Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από σκάναρισμα της φυλής για να δούμε τα της χειμερινής σεζόν γκομενάκια, γύρισα στο 92Α για τη Μπάρμπαρα. Είχε και ένα ξανθό αλλά ούτε σημασία.
Το γκομενάκι δηλώνει 20 χρονών βουλγάρα. Μελαχροινό,αδύνατο,κοντό,αρκετό βυζί και κωλαράκι τέλειο.
2πλη χρέωση για 20λεπτο περνάω στο δωμάτιο το οποίο ήταν καθαρό (το σεντόνι μοσχομύριζε) αλλά πολύ μικρό, τρύπα εντελώς.
Έρχεται η barbie μετά από κανά 5λεπτο και μπαίνουμε στο ψητό αμέσως με τις καύλες που είχα. Ούτε πιπα δεν την άφησα να μου πάρει οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Τη βαζω κάτω τη χαιδεύω, φιλάκια, ιστορίες και της τον βάζω αμέσως ιεραποστολικά. Σφικτή πολύ και έκανε και γκριμάτσες πόνου και τραβιόταν πιο πάνω. Την ρώτησα και μου πε πως πονάει λίγο και ηρέμησα λιγάκι. Στη συνέχεια στα 4 και έπαθα πλάκα με το κωλαράκι της και το στήσιμο της. Σφυροκόπημα αλλά δεν είδα αντιδράσεις πόνου. Στη συνέχεια γύρισε στο πλάι με το ένα πόδι πάνω και εγώ από πάνω της και τέλος πάλι ιεραποστολικά όπου τέλειωσα. Όλα τα παραπάνω διήρκησαν 13 λεπτά. Μιλήσαμε λίγο και στα 22 λεπτά της είπα να παει μέσα.
Συμμετοχή για την περίσταση καλή αλλά είναι κοριτσάκι δεν φαίνεται να ξέρει και πολλά. Αλλά πάντα προτιμώ να έχω εγώ το πάνω χέρι. Όπως προείπα δεν ξέρω για πίπα αλλά για τους λάτρεις του είδους σου σηκώνεται μόνο που τη βλέπεις.
Ο τσάτσος απλά τυπικός δέν ενόχλησε για τα 2 λεπτά αλλά δεν είχε και κοσμο στο σαλονάκι.
Σιγουρα θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπαρα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού