Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ιονελλα λοιπον εκ Τσεχιας ,19 χρονων γλυκια φατσουλα , πολυ μικρο βυζακι και μεγαλη κωλαρα ... Στην υποδοχη πολυ φιλικη και ολο ναζια οποτε μου φανηκε λιγο δυσκολο να μην περασω δινοντας το 30ρι ,σκεφτομενος την καλη διαθεση της και οντως δεν βγηκα λαθος.. εαν και δεν ημουν στην καλυτερη δυνατη διαθεση..

τα αρνητικα της συνευρεσης : ο χωρος που ηταν κατω του μετριου , καθως και τα ποδαρακια της κοπελας που τσιμπουσαν ελαφρως .

δεν αργησα να περιμενω και τσουπ μπαινει μεσα η κορασιδα... προσπαθησε να με χαλαρωσει , δειχνοντας οτι δεν βιαζεται ξαπλωσε και με προετρεψε να της γλυψω τα μικρα βυζακια της , ενω δαχτυλα αφησε ελευθερα.. ανταλαξαμε και καποια φιλια στο στομα , ενω δινει και γλωσοφιλα για τους λατρεις που απεφυγα ευγενικα ..

στην πιπα ειναι πολυ καλη . μεγαλης διαρκειας πιπα ,κοιταγμα συνεχεια στα ματια με πολλα ντιπ . της γαμουσα το στομα και με κοιτουσε στα ματια και ναι τον επερνε ολο μεσα Μεγάλο χαμόγελο γενικως η πιπα της μ αρεσε , καθως μ αφησε να της κανω εγω οτι θελω να της τον βαζω να τον βγαζω να της τον χτυπαω στη γλωσσα της .. οποτε η στυση ηρθε στο 100% . καυλωνω και τωρα που τα γραφω Σπασίκλας
οι στασεις που καναμε ηταν ιεραποστολικο , και doggy. στο ιεραποστολικο δεν ενιωθα και πολλα πραματα λογω κρεμας αλλα το doggy ειναι το φορτε της .. την γαμουσα πισωκωλητα για αρκετη ωρα και ιδιαιτερα εντονα , ενω αυτη εδειχνε να το απολαμβανει με καυλιαρικες φωνες. το τελος ηρθε με εντονο σπρωξιμο.. και σκαμπιλια στην κωλαρα της ! μιλησαμε λιγο και αποχαιρετιστηκαμε..

γενικως δεν ηταν καθολου βιαστικη , και φανηκε πως θελει να χαλαρωσει και να ικανοποιησει τον πελατη.. το τιμησε το 30ρι .βεβαια δεν πιανει τις σουπερ αποδοσεις της βερο , νικολ αλλα εχει φιλοτιμο και ειναι μια τιμια επιλογη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Ιονέλα
DOGBABY
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
2
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού