Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 42 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Διαβάζοντας λοιπόν τις κριτικές παρασύρθηκα από τον πόθο να πάω στη "Βασίλισσα της πίπας" όπως την ονομάζουν, παρέα με το φίλο Erokli. Τελικά μήπως τον τίτλο της τον έχει βάλει η ίδια, γιατί βασίλισσα δεν είναι. Ο Χώρος σχετικά καθαρός και βρήκα εύκολα να παρακάρω παρά το γεγονός ότι ήμουν με αμάξι.

Πλήρωσα το γαλάζιο εισιτήριο ενώ από την αρχή το πορνοένστικτο μου μου έλεγε κράτα τα λεφτά σου. Δεν το ακολούθησα και έχασα. Η κυρία Ζάνα λοιπόν αν δεν είχα διαβάσει κριτικές, δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να μπω. Ξεπεσμένη πόρνη, άνω των 50 ετών που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι η τσατσά του σπιτιού. Ας προχωρήσουμε λοιπόν στο προκείμενο που είναι η πίπα.

Συγνώμη η πίπα σας αρέσει να γίνεται με τα δόντια, διότι αν ναι εγώ πάω πάσο. Πόνεσα από το τσιμπούκι που μου έκανε. Δεν το έχει πως να το πούμε. Παρά την όλη καλή θέληση και τις οδηγίες μου, δεν με άκουσε, οπότε μπαίνει αυτομάτως στην κατηγορία της ξεπέτας και ας είναι φιλότιμο κορίτσι (τελοσπάντων μεγαλοκοπέλα), δεν το έχει. Μου γυρνάει στα 4 και εκεί έχασα το μπούσουλα με το κώλο της, ο οποίος είναι τίγκα στις πατσές. Ούτε γιαπί στο Μενίδι ρε πούστη μου. Την γύρισα ιεραποστολικά, αλλά και πάλι η συμμετοχή της είχε πέσει και δεν μπόρεσα να βγάλω το παχύρευστο υγρό μου. Συνέχισα με μαλακία και στο τέλος αφού δεν τα κατάφερα ακούω την πίπα του αιώνα. Πρέπει να έρθεις φορτωμένος για να τα καταφέρεις. Τι λες κούκλα μου που θα πρέπει να κάνω να γαμήσω δύο εβδομάδες, για να σου πετάξω τα έξω τα μάτια και να τελειώσω στο πεντάλεπτο. Δεν το δέχομαι έτσι. Μάυρο από εμένα.

Και αν κάποιος με κατηγορήσει ότι βγάζω χολή θα τον παραπέμψω στην επόμενη κριτική μου η οποία ακολουθεί. Δόξα το θεό έχουμε πάει με αρκετές για να έχουμε πλέον συγκριτικά μεγέθη και η Ζάνα απλά πρέπει να βγει στη σύνταξη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Ζάνα
fideboras
Μέλος
Εγγραφή:
5 Φεβ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
120
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού