Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 158 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετα απο μια σειρά απο φολες οι οποιες σε μεγαλο αριθμο ηταν πιπινια ειπα αυτην την φορα να παρω μια μιλφάρα μπας και ανηξει η τυχη μου και δεν εκανα ασχημα, ειχα βαλει στο μάτι την τάνια η οποια ειναι η κορυφαια μιλφ της περιοχης και μια απο της μοναδικες θα ελεγα διοτη δεν πολυ κυκλοφορουν το πρωι, ενα ηρεμο μεσημερι σαββατο με την θερμοκρασια επιτελους να φτανει σε επιπεδα φθινωπορου και εγω να πηγαινω καυλωμενος για την Τάνια . Δεν εχασα την στιγμη να κανω και μια μικρη τσάρκα η οποια με ξενέρωσε, θυμηθηκα τα παλια μεγαλεία , τα μεγαθυρια της φυλης που δεν ηξερες τι να διαλέξεις, μας της πηραν ομως για τα στουντιο.
Μπαινω , καθομαι, η γνωστη ξανθια τσατσα , ψιλοστρημενη λιγο αλλα δεν βαριεσαι , η γνωστη λοιπον τσατσα που ειναι το πρωι με τα ξανθα μαλλια(περουκα) μαλλον Γλώσσα. Εδωσα το μπλε τικετ και με εβαλε στο δωματιο στον διαδρομο μεσα και οχι σε αυτους που χαν προσβαση με το σαλονι γιατι θα βλεπανε τα προσοντα μου.
Καθαρα δωμάτια , μετρια σε εκταση , δηλαδη πολυ μικρα ρε παιδι μου, εαν δεν εχει εκει εξαερισμο πνιγεσαι, η τανια η μιλφαρα δεν αργησε να έρθει , μπαινει μεσα με ενα γλυκό χαμόγελο και ολο διαθεση να με κανει να περάσω ομορφα, δηλαδη επιτέλους, δεν θα ετρωγα φολα,και η τανια ειναι μια μιλφ με ωραια προσοντα για την ηλικια της που την εκοψα για 35 με 40 ,ειναι οπως λεω με ωραια προσοντα, καθολου παχια, κωλαρα, ωραια βυζια, αγεραστο κορμι και μια φατσα με κατι τσιμπουκοχειλα που δεν περιμενεις την ωρα να σου αρμεξει το οργανο.
Προσφερε ακάποτο , μιας και κανω αυτα τα εξτριμ γουσταρα παρα πολυ, αλλα με καθαρησε με το μαντιλακι, ειχα κανει μπανιο και πριν οποτε δεν υπήρχε προβλημα . Τον εγλυφε παρα πολυ ωραια, αργα και βασανιστικα, ταυτοχρονα της ειχα ζητησει να γυρησει πισω να βλεπω την κωλαρα της οπου με ειχε καυλωσει περισσότερο. Μετα απο μια πολυ καλη στυση καναμε δυο στασεις στα 4 και αυτη απο πανω μου, πολυ καλη συμμετοχη, λιγη κρεμα στο μουνι της , αρκετη βασικα για να καυλωσεις και οχι υπαρβολές.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το ποσο ευγενικη και γλυκια ηταν μαζι μου, δεν με αφηνε αν δεν τελειωνα, της ζητησα χειρομάλαξη για το τελος διοτη θελω να με χαλαρος οταν τελειωνω, εγεινε λοιπον και δεν άργησε το τελος να ρθει με τοση καυλα,
με χεραιτησε και ανανεωσαμε το ραντεβου μας ,πιστευω πως καποια στιγμη θα την ξανατιμησω.Χαμόγελο
Για τους λάτρεις των ΜΑΜΑΔΩΝ, ειναι οτι πρεπει, must πως το λένε.
Τελειωσα και οταν εφυγα η τσατσα με ευχαρίστησε, ενω οταν πηγαινωερχομουν ειχε ξυνησει, αλλα τελοσπαντων, καταλαβαινω παντου εχει πεσει η δουλεια.
Αυτα μάγκες, αξιζει μια δοκιμή Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Τάνια
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Οκτωβρίου, 2011
με εβαλε στο δωματιο στον διαδρομο μεσα και οχι σε αυτους που χαν προσβαση με το σαλονι γιατι θα βλεπανε τα προσοντα μου.

Αλλη ορεξη δεν εχουμε,με το πουλακι σου θα παιζουμε..
14 Οκτωβρίου, 2011
Δεν καταλαβα κυριε πιστόλια, δεν πρεπει καποιος ανθρωπος να κρυβει τα κρυφα χαρισματα του?

Μην με ματιασουν δηλαδης...
S
stam_90
14 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπορεί να 'ναι ντροπαλό πουλάκι ρε τύπε Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
14 Οκτωβρίου, 2011
Ακόμα την Τάνια έχουν εκεί;Δε σκέφτονται κάτι για ανανέωση εργατικού δυναμικού;Πιο μόνιμη,όπως και η Χριστίνα επάνω,από τους Δ/Υ της βουλής είναι τα κορίτσια αυτά.
14 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να τους βγει καμιά φόλα; Δεν είναι για πειραματισμούς αυτόν τον καιρό που οι περισσότερε βαράνε μύγες.
Π
Πύρκαυλος
14 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ενώ η Τάνια είναι τεφαρίκι;Η Χριστίνα ναι είναι άψογη αλλά η Τάνια για πάνω από 1 φορά δεν είναι.Άρα οι περισσότεροι που την έχουν πάρει δε θα το επαναλάβουν.Για 1 φορά και φόλα να είναι η καινούρια θα φέρει περισσότερα έσοδα.
14 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και όμως, έχει κοινό η Τάνια!
Π
Πύρκαυλος
15 Οκτωβρίου, 2011
Η Τάνια είναι εγγύηση.
16 Οκτωβρίου, 2011
σταμ τώρα τελευταία είσαι άπιστος...ένα είναι το νούμερο της απόλαυσης...
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9