Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Μάγια την είχα σταμπάρει και από προηγούμενες τσάρκες μου και σήμερα κάνοντας γύρα σχεδόν στα περισσότερα μπουρδέλα της πόλης μας την επέλεξα να την τιμήσω ανάμεσα από τις υπόλοιπες.
Με το απλό των 30 ευρώ πέρασα στο δωμάτιο και η Μάγια μόλις είχα ξεντυθεί ήρθε και αυτή.

Πολλά προκαταρκτικά χάδια σε όλο της της κορμί και μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας, χούφτωμα τα διό θεϊκά της βυζάκια και πιπίλισμα τις ρόγες τους, και φιλιά σε λαιμό και αυτιά. Έτσι επιτεύχθηκε στύση 100% και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι.

Το προφυλακτικό αφού το πέρασε στο κεφαλάκι με το χέρι στη συνέχεια με αριστοτεχνικό τρόπο το κατέβασε με το στόμα της μέχρι τη βάση του πούτσου μου ξεκινώντας μια πολύ δυνατή πίπα. Το κεφάλι της το είχε φάτσα στον καθρέπτη από όπου απολάμβανα όλο το θέαμα, με το ένα της χέρι να το έχει στη βάση του πούτσου μου για να τον κρατάει ακριβώς κάθετο και με τις χειλάρες της να ανεβοκατεβαίνουν αργά αργά να προσπαθεί να βάλει όσο μπορεί περισσότερο πούτσο μέσα στο στόμα της χωρίς να πνίγεται. Η φάση ήταν φοβερή και μου έμεινε.

Στη συνέχεια από πάνω όπου δυστυχώς δεν είχε ικανοποιητική συμμετοχή με εμένα να προσπαθώ να κάνω παιχνίδι. Το μουνάκι της καθότι λίγο γρασαρισμένο είχε πολύ καλή αίσθηση και το γάμησα με κέφι. Στα 4 μετά, μου έκανε ένα περίεργο στήσιμο που δεν με πολυάρεσε, παρόλα αυτά το σφυροκόπημα της το έφαγε αδιαμαρτύρητα.
Ξαπλωτό πισοκολητό στη συνέχεια, εκεί είχαμε ένα θέμα ανατομίας και μέχρι να την στρώσω, ίδρωσα, το πάλεψα αρκετά, και τη γάμησα και σε αυτή τη στάση με φόρα, αλλά κάπου άρχισα να λαχανιάζω από την ένταση, χωρίς όμως να χάσω ούτε χιλιοστό από τη στύση μου, οπότε γύρισα και μου τον έπαιξε με μαεστρία ώσπου κατέθεσα

Σε πολύ γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος, η κοπέλα μου έδωσε άπλετα άνεση χρόνου, μου έκανε φοβερό τσιμπούκι, και με απογείωσε με το χαΐδεμα που έριξα στο κορμί της.
Από την άλλη θα μπορούσε να συμμετέχει κάπως περισσότερο στο από πάνω, και να κάνει κάπως καλύτερα στησίματα. Οι παρατηρήσεις της έγιναν πάντως και φάνηκε να τις κατάλαβε.

Από μένα κάποια στιγμή ίσως ξανατιμηθεί

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Μάγια
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού