Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Λοίπον η Μόνικα έιναι (ήταν) το στανταράκι μου. 4η φορά σήμερα με ξέρει πλέον και όποτε μπαίνω μέσα σκαρφαλώνει πανω μου και δεν με αφήνει να φυγω. Τα γνωστά όσον αφορά την εμφάνιση: προστυχο μελαχροινό κοντοπούτανο με καλό βυζάκι και πεταχτο στρογγυλό κώλο που αντεχει σφυροκόπημα κάργα. Κάθε φορά έπαιρνα 2πλη βάρδια απο πριν αλλά σημερα που είχα καιρο να τη δω είπα να δωσω για ένα και αν τυχόν αργήσω να πληρώσω 2πλο. ΟΚ τσατσα; -Συνεννοήσου με την κοπέλα μου λέει. Ωραια μια χαρα λέω εγώ μπάινω στο δωμάτιο ,σκάει καπάκι το γκομενάκι, φιλιά ιστορίες στα γρηγορα και τις λεω στα 4 κατευθείαν... Ξεκινάω δινω και μετά απο λίγο ακούγεται η τσατσα (γ@μς το σπιτακι της στα 7 λεπτα). Μου λεει η μονικα για 2πλο, τρώω την πρώτη ξενέρα, της λέω οκ και συνεχίζω. Μετά απο πέντε λεπτα ακούω πάλι την τσατσα. Και μου λεει η Μόνικα αν κοντεύω. ΕΕ αυτο ήταν, της λεω μια χαρα είμαι δεν θέλω άλλο ντύνομαι και παώ να φύγω. Σύνολο 13 λεπτα (μετα απο κάποια σκήνικα βάζω χρονόμετρο) και φεύγοντας μου ζητάει και το αλλο 20αρικο. Της το δωσα και εφυγα. ΟΥΣΤ!!
Θα πάω αλλη μια φορα σούπερ καυλώμενος να τη γαμήσω όσο πιο δυνατα μπορώ (αφού το αντέχει κιόλας) και θα κάτσω και παραπάνω με το ζορι και ας τσακώθω και τερμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2011
Δεν δίνουμε ποτέ παραπάνω απο ένα εικοσάρικο μέχρι να τελειώσεις!!Χαλάς την πιάτσα!Τις κακομαθαίνεις και έπειτα φεύγουν στο πεντάλεπτο και έπειτα την πληρώνουμε και εμείς οι υπόλοιποι!Φιλικά.
23 Σεπτεμβρίου, 2011
19makis86 επειδή όπως αναφέρεις μόλις πριν δυο μήνες επισκέφτηκες για πρώτη φορά οίκο ανοχής, δώσε προσοχή στη συμβουλή του professorx αν θες να περνάς καλά στα μπουρδελάκια.
Ποτέ μα ποτέ μην τις κακομαθαίνεις και σε περίπτωση που νιώθεις ότι σε κακομεταχειρίστηκαν ή σου έφαγαν λεφτά, μην διστάσεις να τις καντηλιάσεις ή και να τα ζητήσεις πίσω ακόμα.
Π
Πύρκαυλος
24 Σεπτεμβρίου, 2011
ρε αφηστε το παιδι να παθει για να μαθει και μη γινεστε γραφικοι ολοι ετσι ξεκινησαμε
24 Σεπτεμβρίου, 2011
παπαριες.......
24 Σεπτεμβρίου, 2011
Πήρες το μάθημά σου.20 ευρώ δίνουμε ΠΑΝΤΑ.Η σωστή κοπέλα θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει στα 20 ευρώ.
Ήταν προδιαγεγραμμένο το χρονικό της πράξης.Η τσατσά να φωνάξει για να καταλάβεις οτι πρέπει να δώσεις αυτά που έδινες πάντα.Άλλα 20 ευρώ.Και η Μονίκα να σε αγχώνει και να σε ξενερώνει για να τα δώσεις.Την είχες κακομάθει...Ότι έσπειρες, θέρισες..
J
jockerx
28 Σεπτεμβρίου, 2011
ναι δυστυχως το καταλαβα αφου το παθα. ευχαριστω
07 Οκτωβρίου, 2011
Respect στους παλιους του αθληματος λοιπον εμεις οι πιο νεοι Χαμόγελο
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7