Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δεν την είχα ξαναδεί, η περεσία μου είπε ότι "πάλευε" να την κλείσει για ένα μήνα ... κελεπόυρι δηλαδή. Στο σαλόνι εμφανισιακά, καλή ξανθούλα, με πεταχτό κωλαράκι, όχι στεγνή αλλά μικρό σφιχτό στηθάκι. Πονηρό βλεματάκι, κουνήματα των οπισθίων, φιλιά παθιάρικα στο αέρα, όλο υποσχέσεις .. είπα να δοκιμάσω δεδομένου ότι με την "νέα δραχμή" τέτοια πιπίνια θα γίνουν δυσεύρετα, τις μέτριες θα τις τρώμε τότε.
Ηρθε με χαμογελα και τα πονηρά όλο υποσχέσεις βλεματάκια να μην σταματαν ποτέ ακόμα και μετα το περας της συνευρεσης (αυτό το όλο υποσχέσεις θυμιζει την κυβερνηση μας).
Χάδια, βυζοτρίψιμο με τα petite λαχταραιστά λεμονακια της, φιλιά στο σώμα και παίξιμο μεχρι να αποκτησει κάποιον όγκο ώστε να φορέσει το καποτίδιο. Γλυψίματα, χτυπηματα και πίπα πολύ καλή, χωρίς χέρια, deep θα τελειωνα αν συνεχιζε την έκοψα για να αρχίσει η δράση. Ιεραποστολικό για αρχή , ειχα για το τελός το πισωκολλητό μια και όλο μου τον κούναγε, στενή ήταν, τέλεια αίσθηση, συμμετοχή βασική, δεκτική στα γλυψίματα με βογγητά, λίγες με μετρο κουβεντούλες (ετσι, ολο κλπ.) και στα 4. Ωραίο κωλαράκι για τέτοια στάση, καλό τούρλωμα αλλα΄με χάλαγε το κουνημα της. Την έφερα στον δρόμο και χουφτώνωντας τα στηθακια της ηλθε το τέλος.
Τυπικός χαιρετισμός χωρις βιασύνη. Αρκετά καλή, αλλά μαλλον δεν ξαναπάω. Δεν με κέρδισε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.729
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού