Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Παρασκευη πρωι και επισκεψη στο ειδυλλιακο κεντρο της Αθηνας για δουλειες. Ξεμπερδεψα νωριτερα απο οτι υπολογιζα και αποφασισα να εξαργυρωσω τον κερδισμενο χρονο σε τσαρκα στους ακομα πιο ειδυλλιακους μπουρδελοδρομους της Φυλης και περιξ. Πιστος στην υποσχεση που εδωσα στον εαυτο μου να μην ξαναπαρω Ρουμανα κατεληξα στο συγκεκριμενο πορνειο οπου και μου παρουσιαστηκε το πιπινοειδες Καρολινα, η οποια μου κουνουσε το ομορφο κωλαρακι της σε αποσταση εκατοστων απο τη μουτσουνα μου. Η τσουτσου μου εξεπεμπε σηματα μορς, ετσι οταν η τσατσα μου ειπε πως η κοπελα ειναι απο την Ουκρανια εδωσα το παραβολο και περασα στα ενδοτερα.

Το δωματιο σχετικα καθαρο και με ολα τα απαραιτητα, αλλα καμαρουλα μια σταλια 2 επι 2, λες και βρισκομουν σε κελι φυλακης ή υπηρεσια σε φυλακιο πυλης Money Mouth . Τελος παντων, ερχεται σε λιγο και η Καρολινα. Εμφανιση: πιτσιρικα, ψηλη, με ξανθο μακρυ μαλλι, συμπαθητικο προσωπο, μικρα σχετικα βυζια με καυλομενη ρωγα και ωραιο στητο κωλαρακι, ωραια κοπελα. Πρωτο μειον, ξερει μονο ουκρανικα και ελαχιστα αγγλικα Money Mouth οποτε η συνεννοηση ηταν του στυλ you Jane, me Tarzan. Αρχισε φιλακια και χαδακια, ενω μου πιπιλισε και για αρκετη ωρα τις ρωγες μου (τι αντιστροφη ρολων κι αυτη Χμμμ;). Πιπα χωρις καποτα, διχως ομως να ρωτησει αν θελω σκουφακι ή οχι, μετρια και με αρκετο χερι. Της ζητησα με νοηματα να σταματησει και να ερθει καβαλα. Στενο μουνι, αλλα καθολου καλη κινηση, μαλλον ακινησια θα ελεγα, οποτε την αρπαζω και τη γυρναω σε ιεραποστολικο. Η τυπισσα απαθεστατη κοιτουσε αλλου, ενω εγω ειχα τυφλωθει προσωρινα καθως απο το μυαλο μου περνουσαν εικονες απο διαφορα κομοδινοψυγεια που εχω συναντησει στην μπουρδελοσταδιοδρομια μου Λύπη . Για να μη βλεπω την απαθεια της τη γυρισα στα 4, οπου εβαζε χερι για να μην αφηνει βαθια διεισδυση! Της κατεβαζω τοτε το χερι και της λεω γλυκα οτι δε θα την πονεσω. Αυτο ηταν, εγω αρχισα το σφυροκοπημα και αυτη τα βογγητα, κι οσο περισσοτερο βογγαγε τοσο περισσοτερο εδινα μεχρι που τελειωσα.

Ανακεφαλαιωση: Ωραια κοπελα αλλα δεν κανει για αυτην τη δουλεια, για την ακριβεια μαλλον τη σιχαινεται αυτην τη δουλεια. Ελαχιστοτατη συμμετοχη (τουλαχιστον δεν εφερνε αντιρρησεις), πρωτη φορα μου ετυχε Ουκρανιδα με συμπεριφορα Ρουμανας. Τα μονα θετικα η εμφανιση της και το οτι ειναι σρκετα εως πολυ στενη.

Χρονος παραμονης της Καρολινας στο δωματιο 11 λεπτα.

Τιμη 20 ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2011
"Η τσουτσου μου εξεπεμπε σηματα μορς"

Η τεχνολογία στο ερωτικό κάλεσμα Χεχε!
Να 'σαι καλά αδερφέ!
Π
Πύρκαυλος
02 Οκτωβρίου, 2011
"καμαρουλα μια σταλια 2 επι 2"
A, σε βάλανε στο μεγάλο δωμάτιο, τυχερέ!
Εμένα με έβαλαν σε 1,5 επί 2...
J
jopino
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2