Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από πρωινή βόλτα στο κέντρο για δουλειές, είπα να περάσω από το εν λόγω ίδρυμα για κατάθεση. Είχα ακούσει και διαβάσει ενθαρρυντικά λόγια για την Αλεξάνδρα, οπότε πήγα με αυτήν στο νου επειδή δίνει και κωλαράκι. Τελικά φτάνω κατά τις 11 και η τσατσά παρουσίασε την Άννα: μέτριου αναστήματος, σχετικά αδύνατη προς το κανονικό, μελαχροινή και μικρά βυζιά. Λόγω κακού φωτισμού δεν μπορούσα να διακρίνω ηλικία, αλλά την τοποθέτησα στα mid 20s. Η τσατσά ενημέρωσε ότι στο πρόγραμμα υπάρχουν ακάποτα τσιμπούκια/τελείωμα, ελεύθερα πιασήματα κτλ, μόνο κώλο δεν έδινε.

Μην έχοντας όρεξη για περπάτημα μέσα στη ζέστη, έδωσα το εικοσαρικάκι και μπήκα στο γήπεδο περιμένοντας την κοπελιά. Δυστυχώς δεν με ενημέρωσε ότι ήδη περίμενε συναγωνιστής σε άλλο δωμάτιο, οπότε για κανένα δεκάλεπτο καθόμουν και σκεφτόμουν αν έπρεπε να φύγω και να ζητήσω τα λεφτά μου ή να κάνω υπομονή. Τελικά νίκησε η υπομονή.

Όταν τελικά ήρθε η κοπέλα ξεκίνησε με λίγο χάιδεμα και ένα-δυό φιλιά στο λαιμό. Γρήγορα το γύρισε στο τρομπόνι, άνευ καπότας. Αφού τον ρούφηξε για κανένα λεπτό, της είπα να βάλει καπότα και να συνεχίσει έτσι. Μετά την πήρα πισωκολλητά και ξαπλωτά, ενώ για τελείωμα έβγαλα σκούφο και κατέθεσα στο στόμα της. Η συμμετοχή της ήταν τυπική, λίγα βογγητά, με λίγη διάθεση για ξεπέτα όπως συνηθίζεται, αλλά φιλότιμη. Στην συννενόηση υπήρχε λίγο μπέρδεμα αφού τόσο με ελληνικά και αγγλικά φαινόταν να μην καταλαβαίνει ακριβώς τι ζητούσα, αλλά τα βγάλαμε πέρα. Ίσως αν δεν πήγαινα με σκοπό να σκίσω το κωλαράκι της Αλεξάνδρας θα είχα μεγαλύτερα κέφια, αλλά δε βαριέσαι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
foxxxx
Μέλος
Εγγραφή:
29 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
132
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού