Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είναι από τα πιο καθαρά μπουρδέλα που έχω επισκεφτεί, οπότε δεν σου χαλάει η διάθεση με το καλημέρα. Η τσατσά φιλική, παρουσίασε την Κλαούντια και ανέφερε απλό πρόγραμμα στα 20. Η κοπέλα, όπως την περιγράφουν και άλλοι, είναι ένα κλασικό μελαχρινό κοντοπούτανο, με φυσιολογικό βάρος και μικρά βυζιά. Ο κώλος της είναι σκέτη κόλαση (περισότερα επ' αυτού αργότερα). Αν και ψηνόμουν να γαμήσω κωλαράκι, με καύλωσε η Κλαούντια και έκοψα εισιτήριο.

Το δωμάτιο στα ίδια στανταρ με την υποδοχή, δηλαδή πεντακάθαρος χώρος, τα σεντόνια φαίνονταν σχετικά φρέσκα και δεν υπήρχαν πεταμένες καπότες παντού. Επίσης υπήρχε τηλεόραση που έπαιζε τσοντούλα non-stop. Μετά από ένα τσιγάρο χρόνο σκάει και η μικρή. Η Κλαούντια είναι αρκετά φιλική, συστηθήκαμε και με παρότρυνε να ξαπλώσω. Άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλά στο στήθος. Με το που έγινα τούρμπο, πήγε να βάλει το σκουφί για το κλαρίνο. Η πίπα της είναι από τις καλύτερες που μου έχουν πάρει τελευταία και εάν έκανε ακάποτα και ελεύθερο τελείωμα, θα ήμουν πανευτυχής. Καλή χρήση της γλώσσας και περιποίηση στα αρχίδια. Διαισθανόμενος να πλησιάζει το "μοιραίο", την διέκοψα για να ανέβει πάνω μου. Άφου έβαλε λίγη κρέμα, πήρε στάση πάνω μου και άρχισα να παίζω λίγο με τα στήθη της. Έκανε και αυτή τα κόλπα της και είχε αρκετά ενεργή συμμετοχή. ΟΚ, προφανώς δεν είμαι ο μέγιστος γαμιάς που κάνει τις γκόμενες να χύνουν στο πρώτο λεπτό, οπότε τα βογγητά της ήταν λίγο υπερβολικά, αλλά τιμούσε καλά το εικοσάρικο. Την γύρισα στα τέσσερα και τρελάθηκα με το κωλαράκι της. Μακάρι να το έδινε και αυτό, είναι ό,τι πρέπει για τους λάτρεις του είδους. Είχα τέλεια θέα και μετά από μερικά λεπτά τέλειωσα, λίγο πρόωρα για να είμαι ειλικρινής, αλλά ήταν τέτοια η καύλα μου που δεν πρόλαβα να πάρω τα μέτρα μου. Αφού τελείωσα, ντύθηκε σιγά-σιγά, με ευχαρίστησε και έφυγε.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο με τον χώρο, όσο και με την κοπέλα. Μοναδικό μειονέκτημα για μένα οι περιορισμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Κλαούντια, αλλά αυτό παραβλέπεται. Η κοπέλα μου είπε ότι δουλεύει την πρωινή βάρδια, 9/10 με 5. Πρόσβαση έβαλα 10 καθότι κατέβηκα με ηλεκτρικό και δεν είχε απεργίες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
foxxxx
Μέλος
Εγγραφή:
29 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
132
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού