Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 98 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στην απογευματινη βαρδια συναντησα στο εν λογο σπιτι την Μαρια. μια κοπελα που δουλευει εκει αρκετο καιρο τωρα την οποια εχω ξανατιμησει μερικες φορες στο περελθον. ειναι μια μικροκαμωμενη κοπελα με μαυρα μαλλια, μικρο στηθος και με ευχαριστη παρουσια. αφου εδωσα το 10€ οπου και ηταν το πορνοεισιτήριο, μικρη αναμονη και μετα απο λιγο ηρθε η κοπελα στο δωματιο. μετα απο μια μικρη σχετικα κουβεντουλα μιας και ειχα να την δω λιγο καιρο προχωρισε σε στοματικο με ωραια αισθηση. οχι βαθυ μεν αλλα καλη χρηση του στοματος απο μερους της. μετα απο λιγο περασαμε σε ιεραποστολικο με αυτην να αγκαλιαζει το σωμα μου με τα ποδια της. στην συνεχεια πισσοκολιτο το οποιο ειναι ολα τα λεφτα μιας και τετοιο κωλαρακι δεν υπαρχει πουθενα. οπως καταλαβαινετε μετα απο πολυ λιγο εφτασα στο τελος χωρις κανεναν δισταγμό.
γενικα σε οσους αρεσουν τα μικρα-αδυνατα σωματα σε κοπελες θα πρεπει να περασουν απο εκει μια βολτα.

αν και ειναι κοπελα που δεν περνει πρωτοβουλίες, πραγμα που θα την εκανε πολυ πολυ καλυτερη ειναι κοπελα που δεν φερνει αντιρρήσεις στο κρεβατι.
θα ειναι παντα στα υπ' όψιν

για τα δωματια τι να πω, αυτη που εχουν παει ξερουν, μαυρο χαλι.
να προτιμάτε το μεσα αριστερα που εχει το μεγαλυτερο κρεβατι, αλλα προσοχή στο κατω κατω του μερος του κρεβατιου, δεν εχει ταβλες.

αντε και καλη συνεχεια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
34
Πόντοι:
1.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού