Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λοιπον αφου ειχα γυρισει τα παντα πηγα στο ενλογω σπιτακι οπου ηταν η Ντενισα.
Το γκομενακι εχει απιστευτο σωμα, ψυλη βυζακι στητο.
Γενικα παρα την εμφανιση δεν με πολυεψηνε να μπω αλλα λογω κουρασης, λογω του οτι δεν ειχα δει κατι αλλο καλυτερο και επειδη ειδα το δωματιο πολυ κυριλε μπηκα. Λοιπον το δωματιο παρα το οτι ειναι πολυ μικρο ειναι απο τα καλυτερα της περιοχης, καθαρα σεντονια και μαξιλαρια, ωραιο μεγαλο κρεβατι, καθρεφτης κτλ.


Ερχετε μεσα η Ντενισα (πολυ φιλικη και ζεστη), μετα απο μερικα χαμουρεματα ξαπλωνει και αρχιζει το footjob! Ειχε κατσει με πολυ γαματο τροπο ωστε επιανα ελευθερα με το ενα ποδι την επαιζε και το αλλο το ειχα στο προσωπο (καθαρα ποδια btw για τους λατρεις :p)
Ε αυτο ευτανε αμεσως εγινε πετρα, να σημειωσω οτι ειχα βαρεσει 2 μαλακιες και φοβομουν οτι δεν θα μου σηκωνοταν καν, αλλα το footjob και ειδικα τελειως απροσμενο ηταν αρκετο

Στην συνεχεια μου φορεσε καποτα και αρχισε μια πιπα στην οποια δεν καταλαβα και πολλα (αθλια η πιπα, εγω συνεχισα να ασχολουμαι με τα ποδια της οποτε και δεν ξενερωσα) και μετα απο μερικα δευτερολεπτα και ερωτηση της αρχισαμε.
Ξαπλωσε και μου αφου της εβγαλα το στριγκακι συνεχισαμε λιγο χουφτωματα, φιλια στα βυζια κτλ.
Μετα απο λιγο ηρθε και διυσδηση ενω ειχα τα ποδια της στους ωμους μου, δεν ειχε καμια τρελη συμετοχη αλλα σιγουρα δεν ηταν τελειως αδιαφορη, γενικα δεν με ξενερωσε.
Οταν κοντευα να τελειωσω συνεχισαμε στα 4 οπου και μετα απο λιγο σφυροκοπημα τελειωσα.


Γενικα το higlight ηταν το footjob, προσωπικα και εκει να τελειωνα θα αξιζε.Συν το οτι ειναι απιστευτα ομορφη και καθαρη μου εφτανε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
Μέλος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
46
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού