Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 42 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αποφασισα να κοψω μαχαιρι τα νευροσπαστα Ρουμανοξεπετοπιπινοειδη και να προσφερω πλεον το λαγνο κορμι μου αυστηρα και μονο σε ωριμα μωρα. Αρα επισκεψη σημερα στη Λιοσιων Κουλ
Το πρωτο μπουρδελακι που επισκεφτηκα ηταν το Αδανων 2, στο οποιο και δεν ειχα ξαναγαμησει, αν και ειμαι αρκετο καιρο στα κολπα. Η τσατσα μου ειπε πως εχει λεει την Γιαννα και να περιμενω διοτι ειναι στο δωματιο. Περιμενω και σε λιγο ερχεται μια νταρντανα μεγαλοκοπελα και μου λεει πως ειναι η Ζανα κι οχι Γιαννα και να περασω διοτι θα μου καμει λεει τσιμπουκικη περιποιηση εξτρα σπεσιαλ. Την κοιταω καλα καλα, ειδα κοιλαρα και κωλαρα και σκεφτηκα πως πρωτον αυτη Ρουμανα σιγουρα δεν ειναι και πως δευτερον καιρος ειναι να καταθεσω κι εγω τα υγρα μου και σε αυτο το σπιτακι.

Η Ζανα (απο Ουκρανια οπως μου ειπε) απο οτι εχω διαβασει ειναι γνωστη πουτανα στους αθηναικους οικους (νομιζω δουλευει και μεταξι?) και μαλιστα την ειχα παρει και παλιοτερα σε καποιον απο τους οικους της Περγαμου ή Αλκαμενους Χμμμ; απο τοτε εχω την εντυπωση πως εχει βελτιωθει καπως εμφανισιακα (οταν την ειχα παρει παλιοτερα νομιζω ειχε περισσοτερα κιλα). Ειναι ξανθια με μετρια βυζια, μεγαλο κωλο, γενικα μια μπαμπατσικη γυναικα μιας καποιας ηλικιας.

Στο δωματιο ηρθε χαμογελαστη και με καλη διαθεση και αρχισε χαδακια, γλυψιματα και φιλια σε ολο μου το κορμι. Επιχειρησε και γλωσσοφιλα, τα οποια αποφευγω και γενικα δε με τρελαινουν. Επιχειρησε και ισπανικη, η οποια δε με ενθουσιασε. Στη συνεχεια κατεβηκε στα χαμηλα και αρχισε το τρομπονι. Καλο, με πολλη περιποιηση αρχιδιων και γενικοτερης περιοχης Γλώσσα. Που και που διεκοπτε το εργο της για να μου πει οτι την εχουνε λεει ανακυρηξει βασιλισσα της πιπας. Πολυ καλη πιπα δεν αντιλεγω, αλλα οχι η καλυτερη (για μενα μεχρι στιγμης η καλυτερη ειναι της Σονιας απο Διδυμου 16Α). Της ζητησα να σταματησει και στηθηκε για πισοκολλητο. Εδωσα γερο σφυροκοπημα και αρκετες μπατσες στην κωλαρα της και αυτη ελεγε διαφορα προστυχολογα στα οποια δεν εδινα και ιδιαιτερη σημασια. Τη γυρισα σε ιεραποστολικο, οπου και επιχειρησε εκ νεου γλωσσοφιλα. Αφου εφτασα κοντα στο αμην, αφαιρεσα την καποτα και της εδωσα στο στομα υγρα αρκετων ημερων, δινοντας ετσι τελος στη συνεδρια μας.

Ανακεφαλαιωνοντας η κοπελα εχει καλη συμμετοχη, ειναι προθυμη και τιμαει τα λεφτα της. Το ευχαριστηθηκα το γαμησακι μαζι της κι αν την ξαναπετυχω σε καποια πορνοεξορμηση μου πιθανον να την ξανατιμησω.

Χρονος παραμονης της Ζανας στο δωματιο 12 λεπτα.

Τιμη 20 ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Ζάνα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 30 Σεπτεμβρίου, 2011) 30 Σεπτεμβρίου, 2011
Αγκύρας δούλευε, μετά Περγάμου και τώρα Αδάνων το πρωί και Μεγ. Αλεξάνδρου το απόγευμα.
Από τα παλιά καλά τρομπόνια της πιάτσας. Από τις πρώτες που καθιέρωσαν το τελειωτικό. Την έκοψα όταν ξεκίνησε τα πάκια και τα γλειφοκώλια.
Πάντως, διαφωνώ ότι έχει ομορφύνει. Έχει παχύνει πολύ και έχει χαλάσει πολύ εμφανισιακά.
Π
Πύρκαυλος
30 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κ αλκαμενους ξεχασες οτι δουλευε.....κ ναι εχει παχυνει κι αλλο......
30 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ πιστεύω ότι κατ' εσέ όλες έχουνε παχύνει Χεχε!
Π
Πύρκαυλος
01 Οκτωβρίου, 2011
Τι να πω ρε τυποι μου, εχω την εντυπωση πως την εχω πετυχει και σε φαση με ακομα περισσοτερα κιλα. Οπως και να χει, η εμφανιση σιγουρα δεν ειναι το δυνατο της σημειο.
02 Οκτωβρίου, 2011
Ρε συναδελφοι καιρο ηθελα να παω στην ζανα λογο αδυναμιας που εχω στο τσιμπουκι. Σημερα το πρωι βγηκε στο σαλονι και μου ειπε το προγραμα 10 € ειμαι 100% σιγουρος. Μολις φυγανε οι αλλοι απο το σαλονι της δινω 10€ και μολις μπαινω μου λεει 20€.
Λεω απο μεσα μου οχι και 20€ πολυ ασχημια αδερφε μου. Το πηρα πισω και εφυγα για αλλου.
02 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

10 παίρνει στο Μετάξι που κάνει απλό πρόγραμμα. Αδάνων που κάνει ελεύθερο στοματικό παίρνει 20.
Π
Πύρκαυλος
03 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Την είδα σήμερα.
Τελικά, όντως έχει αδυνατίσει κάπως.
Π
Πύρκαυλος
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7