Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 92 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Κατάθεση σήμερα στη Μάρα, το μωρό ήταν στα φόρτε του, σαλοναρίστικε με πολύ σέξι με μαύρα εσώρουχα που τονίζανε έντεχνα τις καμπύλες του, με τα βυζιά της να ξεχειλίζουν από το σουτιέν και να σου κόβουν την ανάσα.

Πέρασα με το απλό των 30 ευρώ, ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή με πολύ ευχάριστη διάθεση, δέχθηκε να την ξεντύσω εγώ βγάζοντας σιγά σιγά τα εσώρουχα της και ήτανε δεκτική σε χάδια στα όρθια και ελαφρά φιλάκια στα χείλη(όχι γλωσόφιλα).

Η πίπα της πολύ δυνατή, μου έστησε και την κολάρα της με τέτοιο τρόπο ώστε να έχω εύκολη πρόσβαση στην πίσω τρυπούλα της την οποία και χάιδεψα επιμελώς, και χωρίς να την πονέσω έβαλα και λίγο από το δαχτυλάκι μου μέσα.
Πολύ δυνατή και με συμμετοχή στο από πάνω έχει κάνει σημάδια βελτίωσης αλλά θέλει λίγο ακόμα, καύλωσε και αυτή και έβγαλε πραγματικές ή πολύ αληθοφανείς κραυγούλες.
Το τέλος ήρθε σε πισοκολητό, όπου κάνοντας μου το τέλειο στήσιμο, της έριξα ένα άνευ προηγουμένου σφυροκόπημα που το άντεξε μέχρι τέλους αδιαμαρτύρητα , αφήνοντας μου μια εξαιρετική αίσθηση σαν και αυτήν που νοιώθεις όταν νομίζεις ότι έχει αδειάσει πέρα από το σπέρμα σου και όλο σου το μεδούλι της σπονδυλικής σου στήλης.

Το μωρό πέρα από ότι σου μεταδίδει τις καύλες του με ένα τρόπο πάρα πολύ φιλικό, συμμετέχει με τέτοιο τρόπο σαν να βρίσκεσαι στα πρώτα σου ραντεβού με την φιληνάδα σου, όπου ακόμη υπάρχει εκείνη η μυστηριώδης έλξη και το αχαλίνωτο πάθος που συμβαίνει ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα.

Συνίσταται σε όλους και ειδικά στους βυζόλαγνους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Μάρα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού