Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη βράδυ σαββάτου στο φωκ 25 κάτω όπου ήξερα ότι δούλευε η Μόνικα την οποία είχα βάλει από αρκετό καιρό στο μάτι. Η Μόνικα είναι μια μελαχρινή λεπτή κοπελίτσα κανονικού αναστήματος με χαριτωμένο προσωπάκι. Έχει ωραία μικρομεσαία βυζάκια λίγο πεσμένα με μεγάλες θηλές και ωραίο ψωμομένο κωλαράκι. Άρχισε να με χουφτώνει και να με φιλά στο σαλόνι υποσχόμενη παράλληλα ότι δεν βιάζεται και δεν είναι «μη το ένα, μη το άλλο» οπότε και πέρασα.

Μετά από 5 λεπτά ήρθε στο δωμάτιο και έκατσε δίπλα μου νιαουρίζοντας ενώ εγώ άρχισα να την φιλάω σε πρόσωπο, λαιμό στήθος κοιλιά και μηρούς. Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών μου έκανε αρκετά κοπλιμέντα και μου έλεγε διάφορα ναζιάρικα σαχλοκοριτσίστικα πράγματα. Μετά από 2-3 λεπτά και αφού με εξυγείανε με μωρομάντηλο, ξεκίνησε μια σύντομη αδιάφορη πίπα όσο εγώ χάϊδευα απαλά το ομολογουμένως όμορφο μουνάκι της. Πρώτη στάση ιεραποστολικό όπου η αίσθηση ήταν πολύ καλή καθώς έχει σφιχτό και ελαστικό μουνάκι. Με φιλούσε στο πρόσωπο και στο λαιμό και μου έριξε και μερικές τρυφερές δαγκωνιές. Λιγάκι αρνητικό ήταν το γεγονός ότι με πίεζε με τα χέρια της ώστε να μην παλινδρομώ πολύ μέσα της. Μετά από κάποια λεπτά της λέω για πισωκολλητό όπου έβαλε την λεκάνη της πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα να μπαίνω λίγο μέσα της. Αυτό 9 στις 10 φορές με ενοχλεί αλλά όπως είπα παραπάνω η αίσθηση του μουνιού της ήταν πολύ καλή και δεν με ενόχλησε τόσο. Αντίθετα, άρχισα να την φιλάω ψηλά στην πλάτη και το λαιμό και να χαϊδεύω τα στήθη και την κλειτορίδα της. Όταν έφτασε το φινάλε με άφησε να τελειώσω με την ησυχία μου. Φεύγοντας, με ρώτησε αν μου άρεσε.

Συμπερασματικά μπορώ να πω ότι πέρασα ικανοποιητικά με μόνο αρνητικό κάποιες άβολες στάσεις αλλά στην τελική δεν με πείραξε τόσο, όσο με άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κοριτσιών. Λογικά θα υπάρξει και 2η επίσκεψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
D
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού