Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 164 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αφου τελειωσα τις δουλειες που ειχα σκεφτηκα να παω να τσεκαρω και την απογευματινη βαρδια. Κατεληξα εδω ψαχνοντας τη Ροζαλια του SPEED αλλα τελικα πετυχα τη μιλφαρα Σονια.

Εμφανιση πολυ καλη για την ηλικα της, εχει προσεξει παρα πολυ το κορμι της (αν και υπαρχει καποια χαλαρωση στην κοιλια), μαυρο κοντο μαλλι, πολυ καλο βυζι. Ηρθε στο δωματιο, εκατσε διπλα μου και με ρωτησε πως θελω πιπα. Οταν της ειπα ακαπωτο εκανε κατι που με σοκαρε, μυρισε τον πουτσο μου!!! Και μολις ειδε πως μυριζε οπως θα επρεπε να μυριζει, εσκασε ενα χαμογελο ευτυχιας λες και ειχε ερθει σε οργασμο!! ΕΛΕΟΣ μα καλα πως πανε μερικοι να γαμησουν, με φυτρωμενο σπανακι στα αρχιδια τους Χμμμ; τι να πω... Αρχισε να τριβει το κορμι της στο δικο μου, ειχαμε καποια φιλια, μου μαλαξε τον πεοντα με τα φυσκουνια της και μετα κατεβηκε στα χαμηλα και αρχισε ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ! Ειναι ισως η καλυτερη πιπα που μου εχουν κανει και μαλιστα ντρεπομαι που το ομολογω αλλα επρεπε να φτασω κοντα τα 26 ετη για να καταλαβω τι σημαινει υγρη πιπα... Επισης περιποιηση αρχιδιων εξτρα σπεσιαλ! Επαθα πλακα! Της ζητησα εγω να σταματησει, επειδη αν συνεχιζε θα με τελειωνε εκει, δεν υπαρχει αμφιβολια και ηταν κριμα να μη γαμισω τετοιο μιλφικο κορμι Γλώσσα

Πρωτη σταση αυτη απο πανω με καλουτσικη κινηση και μενα να χουφτωνω τις βυζαρες της, δευτερη ιεραποστολικο και τριτη και τελευταια πισοκολλητο με θεα την απιστευτη κωλάρα της! Φαινονταν και τα σημαδια του μαγιο και ειχα παθει πλακα, εφαγε και κατι μπατσιδια και τελειωσα πανευτυχης Σπασίκλας

Σε γενικες γραμμες, ωραιο μιλφ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΙΠΑ, πολυ μετριο ομως γαμησι (δεν το ζει καθολου, τουλαχιστον οχι στην περιπτωση μου). Αν την ξαναπετυχω ισως περασω μονο και μονο για την πιπα της.

Τιμη 20 ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Σόνια
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2011
Η σΟΝΙΑ αγαπητε συναγωνιστη εχει ειδικοτητα μονο στην πιπα,εγω παλια που την ειχα παρει με τελειωσε μονο με το στομα της, στο γαμηση ειναι κομοδινο!!! ΑΥΤΑ ,καλη συνεχειαα!!
08 Σεπτεμβρίου, 2011
Αυτη ειναι η σονια απο αλκιβιαδου;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2