Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το ημιτελές γαμήσι με τη Χριστίνα είχε επιφορτίσει και τα δύο κεφάλια μου. Το πάνω με αίμα και το κάτω με σπέρμα. Από χρόνια εμπειρία όμως, γνωρίζω ότι η αποφόρτιση του κάτω είναι πάντα αρκετή για την αυτόματη αποφόρτιση και του πάνω...
Έπρεπε λοιπόν ν' αδειάσω αμέσως τους ορχικούς μου σάκους και ποια σιγουρότερη μέθοδος από τις σπερματοδόχους οπές των κορασίδων της ηρωικής Διδύμου;
Γι' άλλη μια φορά τα βήματά μου με φέρανε στον εν λόγω οίκο, αναζητώντας υποσυνείδητα μάλλον την τίμια Τζούλια αλλά όπου βρήκα τη Σύλβια τελικά παρέα με τα βυζιά της.
Το σκληρό πρόσωπο της Σύλβιας λοιπόν, σε συνδυασμό με το κύρος του μπούστου της καθώς και την υπόσχεση κώλου, με έκαναν να βγάλω το εικοσάρικο με κίνηση αλά Λούκι Λουκ και να εισχωρήσω στο καθαρό δωμάτιο.
Ήρθε η κοπέλα, χαιρέτισε, κάθισε στο κρεβάτι και καθώς πάλευε να βγάλει τη βυζοκαλύπτρα πάνω από το κεφάλι της, πιάστηκε στα βραχιόλια της και έμεινε σε μια φάση όπου τα χέρια της ήταν ψηλά σηκωμένα, το πρόσωπό της σκεπασμένο με το εσώρουχο και το στήθος της τεντωμένο. Εγώ ασυγκράτητος όρμησα στις βυζάρες της τρίβοντας ταυτόχρονα το μουνί της, ενώ αυτή κάνοντας μμμμμ κατάφερε να απελευθερωθεί τελικά αναψοκοκκινισμένη αφού τόση ώρα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.
Εγώ γελώντας της είπα θα σε βοηθούσα αλλά είχα δουλειά, ενώ συνέχισα να σαλιώνω τους ευμεγέθεις μαστούς της, που αποτελούν και το μεγαλύτερο προσόν της.
Αφού τους χόρτασα, πέταξα έξω τον Γιακουμή, μου τον καθάρισε με υγρό μαντηλάκι και της τον έδωσα στο στόμα γυμνό ενόσω εκείνη καθόταν γονυπετής στο κρεβάτι κι εγώ στεκόμουν μπροστά της για να ξεκινήσει μια μέτρια πίπα, όχι αντάξια της φήμης της οδού. Παρόλα αυτά ήταν ασυγκρίτως καλύτερη με τη βλασφημία που είχε βιώσει λίγο πριν το καυλί μου, προκαλώντας πλήρη ανόρθωση του ηθικού του.
Φόρεσα το προφυλακτικό και την έστησα στα τέσσερα όπου τρίβοντάς τον στα μουνόχειλα τον έχωσα στο μουνί της. Είχε κρέμα και μου φαίνεται κι ένα σκουλαρίκι στην κλειτορίδα αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία καθώς ζαχάρωνα τον δουλεμένο πρωκτό της. Σφυροκόπησα αρκετά πιασμένος από την κωλάρα της μέχρι που τον έβγαλα για να τον χώσω εκεί που του ταιριάζει...
Με σταμάτησε αυτή για να βάλει κρέμα κι επειδή οι κινήσεις της ήτανε αργές τον ξανάχωσα στο μουνί μέχρι να τελειώσει το λάδωμα.
Μην τον αφήσω έξω και πάθει και καμιά ψύξη ο τσολιάς μου...
Η είσοδος στην οπίσθια έξοδο δεν δύναται να χαρακτηρισθεί απ' τις δυσκολότερες της καριέρας μου αλλά δεν ήταν και εύκολη, η πλάκα ήταν ότι με το που τερμάτισα άκουσα ένα πουφ να βγαίνει από το μουνί.
Ξέρετε, από εκείνα τα μουνοκλανίδια που αφήνουν πολλές φορές οι γκόμενες άθελά τους όταν τις στήνουμε στα τέσσερα...
Ντάξει συνηθισμένα πράγματα λέω από μέσα μου και συνέχισα δεύτερο, τρίτο, τέταρτο σφυροκόπημα ακούγοντας
που-πουφ-πουφ...
Παίδες μην τα πολυλογώ, είτε αύξανα, είτε ελάττωνα ρυθμό, το μουνί της συσπώταν αναλόγως χαρίζοντάς μου το μεγαλύτερο καταιγισμό κολπικού κλανιδιού που έχω δει στη ζωή μου!!!
Είχα γατζώσει την κωλάρα της γερά, ενίοτε έδινα και καμιά σφαλιάρα καθώς λόγω σχήματος και μεγέθους ενδείκνυται και σφυροκοπούσα ανελέητα ενόσω το μουνί της χάριζε στ' αρχίδια μου σταθερότερη ροή δροσιάς και από ανεμιστήρα.
Είχε πλάκα!
Αφού ο πούτσος μου είχε φουσκώσει για τα καλά, τη γύρισα ανάσκελα περισσότερο για να διακόψω πιθανή έκρηξη και αφού τον έχωσα πάλι στον κώλο, την ακούω να λέει “γαμώτο” και αρχίζει πάλι το φυσητήρι της στοχεύοντας αυτή τη φορά να μου στεγνώσει τις τρίχες!
“Δεν πιστεύω να θέλεις να τον βάλουμε στο μουνί;” Ρωτάω.
“Όπου θέλεις εσύ μωρό μου”
Ώριμη και πειθήνια απάντηση. Εγώ συνέχισα τον σπρωκτικό έρωτα, εκείνη συνέχισε την παραγωγή υγραερίου...
Νιώθοντας το τέλος να πλησιάζει της λέω
“Θα σε χύσω στα βυζιά”
“Όπου θέλεις εσύ μωρό μου”
“Δεν ήταν ερώτηση”
“Ε;”
“Τίποτα”
Τον βγάζω και ένιωθα ότι είχα μαζέψει πράμα... Καρπό δύο γαμησιών. Η πρώτη ρυπή τη βρήκε στη μούρη. Άπλωσε το χέρι της να προφυλαχτεί αλλά ευτυχώς άργησε. Η δεύτερη τη βρήκε στα βυζιά και η τρίτη κατέληξε στην κοιλιά της.
Με το μαντηλάκι που είχε σκουπίσει τον πούτσο μου άρχισε νωχελικά να σκουπίζεται και η ίδια ενώ εγώ κατευθύνθηκα στο νιπτήρα.
Συμπέρασμα: Για ώρα ανάγκης είναι καλή και τιμάει τα λεφτά της, ειδικά αν τ' αρχίδια σας έχουνε πάρει φωτιά είναι ικανή να τη σβήσει με πολλούς και πρωτότυπους τρόπους...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Π
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2011
γουσταρεις τα κλανιδια πυρκαυλε ε? καλη φαση δε λεω
11 Σεπτεμβρίου, 2011
Δεν μου είχανε ξανακλάσει ποτέ τ' αρχίδια φίλε... εμπειρία ζωής!
Π
Πύρκαυλος
(Updated: 03 Οκτωβρίου, 2011) 03 Οκτωβρίου, 2011
"της τον έδωσα στο στόμα γυμνό ενόσω εκείνη καθόταν γονυπετής στο κρεβάτι κι εγώ στεκόμουν μπροστά της για να ξεκινήσει μια μέτρια πίπα"

Ξαναπάρθηκε χθες και διαπιστώθηκε ποιο είναι το πρόβλημα. Δεν κάνει καθόλου κακό στοματικό η κοπέλα, αλλά αποδείχθηκε ότι μας ενοχλεί υπερβολικά το σκουλαρίκι στη γλώσσα (δεν το είχα προσέξει την προηγούμενη φορά). Νόμιζα ότι ήταν χρήση δοντιού στην αρχή.
Ίσως έχω πολύ ευαίσθητο πουτσοκέφαλο...
Π
Πύρκαυλος
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3