Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μετά από έρευνα για ανεύρεση νέου αίματος στην περιοχή της ηδονής, εντόπισα την Αλεξάνδρα η οποία κατά τα λεγόμενα της υπηρέτριας ήταν καινούρια στο χώρο και ανέφερε πρόγραμμα: 69, κωλαράκι, πίπα χωρίς προφυλακτικό. Μιας και την είδα για πολύ ψαρωμένη στο σαλόνι και μετά από το ενδιαφέρον full πρόγραμμα, αποφάσισα να εισέλθω στο δωμάτιο. Για να μην γίνομαι πολύ γραφικώς μπαίνω κατ΄ ευθείαν στο θέμα. Το δωμάτιο δεν ήταν καθαρό και το σεντόνι είχε ξεραμένα χύσια. Επίσης στο δεν υπήρχε ίχνος σαπουνιού και η υπηρέτρια δεν φρόντισε γι΄ αυτό μετά από παράκληση του προηγούμενου συναγωνιστή και από δική μου. Η κοπέλα εισερχόμενη στο δωμάτιο ήταν πολύ ευγενική, χαμογελαστή ήρεμη χωρίς όμως γνώση ξένων γλωσσών εκτός της ρουμανικής. ΄Ηρθε κοντά μου και άρχισε να γδύνεται σιγά σιγά όπου διαπίστωσα χρονοτριβή (χασομέρι) από μέρους της. Μόλις πλησίασα κοντά στο πρόσωπο της άρχισε τα γλωσσόφιλα στα οποία δε μπόρεσα να αντισταθώ λόγω του κάλους του προσώπου της. Η συνέχεια δεν ήταν αναμενόμενη σύμφωνα με την ανακοίνωση του προγράμματος από την τσατσά. Άφηνε γλυψήματα στο μικρά βυζάκια, δεν έκανε όμως 69 και αρνήθηκε για ελεύθερο στοματικό. Στο πήδημα ήταν παθητική έως προσφορά ΙΚΕΑ. Επίσης η πόρτα χτύπησε περίπου στα 10 λεπτά. Συνοπτικά με άριστα το δέκα:
Φάτσα κοριτσιού: 8-9 (κλασσική βλαχορουμανοτσιγγάνα με σκούρα επιδερμίδα, μαύρα μάτια και μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι τις πλάτες). Σωματότυπος: 8 (Περίπου 1,65 και αδύνατη με 2-3 κιλά παραπάνω). Συμπεριφορά: 5 (ευγενική σε όλες τις φάσεις του αγώνα όχι όμως δεκτική σύμφωνα με το πρόγραμμα). Αγώνας: 4 (παίρνει κάτω από τη βάση επειδή άλλα ειπωθήκαν στο σαλόνι και τίποτα δεν έκανε από αυτά. Για κωλαράκι δε ξέρω, δεν δοκίμασα. Επίσης ήταν παθητική). Βγαίνοντας έξω πήγα απ΄ ευθείας στη ψεύτρα/υποκριτική τσατσά και της την είπα. Το κορίτσι δε κάνει ούτε γυμνό τσιμπούκι ούτε 69 και μην ανακοινώνετε πράγματα που δεν γίνονται, Έκανε την αλαφιασμένη και έφυγε για κουζίνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Larson
Μέγας
Εγγραφή:
19 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
3.356
Πόντοι:
4.587
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2011
Θα της τράβηξε το αυτί η παλιο-τστσά...
J
jopino
09 Σεπτεμβρίου, 2011
Στο υπόγειο πήγες με την Ελληνίδα προθανάτια τσατσά;
J
jockerx
23 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καθυστερημένα σου απαντώ αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η φόλα/τστσά πρέπει να ήταν ρωσίδα. Υποκριτική γραψαρχίδο και σπαστικιά χτυπώντας τις πόρτες στα 6 λεπτά. Είναι μιά κοντή αδύνατη ξανθιά. To κορίτσι είναι όμορφο και ευγενικό αλλά την έχουν δασκάλεψει να γίνει και αυτή ξεπετιάρα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3