Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 35 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από βραδυνή έξοδο στο Γκάζι με ένα φίλο είπαμε να επισκεφτούμε το εν λόγω μαγαζί το οποίο είναι σχεδόν δίπλα στα σπίτια μας αλλά δεν είχαμε πάει ποτέ!
Μπαίνουμε και ο διάδρομος είναι πεντάκαθαρος!Τα πάντα λάμπουν!Μας υπόδεχεται η ευγενέστατη τσατσά και μας παρουσιάζει την Χριστίνα.
Η Χριστίνα είναι 28 χρονών από την Ρουμανία,μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο,τατουάζ στο ένα μπράτσο,ολοστρόγγυλο κωλαράκι και 2-3 βυζί το οποίο δυστυχώς είναι πεσμένο(το διαπίστωσα μέσα στο δωμάτιο).
Μας αρέσει και τον 2 όποτε μπαίνουμε,σε ξεχωριστά βέβαια δωμάτια.
Το δωμάτιο πεντακάθαρο και τα σεντόνια τσίτα!Είχε ανοικτό παράθυρο και air-condition οπότε η θερμοκρασία στο δωμάτιο ήταν καλή.
Έρχεται η Χριστίνα στο δωμάτιο με τις βυζάρες της ακάλυπτες,αφού είχε πάει πρώτα στον φίλο μου και δεν ξαναφόρεσε το σουτιέν της.Το θέαμα δεν με ξενέρωσε όπως αντίθετα τον φίλο μου.Ανταλλάξαμε 2-3 κουβέντες και αρχίσαμε την δουλειά.Έγλειφε τα μπαλάκια μου ενώ ταυτόχρονα μου τον έπαιζε για να τον σηκώσει και γω χούφτωνα τις βυζάρες της.Οι ρώγες της ωραίες και ανταποκρίνονταν στο παιχνίδι μου.Όταν μου σηκώθηκε μου φόρεσε την καπότα και άρχισε την πίπα.Η πίπα της ήταν καλή αλλά όχι και τέλεια.Επίσης έπαιζε και χέρι.Επειδή όμως ήμουν αρκετό καιρό αγάμητος κατέθεσα στην πίπα.Μετά ντύθηκε,με καληνύχτισε και έφυγε.
Θα λέγα ότι καθόλη την διάρκεια ήταν λίγο ψυχρή και τυπική αλλά μάλλον θα έφταιγε το ότι πήγα στις 1:30 και 2 έκλεινε και όπως μου πε και η ίδια περίμενε να πέρασει η ώρα να φύγει.
Συμπέρασμα,εμφάνιση φωτιά και θα ξανατιμηθεί για να δω αν είναι καλή και στο sex.
Το μπουρδέλο αυτό είναι μακράν το καθαρότερο της περιοχής της Λιοσίων.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μέλος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού