Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Χθεσινη επισκεψη στην Κατερινα απο Σερβια, και αφου ειχε προηγηθει καταθεση στην Αναστασια. Πολυς κοσμος, τα 2 δωματια φουλ, με συναγωνιστες να περιμενουν στο σαλονι, δουλειες με φουντες δηλαδη!
Εμφανιση: ξανθια, μεσαιου μεγεθους (πεσμενο αλλα ωραιο στην αφη) βυζι, μιλφικη κωλαρα, μετριο προσωπο. Ηρθε στο δωματιο με καλη διαθεση αρχισε ωραια χαδια και φιλακια και επηλθε αμεση ανορθωση! Με ρωτησε πως θελω πιπα και ορμησε στο εργαλειο. Η πιπα της δε μου αρεσε, χτυπουσε τον πουτσο μου στο στομα της και γενικα στο προσωπο της και μου τραβουσε τα αρχιδια και διαφορα τετοια που βλεπουμε στις τσοντες. Ειμαι βεβαιος οτι σε πολλους συναγωνιστες θα αρεσουν αυτα αλλα εγω ειμαι του πιο αισθησιακου Ντροπή
Με ρωτησε πως θελω να συνεχισουμε και της ειπα να ανεβει πανω. Ανεβηκε και αρχισε ενα κοπανημα, μα τι κοπανημα, ουτε κομπρεσερ να ηταν και βρεθηκα στο τσακ να με πιασουν τα γελια! Την κατεβασα τοτε σε ιεραποστολο με τα ποδια στους ωμους για να ελεγχω εγω τη διεισδυση και αρχισα το σφυροκοπημα, ενω αυτη εβγαζε κραυγουλες και επαιζε με τη γλωσσα της. Τελειωσα με πισοκολλητο, χαστουκιζοντας την κωλαρα της!
Συνοψιζοντας η κοπελα εχει διαθεση, σεβεται τον πελατη και προσεχει πολυ (οσο μπορει υπο αυτες τις συθηκες) την καθαριοτητα της. Παρολαυτα δεν ειναι του γουστου μου (ειναι η δευτερη φορα στη ζωη μου που μου τυχαινει να θελω να σκασω στα γελια πανω στο γαμησι, μου εχει ξανατυχει με μια γαμιολα που ουρλιαζε απιστευτα ψευτικα τα "σκισε με") και δε νομιζω να τη ξανατιμησω. Για οσους παντως γουσταρουν τετοια γαμησια ειναι οτι πρεπει, η γκομενα αντεχει ή μαλλον επιδιωκει τρελο σφυροκοπημα!

Ο χωρος δεν ειναι καλος και γιαυτο και το 6 στη Σχέση απόδοσης/τιμής (αλλιως θα ηταν 7).

Τιμη 20 ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού