Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά το κάζο που έφαγα από την Ζάνα, παρέα με το φίλο Erokli πήγαμε στο μπουρδελάκι της Αλκιβιάδου 16Α, προκειμένου να βρούμε την Βουλγάρα που όλοι αγαπήσαμε. Η Νταϊανα επέστρεψε ανανεωμένη από τη χώρα της και έτοιμη για δυνατά ξεσκίσματα. Μετά τη νίλα θα έσκιζα το πλακούντα της καυλερής Βουλγάρας.

Αφού έδωσα τα 20 ευρώ μπήκα στο δωμάτιο, αν και με χάλασε λίγο το γεγονός ότι υπήρχαν νερά στο πάτωμα. Η καύλα μπήκε κουνιστή και λυγιστή μέσα στο δωμάτιο με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά. Ακόμα και τις μαύρες σου να έχεις 'ενα τέτοιο χαμόγελο σε χαλαρώνει. Πολλά προκαταρκτικά όπως πάντα με μπόλικα γλωσσόφυλλα, τα οποία ξέρει να δίνει. Τη γλώσσα τη δουλεύει εξαιρετικά και στην πίπα έγινα τούμπανο. Αφού της είπα να βγάλει τα ρουχαλάκια της, ξάπλωσε δίπλα μου και συνεχίσαμε το χαμούρεμα. Είχα σκοπό να το κάνω απόσβεση στο προηγούμενο εικοσάρικο, άλλωστε.

Στα του σεξ. Με την Νταϊάνα, αν και είναι λίγο βαρβατή γκόμενα, κατάφέραμε να κάνουμε πάρα πολλές στάσεις, όλες με το ίδιο πάθος. αποκωρύφωμα στα 4, όπου κάποια στιγμή τραβιέμαι προς τα πίσω αυτή ανασηκώθηκε κολλήσε όρθια το κορμί της πάνω μου και να έχει γυρίσει το κεφάλι και να με γλύφει. Ναι είναι πλέον το στανταράκι μου. Συνολικός χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 40 λεπτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
fideboras
Μέλος
Εγγραφή:
5 Φεβ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
120
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2011
Εντάξει πες τέλεια όλα, συμμετοχή άψογη, 40 λεπτά παραμονής της γκόμενας στο δωμάτιο, καλύτερη πίπα στα Βαλκάνια κλπ κλπ.
Αλλά και στην εμφάνιση δεκάρι; Υπερβολικό δεν είναι λες και είναι αψεγάδιαστη;
Π
Πύρκαυλος
15 Οκτωβρίου, 2011
νομιζω οτι το ψευδονυμο σου τα λεει ολα!!!40 λεπτα παραμονης μεσα ...ουτε σε τσοντα ρε τυπε να ησουν τοση ωρα δεν θα εκανες..δεν λεω η βουλγαρα ειναι εργαλειο και αψογη αλλα καποια πραγματα κανουν πολυ μπαμ.οσο για την εμφανιση και το 10 δυο πραγματα συμβαινουν η εισαι τυφλος η πολυ ερωτευμενος με τη βουλγαρα.εσυ διαλεγεις.
O
oliverkan
15 Οκτωβρίου, 2011
Ερώτηση!
Τι sex show σου έκανε και το αναφέρεις στις υπηρεσίες;
Π
Πύρκαυλος
15 Οκτωβρίου, 2011
40 λεπτά;;; μας δουλεύεις ρε φίλε;
15 Οκτωβρίου, 2011
δεν νομιζω να του εκανε κανενα!!!απλα απο την μεγαλη του πρεμουρα να γραψει καλα λογια που η συγκεκριμενη δεν τα χρειαζεται τα εγραψε ολα.αν υπηρχε επιλογη και για duo λεσβειακο νομιζω θα το εγραφε ο φιδεμπορας!!!αλλωστε ειπαμε με τετοιο νικ οτι θελει γραφει!!!!!
O
oliverkan
16 Οκτωβρίου, 2011
και εκει που την γαμουσες.......
της τραβηξες και ενα πουτσο



......οταν σε βλεπουν κλεινουν τις πορτες .....την επομενη δυο ωρες
16 Οκτωβρίου, 2011
Καταρχήν μπήκα στο δωμάτιο στις 12.30. Λοιπόν έκανε γύρω στα 7 λεπτά αναμονή. Ας το βάλουμε λοιπόν χοντρικά ότι ήρθε στις 12.40. Οταν βγήκα από το δωμάτιο ρώτησα το παιδί τι ώρα είναι γιατί δεν ήθελε να καθυστερήσει στο ραντεβού του. Είχε ήδη πάει 13.20. Αρα στο φτερό ένα 40λεπτο.

Τώρα όσων αφορά το σεξ σόου. Για εμένα θεωρείται σεξ σόου όταν σε βάζει στη καρέκλα κάθεται απέναντι σου και αρχίζει και δαχτυλιάζει τη μουνάρα της, ή κάθεται και σου στήνεται στον καθρεύτη και σε παρακαλάει να την πηδήξεις. Και για τους άπιστους Θωμάδες το νικ δεν το έβαλα για να πω ότι είμαι ψέυτης. Αγαπούληδες και προμότορες ψάξε άλλου. Οταν πας μία φορά το μήνα στη Νταϊάνα δεν είσαι αγαπούλης, απλά περνάς. Τώρα και αυτούς που δεν πιστεύουν, στους όρχεις μου βασικά, αν θέλετε μπείτε στις πιάτσες να δείτε πόσες ενημερώσεις έχω κάνει και αν θεωρούμαι αξιιόπιστος. Εγώ να περνάω καλά και όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν, οπότε ότι συμπεράσμα να βγάλετε δεν μου καίγεται καρφί.
(Updated: 16 Οκτωβρίου, 2011) 16 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Απλό είναι. Εφόσον δεν είχες ρολόι δεν μπήκες 12:30 αλλά λίγο πιο μετά και περίμενες περισσότερο από 7 λεπτά συν του ότι έκανες και ώρα να ντυθείς, ενώ δεν βγήκες 13:20 αλλά λίγο πιο πριν. Πάμε γύρω στο εικοσιπεντάλεπτο με μισάωρο λοιπόν που είναι πιστευτό, καθώς συμβαίνει συχνά, πυκνά.
Τώρα για το sex show ναι είναι αυτό που λες. Δεν αναφέρθηκε όμως στην κριτική, οπότε η απορία μου είναι εύλογη.
Εν πάση περιπτώσει, οι βαθμολογίες σου είναι υπερβολικές όπως και να 'χει!
Π
Πύρκαυλος
16 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μου αρέσει που τα έβγαλες τα συμπεράσματα και ίοπως φαίνεται ξέρεις και πως λειτουργώ. Μου φαίνεται λίγο περίεργο που δεν πιστεύετε, και όταν μπαίνουν τα δεκάρια σε συγκεκριμένο στούντιο, όλοι είσαστε ευχαριστημένοι, εκεί ψάξτε να βρείτε προμότορες και αγαπούληδες. Καλά τα λέω ότι εδώ πέρα μέσα παίζουν τρελές κλίκες.
(Updated: 16 Οκτωβρίου, 2011) 16 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Από που σου δίνω την εντύπωση ότι ξέρω πως λειτουγείς; Δεν εννόησα κάτι τέτοιο, όχι επίτηδες τουλάχιστον...

Εγώ είδα το θέμα καθαρά πρακτικά.
Κατ' αρχήν ρώτησες τον άλλο ώρα όταν βγήκες άρα δεν είχες ρολόι. Οπότε τα 7 λεπτά μπορεί να είναι καθαρή πλάνη.
Τα 12:30 και 13:20 είναι στρογγυλά νούμερα και δεν ισχύουν σχεδόν ποτέ. Αν είναι φερ' ειπείν 13:18 η ώρα, 13:20 θα σου πει ο άλλος.
Οπότε,
Μπήκες 12:33 και βγήκες 13:18. Συνολικά 45 λεπτά στο δωμάτιο.
Έκανε 10 λεπτά να έρθει η κοπελιά που όντως συνήθως αργεί άρα 35 και 5 λεπτά να ντυθείς 30 με τάσεις προς τα κάτω.
Γι' αυτό λέω ότι έκατσες 25-30 λεπτά.
Δεν είναι τραγικό. Ίσα, ίσα που και πάλι είναι γαμάτο αλλά άλλο 25 και άλλο 40 ;)

Τώρα για το άλλο στούντιο που λες χαίρω πολύ.
Κάνουν κρα οι καψούρηδες. Εδώ ρε 'συ στέλνουν φιλάκια και καρδούλες στο thread τους και όπως λες βάζουν δεκάρια, με τόνο μάλιστα. Όμως κι εσύ πρέπει να παραδεχτείς ότι το δεκάρι στην εμφάνιση είναι πολύ. Γιατί όσο και να σε καυλώνει, δεν έχει κάποιο αψεγάδιαστο σώμα. Ωραία για την ηλικία της δεν λέω, αλλά τέλεια με τπτ.
Μέχρι και στα δωμάτια που είναι χάλια και βρήκες και νερά, έβαλες μεγαλύτερο βαθμό από την προηγούμενη κριτική σου που τα βρήκες καθαρά και είναι όντως καθαρά!
Προσωπικά δεν λέω ότι προμοτάρεις, με κανέναν τρόπο. Απλά γούσταρες τόσο πολύ το γαμήσι, ειδικά μετά την γκαντεμιά που σου έτυχε, που υπερέβαλες εαυτόν.
Π
Πύρκαυλος
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2