Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μην έχοντας αρκετά γκαφρά για κατάθεση και βρισκόμενος στην περιοχή για δουλειά, έκανα μια τσάρκα όπου μπήκα πρώτα στο 27Β και με έκραξε η τσατσά, ότι δεν μπαίνω ποτέ και όλο βόλτα είμαι ( έχω 12 χρόνια να πατήσω στην Φώκαιας, από το πάλαι πότε τιμημένο υπόγειο 12Α), μετά στο διπλανό όπου δεν θυμάμαι τι είχε και τέλος στο 25Β όπου έκατσα.
Η τσατσά ( Πατρίσια ή Πάολα κάτι τέτοιο) διαφήμιζε το κορίτσι ευγενικά.
την φώναξε στο σαλόνι και βλέπω ένα "2μετρο" πιπίνι που φόραγε ένα βρακάκι δαντελωτό και ένα μαύρο μπολερό τονίζοντας τα μακριά της χέρια.
σχεδόν με πήρε σηκωτό από το σαλόνι, χουφτώνοντας τα αρχίδια και τα κωλομέρια μου και γλύφοντας μου λαιμό και αυτιά.
με έχωσε στην "σουίτα" όπως είπε η τσατσά που στεκόταν στην πόρτα, το κορίτσι με άφησε για λίγο ώστε να κανονίσω τα λογιστικά με την τσατσά και να γδυθώ.
Ξάπλωσα στα ελεεινά σεντόνια και περίμενα, μόλις ήρθε το Λαουράκι με ξάπλωσε κάτω και μου ζήτησε να χαλαρώσω, άρχισε να φιλάει και να χαϊδεύει όλο μου το κορμί προξενώντας μου ρίγη συγκίνησης που έδωσα μόνο 20€.
χαμουρευτήκαμε αρκετά με γλωσσόφιλα (μαλακία μου αλλά, η καύλα της στιγμής), με ρώτησε αν θέλω ακάποτη πίπα αλλά αρνήθηκα ευγενικά και μου φόρεσε το σκουφάκι, η πίπα της ήταν αρκετά καλή αλλά όχι φοβερή, δούλευε και λίγο δοντάκι κατά μήκος του πέους για πρόσθετη ευχαρίστηση, ύστερα ανέβηκε επάνω μου σεινάμενη λυγάμενη, συνεχίζοντας τα παθιασμένα φιλιά και γλειψίματα.
εγώ όμως ήθελα να δω την θέα του κώλου της από πίσω, έτσι την γύρισα στα τέσσερα και την σφυροκοπώντας την μέχρι να χύσω. Αμέσως ξάπλωσε και με τράβηξε επάνω της μέχρι να μαλακώσω.
γούσταρα τρελά και θα την ξανατιμήσω, GFE με μόνο 20€ δεν βρίσκεις.



Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2001
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Υπηρεσίες
Fuckable
Μέλος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
5
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού