Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
1.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
1.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Μάγκες δυστηχώς την πάτησα...

Βγαίνει στο σκοτεινό σαλόνι μια ψηλή ξανθιά με ωραία γυαλάκια και σκυλόφατσα. "Απο εδώ η Έλσα κάνει πρωκτικό έρωτα", ανακοινώνει η τσατσά.. Αποφασίζω να μπω καθώς είχα καιρό να φάω κουλούρι. Αλλα η μοίρα μου επιφύλλασε άσχημο παιχνίδι διότι τελικά έχασα και τα λεφτά και την αξιοπρέπειά μου.. Το "κορίτσι" μπήκε στο δωμάτιο σχεδόν αμέσως και άρχισε να πέρνει ένα άθλιο τσιμπούκι ενώ εγώ χάιδευα χαρούμενος και ανυποψίαστος τα αξύριστα πόδια του. Στήνεται στα 4 χωρίς να με ρωτήσει και μπαίνω στο ξεχειλωμένο κωλοτρυπίδι. Εκεί που σφυροκοπούσα αμέριμνος κάνω το λάθος και ζητάω να γυρίσει για ιεραποστολικό. Τον είδα που ψιλοστράβωσε και άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες... Πάω να μπώ στο μουνί και τί να δώ.. Δέν υπήρχε αιδοίο !!
Στη θέση του ήταν μια χοάνη χωρίς τοιχώματα και με διαφορετική αίσθηση. Εκεί κατάλαβα ότι με είχαν εξαπατήσει και ότι μόλις συνουσιάστηκα με αντρα... Φυσικά ξενέρωσα και μου έπεσα κατευθύαν. Λέω στο παλικάρι να σηκωθεί να φύγει και ότι θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω. Τότε αυτός έχασε την ψυχραιμία του και με βαριά φωνή με ενημέρωσε οτι αφού κάναμε σέξ δεν μπορώ να πάρω τα λεφτά πίσω και ότι στο δωμάτιο υπάρχει κάμερα που κατέγραψε τα πάντα Money Mouth !

Τελικώς έφυγα χωρίς να κάνω φασαρία αφού ένιωθα ντροπή και αηδία. Παραθέτω εδώ την εμπειρία μου ώστε να προφυλάξω τον όποιο συναγωνιστή πάει αμέριμνος για να γαμήσει την Έλσα και τελικά καταλήξει να γαμάει τον Λευτέρη !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Έλσα
Υπηρεσίες
Pontifikas
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2011
Και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει κάμερα στο δωμάτιο είναι πολύ βαρύ πρέπει να πάνε να τους το κατεδαφίσουν.
07 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτό είναι το χειρότερο ακόμα και τσάμπα να πας!
Τι μαλακία είναι αυτό,μέχρι και φυλακή μπαίνουν αλλά μάλλον το είπε το "αγοράκι" γιά να μην χάσει τα λεφτά γιατί πραγματικά έγινε η "πράξη".
Αν ξύνησε η δουλειά μετά άλλο αυτό!
Τουλάχιστον ενημέρωση υπάρχει και ξέρουμε τι υπάρχει εκεί τώρα γιά να μην αηδιάσουμε γιά όλη μας την ζωή!!!
07 Οκτωβρίου, 2011
Φίλε μην αισθάνεσαι ντροπή! Σκέψου ότι δεν ήταν άντρας αλλά transexual. Και δεν φταις εσύ αν σε εξαπάτησαν. Μπορεί να τύχει σε όλους. Αποτυχημένες τσάρκες σε όλους συμβαίνουν. Άλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσότερο.Δεν έγινε και κάτι. Ξέχνα το. Άλλη φορά να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου.Αν δεις μεγαλόσωμη "κοπέλα", "περίεργο" σώμα, φάτσα έντονη και μεγάλη και δεν μιλάει δε λαλάει,τότε κάντην για αλλού.
07 Οκτωβρίου, 2011
Τι τρέλα, τι παραφροσύνη τους σπρώχνει να καταστρέψουν τα γεννητικά τους όργανα για να αποκτήσουν τι; Έναν ξεχαρβαλωμένο κώλο και κάτι το οποίο δεν είναι τίποτα! Καταδικασμένοι να μην μπορούν πλέον να νιώσουν ηδονή πάσης φύσεως, σωματική ή πνευματική!
Διάβασα και την κριτική του άλλου συναγωνιστή για το ίδιο άτομο και πραγματικά το λυπήθηκε η ψυχή μου!
Τώρα φαντάζομαι εγώ, θα προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να πάει να φτιάξει κάτι το οποίο ποτέ δεν φτιάχνεται...
Το να είναι ομοφυλόφιλος κάποιος δεν είναι κακό. Μια διαστροφή είναι κι αυτή όπως τόσες και τόσες άλλες.
Αλλά το να πάει και να απαρνηθεί ό,τι έχει για το τίποτα τι είδους λύση μπορεί να είναι και τι φανερώνει γι' αυτόν τον άνθρωπο;
Αν μπορούσε κάποιος να μπει στο κεφάλι ενός μεταμορφωμένου, πιστεύω ότι θα τρόμαζε.
Πραγματικά τους λυπάμαι...
Π
Πύρκαυλος
07 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και το χειρότερο είναι ότι δίνουν τον τόνο σχετικά με το τί είναι θηλυκότητα και πώς πρέπει να είναι οι γυναίκες. Σε κάποιους χώρους τέτοιου είδους πλάσματα (ή μάλλον κατασκευάσματα) αναγορεύονται σε θεές και οι φυσιολογικές κοπέλες είναι απλές θεραπαινίδες τους. Η υστερική συμπεριφορά αρκετών γυναικών οφείλεται στο ότι βρίσκονται σε ανταγωνισμό με τα τραβέλια. Αλλά τί να πείς και για τους άντρες που διεγείρονται περισσότερο ή και αποκλειστικά από αυτούς; Ίσως αυτοί είναι οι πραγματικοί ομοφυλόφυλοι γιατί γουστάρουν άντρες, ενώ παθητικός μπορεί να ισχυριστεί ότι το κάνει χωρίς επιθυμία.
04 Ιανουαρίου, 2012
Καλά μιλάμε σοβαρά ότι υπήρχε κάμερα;;;; Τί καραγκιόζηδες είναι αυτοί; Και που ξέρουμε ότι δεν θα μας εκβιάζουν μετά ότι θα μας δείξουν σε βίντεο να γαμάμε το τραβέλι; Απαράδεκτοι, πρέπει να φάνε τρελλό εμπάργκο, άσε που είναι και αδίκημα η παράνομη βιντεοσκόπηση (αλλά ποιος κάνει την μήνυση....)
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6