Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 158 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
αφου τελειωσε το ντερμπι και επειτα απο κρασοποσια ειπα να παω να ξεδωσο στα γνωριμα μερη,τη βικυ τη πολωνεζα την ειχα βαλει στο ματι αρκετο καιρο και ειδικα για το χαμογελο που μας υποδεχεται καθε φορα στο σαλονι.
προκειτε για ενα μιλφ αριστης ποιοτητος ψηλη καστανοξανθη με καρε μαλλι ,κωλαρα και βυζαρες.
περναω στο δωματιο και δεν αργη η κοπελα να ερθει να ξεκιναει με ενα τριψιμο μποντι του μποντι και συνεχιζει με αρχιδογλυψιμο αρκετα καλο η συνεχεια ειχε μια πιπα που μπορω να πω πως μου αρεσε αρκετα καθως δεν υπηρξε ιχνος δοντιου.
ξεκιναμε στα 4 οπου η σταση της ειναι υποδειγματικη χαμηλωνοντας το σωμα της ακουμπωντας το στο στρωμα και τουρλωμα της κωλαρας της οπου υπο αλλες συνθηκες και μονο σε αυτη τη θεα θα ειχα παραδωσει.
συνεχεια με ιεραποστολικο οπου εκει ηρθε το μαρτυριο μουΝτροπή πτωση του εργαλειο λογο καταναλωσης ενος μπουκλαιου κρασιου και τα γαμημενα τα προβληματα αν και σπανια μου συμβαινει και ναι οντως εγινε για δευτερη φορα στη ζωη μου Ντροπή
η κοπελα δεν δυσανασχετησε και οταν της ειπα να συνεχισει με πιπα ειπε οκ θa το φτιαξουμε αλλα λογο της καταστασεως μου δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια της πραξεως οποτε την παροτρυνα να συνεχισει με στοματικο οπου μια εγλυφε αρχιδια μια την πουτσα επειτα απο αρκετη ωρα επηλθε η εκσπερματιση πρεπει να περασε κανα 20 λεπτο περιπου οπου οντως η τσατσα δεν ενοχλησε καθολου πως λεει στο σαλονι μα ουτε και η κοπελα δυσανασχετισε παροτι την ειχα αρκετη ωρα στον πεοθυλασμο.
ειναι οντως μια τιμια περιπτωση και οτι αναφερεται στο σαλονι ειναι αληθες και μονο η κωλαρα της αξιζει μια επισκεψη εγω παντως θα την ξαναεπισκευθω ευελπιστωντας να ειμαι στις γνωστες μου επαλξεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
baros
Ανώτερος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
12.307
Πόντοι:
5.097
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού