Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
199159
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
επισκεφτηκα λοιπον και εγω το εν λογω μπουρδελο.ειχα κανει 2 καταθεσεις προηγουμενως απλα δεν ειχα ορεξη να γυρισω σπιτι και πηγα για μια τριτη.πηρα λοιπον την εν λογω εκδιδομενη κορασιδα πιστευοντας οτι θα περασω καλα.ερχεται στο δωματιο με ρωταει αν θελω πεοθηλασμο με η χωρις και της απανταω χωρις.μου τον σκουπιζει με μαντηλακι αφου με πεθανε στον πονο πρωτα η καριολα και καποια στιγμη αρχισε το γλειφιτζουρι.ειχε παρει εν τω μεταξυ θεση ωστε να μην μπορω να ακουμπησω ουτε βυζι.μετα απο 2-3 λεπτα της ειπα να γυρισει ωστε να πιασω και εγω τιποτα.εξαλλου ηθελα να τελειωσω μονο με πιπα και ελευθερο τελειωτικο οπως διαφημισε η τσατσα.γυρναει με τα πολλα και μου λεει μη βαζεις δαχτυλο στο μουνι.το σεβαστηκα αν και ξενερωνω οταν μου λενε τετοια και απλα της ετριβα το πισω συστημα οσο αυτη μου εκανε πιπα με δοντι.σε καποια φαση παω να της πιασω το ομολογουμενως πολυ ωραιο βυζι και μου λεει μην πιανεις τις ρωγες!!!εν τω μεταξυ απλα τη χαιδευα δεν εκανα καμια βιαιη κινηση.εκει ξενερωσα τελειως και σηκωνομαι και της λεω φυγε.μου λεει γιατι κλπ και της λεω αφου εισαι μη το ενα μη το αλλο.μου λεει "γεια σου" και της απανταω μεσα απο τα δοντια "αντε γαμησου".δεν ξερω αν το ακουσε και στα αρχειδια μου κιολας.το μονο που εχει καλο ειναι το βυζι της.για μενα δεν αξιζει με τιποτα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Λάθος της.
Εκεί έπρεπε να προσπαθήσει να το σώσει.