Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 242 10
Μπουρδέλα
259710
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Σόνια δηλώνει Ιταλίδα, είναι μελαχρινή με πολύ ωραίο σώμα, ωραίο προσωπάκι και είναι 25 ετών. Δεν μιλάει Ελληνικά ούτε Αγγλικά, αλλά μόνο Ιταλικά.
Το δωμάτιο ήταν καθαρό αλλά μικρό και το κρεβάτι μονό. Τα σεντόνια πολύ καθαρά.
Όταν ήρθε η Σόνια στο δωμάτιο, άρχιζε να παίζει την πούτσα μου για να σηκωθεί, αλλά εγώ την πήρα αγκαλιά και αρχίσαμε το χαμούρεμα. Υποθέτω ότι αν εγώ δεν έκανα την κίνηση δεν θα είχαμε προκαταρκτικά. Μου φόραει προφυλακτικό και ξεκινάει μία καλή πίπα χωρίς χέρια. Πρώτη στάση αυτή από πάνω με καλή συμμετοχή. Επόμενη αυτή στα 4 όπου κούναγε αυτή την λεκάνη της και μετά ιεραποστολικά, όπου ήταν και η καλύτερη. Με είχε πάρει αγκαλιά και με έσφιγγε δυνατά για να μπαίνω πιο βαθιά μέσα της. Τέλος της είπα για 69 όπου της έγλυψα τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα της. Κάπου εκεί έχυσα μέσα στο στοματάκι της μέσα στο προφυλακτικό. Με αποχαιρέτησε στα Ιταλικά και έφυγε.
Το δωμάτιο ήταν καθαρό αλλά μικρό και το κρεβάτι μονό. Τα σεντόνια πολύ καθαρά.
Όταν ήρθε η Σόνια στο δωμάτιο, άρχιζε να παίζει την πούτσα μου για να σηκωθεί, αλλά εγώ την πήρα αγκαλιά και αρχίσαμε το χαμούρεμα. Υποθέτω ότι αν εγώ δεν έκανα την κίνηση δεν θα είχαμε προκαταρκτικά. Μου φόραει προφυλακτικό και ξεκινάει μία καλή πίπα χωρίς χέρια. Πρώτη στάση αυτή από πάνω με καλή συμμετοχή. Επόμενη αυτή στα 4 όπου κούναγε αυτή την λεκάνη της και μετά ιεραποστολικά, όπου ήταν και η καλύτερη. Με είχε πάρει αγκαλιά και με έσφιγγε δυνατά για να μπαίνω πιο βαθιά μέσα της. Τέλος της είπα για 69 όπου της έγλυψα τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα της. Κάπου εκεί έχυσα μέσα στο στοματάκι της μέσα στο προφυλακτικό. Με αποχαιρέτησε στα Ιταλικά και έφυγε.
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
per la mangia e per la fica
(Εργάζεσαι, κουράζεσαι, για το φαΐ και το μουνί)
Ιταλική λαϊκή σοφία.