Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 69 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σήμερα το πρωί είχα πάει απίσκεψη στη γιαγιά μου στην πλατεία Αττικής και είδα την "Τατιάνα", παλαιά ερωμένη μας να εισέρχεται στο γραφείο εκκενώσεων σπερματοδόχων κύστεων, στην οδό Περγάμου 27, ισόγειο.
Νεαρή, αλλοδαπή, Βουλγάρα κατά δήλωση, βραχύσωμη, ολίγον υπέρβαρη.
Έχει πάρει κακό δρόμο, καθότι προ μηνών είχε μικρότερο βάρος. Αν δεν προσέξει τη διατροφή της, θα αποκτήσει σφαιρικό παρουσιαστικό.
Μαστοί και γλουτοί ευειδείς και ευτραφείς.
Πρόσωπο ευχάριστο.
Κόμμωση γελοία, ως οι ιθαγενείς του Αμαζονίου.
Πεοθηλασμός άνευ περικαυλίδος, κυρίως με χρήση των χειλέων και με σχεδόν μηδενική πρόσφυση της στοματικης της κοιλότητας στο ανδρικό μόριο (κοινώς αερόπιπα).

Σε χθεσινή συζήτηση, ο συνομιλητής μας ισχυρίζονταν ότι ο κύριος λόγος για τον οποίο καταφεύγουμε στην Πορνεία δεν είναι η Λαγνεία, αλλά η Απληστία, με την έννοια της κατάκτησης.
Δηλαδή, εννοούσε ότι αν δεν είχες την ανάγκη να κατακτήσεις - έστω με την έκδοση προσώπου επί πληρωμή -, τότε με τον αυνανισμό όλα θα ήταν μια χαρά.
Του ευχήθηκα καλούς αυνανισμούς, και του είπα το τσιτάτο του Γούντυ Άλεν "Ο αυνανισμός είναι καλός, είναι σεξ με κάποιον που αγαπάς", καθώς και το τσιτάτο του Όσκαρ Ουάιλτ "το σεξ διεκπεραιώνεται καλύτερα με τον αυνανισμό, είναι πιο εύκολο αντί να εξαρτάσαι από άλλους, είναι πιο καθαρό, πιο αποτελεσματικό, και συναντάς σοβαρότερους ανθρώπους".

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
1 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
104
Likes:
2.751
Πόντοι:
7.016
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, Trizoni, xenitemenipsixi και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού