Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αποψε δεν ειχα σκοπο να γαμησω και απλα θα συνοδευα σε τσαρκα κατι φιλαρακια, αλλα ο θεος των μπουρδελων ειχε αλλα σχεδια Κουλ Περνωντας λοιπον απο Φωκαιας πετυχαμε στο μπουρδελακι αυτο τη Ρουμανα Ελενα και με το που την αντικρυσα επαθα πλακα! Η κοπελα εχει ΤΟ κορμι! Δεν ειναι ομορφη με τη λογικη του ψηλα ποδια, ωραια χαρακτηριστικα και τα λοιπα μοντελε, ειναι ομως ΤΣΟΝΤΑ! 18 χρονων (μου ειπε), μελαχρινη, με συμπαθητικη φατσουλα, μαλλον κοντη, με βυζαρες που ασφυκτιουν μεσα στο σουτιεν, κωλαρακι τουρλα, σωμα που ειναι φτιαγμενο για γαμησια! Ο κ.κ. Σειρηνακης παρακαλειται να επισκεφτει παραυτα το σπιτακι αυτο και να κανει επαγγελματικη προταση στη νεαρα για να χαρουνε οι απανταχου πιρφοροι!

Στα του αγωνα τωρα, εσκασε μυτη στο δωματιο παρεα με την κρεμα της, το οποιο ναι μεν ειναι κακο σημαδι, αλλα με το κορμι αυτο απεναντι μου δεν πτοηθηκα στιγμη και ημουν σαν γαιδαρος την ανοιξη Ντροπή Την τραβηξα πανω μου και αρχισα να παιζω με τις βυζαρες της και να της δινω φιλια στο λαιμο. Με ξαπλωσε και περασε αμεσως προφυλακτικο (φαουλ αυτο το κατευθειαν αλλα ειπαμε ημουν ηδη τουρμπο Γλώσσα). Την εφερα σε σταση 69 και αρχισα να παιζω με το μουνακι της ενω αυτη μου εκανε μια μαλλον αδιαφορη πιπα. Απο μονη της σταματησε μετα απο λιγο, εβαλε κρεμα στο μουνι της (παρολη την κρεμα υπηρχε αρκετα καλη αισθηση) και ηρθε καβαλα. Πολυ καλο κουνημα και συμμετοχη με συνεχη βογγητα και διαφορους ψευτικους μορφασμους κι εγω να ασχολουμαι διαρκως με τις βυζαρες της. Απο εκει και επειτα πηρα εγω τα ηνια και αυτη το μονο που εκανε ηταν να βογγαει. Ανασηκωθηκα και συνεχισαμε για λιγο σε σταση λωτου. Μετα απο λιγο τη σηκωσα και την ξαπλωσα ανασκελα οπου συνεχισαμε για αρκετη ωρα με εμενα να ανεβαζω διαρκως στροφες. Για τελος της ειπα να στηθει για πισοκολλητο (εχει πολυ ωραιο πεταχτο κωλαρακι Γλώσσα). Καλο στησιμο κι εγω την εσπρωχνα με δυναμη. Σε καποια φαση της δινω ενα μπατσακι στο κωλομερι και μου λεει μη! Αυτο ηταν! Την κλειδωσα στον τοιχο να μην μπορει να παει πιο μπροστα και μου ξεφυγει κι αρχισα ενα δυνατο σφυροκοπημα που κατεληξε σε ενα ακομα πιο δυνατο χυσιμο!

Ανακεφαλαιωση και συσταση προς τους συναγωνιστες: Προσωπικα επαθα πλακα με το κορμι της Ελενας (να φανταστειτα μετα απο 3 ωρες ακομα το σκεφτομαι Ντροπή) και το γεγονος αυτο μου εβγαλε πολυ καυλα. Μεσα στο δωματιο η κοπελα δεν ειναι μεν εντελως κομοδινο και δε σου σπαει τα αρχιδια, εχει μια καποια συμμετοχη, αλλα δεν παιρνει καθολου πρωτοβουλιες και ειναι απλα διεκπεραιωτικη. Ολο το βαρος λοιπον πεφτει σε εμας. Αν απο εμφανιση σας κανει τουρμπο περαστε, αν οχι καλυτερα πηγαινετε αλλου.

Σχέση απόδοσης/τιμής 9, καθως αν δεν ειναι value for money το να γαμας ενα τετοιο κορμι με 20 ευρω τοτε τι ειναι?

Εχω κολλημα να μη βαζω πουθενα 10αρια, αλλα η συγκεκριμενη ισως να το δικαιουται για την εμφανιση της.

Τιμη 20 ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Υπηρεσίες
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2011
Πολύ καλή κριτική αδερφέ!
Κι εγώ το 'χα πετύχει το κοριτσάκι και σκεφτόμουν στα σοβαρά να μπω αλλά τελικά κρατήθηκα.
Ωραίο κορμάκι και ωραίο πρόσωπο.
Π
Πύρκαυλος
15 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστω! Να ξερεις παντως οτι δε δινει κωλο, της ζητησα και αρνηθηκε.
15 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι το ξέρω, γι' αυτό είπα ότι τελικά κρατήθηκα ;)
Π
Πύρκαυλος
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3