Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 153 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Για αλλη μια φορα, για αλλου πηγαινα (Κνιδου 18 για την Ελενα) και αλλου κατεληξα. Καταρχην να ενημερωσω οτι μιλαω για το πανω σπιτακι, αυτο στα δεξια με τη σκαλα. Παρουσιαστηκε η Σοφια, μιλφ, μετριου αναστηματος, ξανθια, με ωραιο προσωπο και αρκετα περιττα κιλα που προσπαθουσε να τα κρυψει με ενα ολοσωμο (το οποιο δεν αφαιρεσε ουτε στο δωματιο αλλα το κρατησε σα σωσιβιο για να μην αποκαλυπτεται η κοιλια της) σαν αυτο που φορουσε η Ντουβλη οταν προσπαθουσε να αποπλανησει τον personal trainer Ζαφειρη. Μου φανηκε ευδιαθετη, εκανε και λιγο παιχνιδι στο σαλονι μιλωντας μου αισθησιακα και γελωντας και αποφασισα να περασω.

Δεν αργησε να ερθει στο δωματιο χαμογελαστη χαμογελαστη. Τη ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι απο Ρωσια και περασαμε γρηγορα στα προκαταρτικα, φιλακια, χαδακια εκατερωθεν, τα οποια και διηρκησαν αρκετη ωρα και περιλαμβαναν και ισπανικο με τα μεγαλα αλλα πεσμενα μασταρια της. Πιπα με σκουφι, αρκετα καλη με χτυπηματα στη γλωσσα, αλλα χωρις ιδιαιτερη περιποιηση της γυρω περιοχης. Εγω ασχολιομουν με τη μουναρα της, μιλαμε η τυπισσα εχει μια τεραστια μουναρα, στρεμματα ολοκληρα και απιστευτα υγρη! Πρωτη σταση αυτη απο πανω, η οποια δεν ειναι και η καλυτερη της αλλα μου αρεσε επειδη μπορουσα να ασχολουμαι με τα βυζομπαλα της. Μετα απο δικη της παροτρυνση αλλαξαμε σε πισοκολλητο, ειχε καλο στησιμο, εγω της τον εδινα δυνατα κι αυτη βογγαγε. Τελειωσα σε ιεραποστολικο οπου και παρατηρησα το ποσο ομορφα χαρακτηριστικα προσωπου εχει, στα νιατα της θα πρεπει να ηταν πολυ ομορφη γυναικα.

Σε γενικες γραμμες περασα ωραια μαζι της, υπηρξε καλη χημεια μεταξυ μας και αν την ξαναπετυχω σε βολτα μου πιθανον να την ξανατιμησω.

Στο Πρόσβαση/Parking μπαινει 9 καθως η περιοχη ειναι προσβασιμη με μετρο, τρενο, λεωφορεια, τρολλευ και θεσεις απεξω να παρκαρεις μεχρι και νταλικα.

Τιμη 20 ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Υπηρεσίες
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού