Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 188 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επισκέφτηκα την Αλεξάνδρα κατά τις τρεις το απόγευμα και ήδη υπήρχαν δυο-τρεις άλλοι το περίμενε. Δεν υπήρχε τσατσά, οπότε περιμέναμε πότε θα βγεί από κανένα δωμάτιο, ακούγοντας κάτι τελειωμένα χαουζομπιτάκια απ'το ράδιο. Αιρκοντίσιον δεν υπήρχε, οπότε υπήρχε αρκετή ζέστη. Οι υπόλοιποι άρχισαν να φεύγουν ένας-ένας ώσπου μείναμε δυό. Τελικά βγαίνει η Αλεξάνδρα ημίγυμνη, όπως την περιγράφει ο συναγωνιστής στην προήγουμενη κριτική (άσχετο, η δίδυμη αδερφή του φίλου του που συχνάζει; Κουλ ) και λέει το ποιηματάκι της. Απ'όσο θυμάμαι είπε 'πισωκολλητό, πιασήματα (ίσως) και ισπανικό' για 20 γιούρια. Ο άλλος φεύγει και μένουμε οι δυό. Δεν το σκέφτηκα πολύ και μπήκα μέσα. Το δωμάτιο ήταν οκ (υπήρχε κρεμοσάπουνο στον νιπτήρα και κωλόχαρτο) και λίγο πιο δροσερά από ότι στην αναμονή.

Η Αλεξάνδρα μπήκε και άρχισε να τρίβεται πάνω μου, απογειώνοντας με. Έκανε κάτι σαν ισπανικό, αλλά γρήγορα την γύρισα στην πίπα. Και εκεί το κατέχει η Αλεξάνδρα οπότε είπα καιρός να αρχίσει και το γαμήσι. Κάπου εκεί άρχισαν να χαλάνε όλα. Αν και στα προκαταρκτικά και την πίπα τα πήγε πολύ καλά, στο γαμήσι ήταν λίγο ξεπέτα. Ήταν πρόθυμη και δοκιμάσαμε μερικές στάσεις, αλλά μετά από ένα διάστημα άρχισε να γίνεται λίγο αγγαρεία. Το απόλαυσα βέβαια γιατί δεν υπήρχε τσατσά να χτυπήσει καμιά πόρτα ή να βάλει φωνή, οπότε τουλάχιστον μπορούσα να θαυμάσω το σωματάκι της. Τέσπα, μετά από σφυροκόπημα από πίσω, κατέθεσα και αποχαιρετηθήκαμε.

Απογοητεύτηκα λίγο που δεν δίνει το κωλαράκι της, γιατί ήταν σκέτη κόλαση! Συνεννόηση στα ελληνικά (και λίγα αγγλικά) χωρίς πρόβλημα. Γενικά ευχαριστημένος και οι λάτρεις των πιπινιών αξίζει να περάσουν να την δουν τουλάχιστον, αλλά δεν νομίζω να την ξαναεπισκεφτώ σύντομα εφόσον παίζουν πιο value for money τεμάχια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
foxxxx
Μέλος
Εγγραφή:
29 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
132
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού