ειδικα το κωλαρακι της-ειναι κωλαρακι για φωτογραφιση, το θαυμα της φυσης, το νεουδι απο αυτα που βλεπεις στην παραλια και τα λιμπιζεσαι..ΓλώσσαΓλώσσα

Οποτε για λατρεις των πιπινιων και των σφιχτων σωματων λεω ναι, το μονο αρνητικο το μικρο βυζακι αλλα εμενα ελαχιστα με χαλαει!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Μιράντα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
2 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού