Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν θα φλυαρήσω λίγο και ελπίζω να μη μου κόψουν την κριτική λόγω... πολυλογίας, αλλά πέρασα τόσο καλά που νοιώθω την υποχρέωση να είμαι αναλυτικός. Η βαθμολογίες μου είναι χαμηλότερες απ΄ ό,τι θα ήθελα, αλλά, φαίνεται, δεν έχω ακόμα δικαίωμα για μεγαλύτερους βαθμούς.
Την προηγούμενη μέρα είχα ξαναπεράσει από το ίδιο μπουρδέλο και είχα πάρει πάλι την Κατερίνα παρτούζα με την συνάδελφό της. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση και το πρωί ξύπνησα με διάθεση να την συναντήσω μόνη και με άνεση χρόνου. Μιάς και επρόκειτο να λείψω για αρκετές μέρες από την Αθήνα, προτίμησα να μην το αναβάλω, κι ας είχα μόλις γαμήσει χθες, και μάλιστα είχα ξαναγαμήσει και προχθές. Η κοπέλα είχε τέτοιον ερωτισμό που ήμουν σίγουρος πως δεν θα είχα καμμία δυσκολία να την ξανατιμήσω.
Στην υποδοχή η Ρωσσίδα υπηρεσία ανέλυσε το πρόγραμμα της κοπέλας και τόνισε με νόημα: ό,τι ακούτε στο σαλόνι γίνεται και στο δωμάτιο! Βρήκα αυτή τη διαφημιστική ατάκα πολύ εύστοχη και, όπως αποδείχτηκε, πέρα για πέρα αληθινή. Περίμενα κάμποση ώρα γιατί τα δωμάτια ήταν πλήρη και υπήρχε ένας προηγούμενος σε αναμονή στο σαλόνι και συνεχώς έρχονταν και άλλοι. Έτσι είχα την ευκαιρία να δω την Κατερίνα κάμποσες φορές να εμφανίζεται ολόγυμνη (εκτός από τις γόβες) και να αναλύει με τη σειρά της τις υπηρεσίες της στους πελάτες. Μου άρεσε η τελευταία φράση της: περάστε να δοκιμάστε! Καθόλου πιεστική, έδειχνε μόνο αυτοπεποίθηση. Εγώ την πήρα λίγο παράμερα και της έρριξα χαμηλόφωνα την πρότασή μου: μισή ώρα για 40 ευρώ. Α, δεν γίνεται, μου λέει, αν θέλεις 20 λεπτά. Μούδιασα, δεν ήθελα τη γρήγορη ξεπέτα, προτιμούσα να την απολαύσω με άνεση, αλλά φαίνεται δεν ήθελε να κάνει τους άλλους πελάτες να περιμένουν. Λάθος είχα καταλάβει... Η υπηρεσία από άλλο δωμάτιο (κουζίνα;) άκουσε τη στιχομυθία με τα γατίσια (!) της αυτιά και φώναξε: γιατί δεν παίρνεις τον κύριο για μισή ώρα; Γιατί δίνει 40 ευρώ ενώ κάνει 60! Καλά, της λέει πάλι, πάρτον μισή ώρα για 50! Ώστε αυτό ήταν, τόσες δεκαετίες πίστευα πως η επιτρεπόμενη διάρκεια της επίσκεψης ήταν ένα τέταρτο, ίσως επειδή είναι πιο στρογγυλό, και όχι 10 λεπτά, κανένας δεν με είχε ενημερώσει για την αλήθεια... Εντάξει, λέω, για να μην προλάβει να αλλάξει γνώμη και έτσι έκλεισε η συμφωνία. Στη διάρκεια της αναμονής μου την άκουγα να μιλάει με τον πελάτη του διπλανού δωματίου, γιατί δεν υπήρχε κανονικός τοίχος, μόνο ξύλινο χώρισμα και, αν και δεν είμαι καθόλου ο τύπος του ωτακουστή ή του ηδονοβλεψία, αυτό με ερέθιζε γιατί ο τόνος της φωνής της ήταν πολύ τρυφερός και θηλυκός. Εννοείται πως ούτε μπορούσα, ούτε προσπαθούσα να ακούσω τι ακριβώς έλεγε.
Πάμε στο δωμάτιο τώρα, έρχεται κάποια στιγμή, χειραψία, φιλάκι, φυσικά με είχε γνωρίσει από την προηγούμενη μέρα. Μήπως, της λέω, θέλεις να αφήσουμε το μισάωρο για άλλη φορά, βλέπω ότι έχεις πελάτες που περιμένουν. Μπα, μου κάνει πελάτες αυτοί, πελάτης και συ! Σωστό το άτομο, σκέφτομαι, προχωράμε φουλ!
Παρατήρηση για το σώμα της: είναι πολύ καλύτερο από όσο πρόλαβα να καταλάβω την πρώτη φορά: λεπτή, γυμνασμένη, με επίπεδη κοιλιά. Τα στήθη της όπως μου αρέσουν. Δεν ανοίγω αντιδικία με άλλους πελάτες της, τα γούστα σ'αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά, αλλά πεσμένα δεν μπορείς να τα πεις. Όταν οι ρώγες κοιτάνε ίσια μπροστά και όχι κάτω, η κοπέλα δικαιούται να καμαρώνει. Το κάνω θέμα μόνο γιατί αυτή η έμμονη ιδέα με τα μεγάλα και στητά βυζιά εξωθούν πολλές κοπέλες να τα κάνουν μπαλονάκια με αποτέλεσμα να πας να χαϊδέψεις βυζί και να πιάνεις τσιμεντόλιθο! Μερικοί, πιτσιρικάδες μάλλον, θα την χαρακτήριζαν milf, εμένα δεν με παίρνει κάτι τέτοιο, ηλικιακά θα μπορούσα άνετα να είμαι πατέρας της, οπότε μάλλον για πιπίνι τη βλέπω. Και για να κλείσουμε τα ανατομικά, το μουνάκι της είναι πολύ καλοσχηματισμένο με μεγάλα συμμετρικά μουνόχειλα που, απλωμένα στο πλάι μοιάζουν με φτερά πεταλούδας και κωλαράκι κόλαση (ή παράδεισος; κάπου οι δύο αυτές έννοιες μπερδεύονται...)
Η συμπεριφορά της άριστη, φιλιά στο στόμα, αλλά όχι γλωσσόφιλα, το σέβομαι αυτό, δικαιούται να κρατήσει κάτι αυστηρά προσωπικό για τον άνθρωπό της. Γέλιο αβίαστο και η πίπα της με έκανε έτοιμο να χύσω σε δύο λεπτά, αλλά κρατήθηκα, γιατί άλλη χάρη έχει να την αγκαλιάζεις καυλωμένος και να περιμένεις το καλύτερο για αργότερα και άλλο όταν βρίσκεσαι στη φάση του άντε γεια. Κάποια στιγμή διάβασε τη σκέψη μου και ανοίγοντας τα πόδια με προσκάλεσε να την επισκεφτώ στοματικά, άλλο που δεν ήθελα... Μουνί και κώλος ήταν στο πιάτο! Προσπάθησα να την ικανοποιήσω, γιατί αυτό ανεβάζει και την δική μου διάθεση και στο τέλος μου είπε ότι πράγματι ικανοποιήθηκε. Τείνω να την πιστέψω γιατί είχα αρκετά δείγματα πως ήταν ειλικρινής: η γεύση του κόλπου της ξαφνικά άλλαξε, έγινε πιο όξινη και η υγρασία αυξήθηκε απότομα, οι σπασμοί της ήταν αρκετά ακανόνιστοι, πράγμα που μάλλον δεν δείχνει θέατρο και η όλη ιστορία πήρε αρκετή ώρα, 10 με 15 λεπτά, στη διάρκεια των οποίων ζητούσε κι' άλλο, κι' άλλο, ενώ αυτές που υποκρίνονται δηλώνουν οργασμό στο μισό με ένα λεπτό... Και να μην το ξεχάσω, η ίδια μου ζήτησε, ενώ την έγλειφα, να της βάλω κωλοδάχτυλο (προτίμησα με τον αντίχειρα) και να το κουνάω μέσα έξω! Όλα αυτά δείχνουν κοπέλα που κοιτάει και τη δική της ευχαρίστηση και ποιός είναι τόσο άκαρδος να της το αρνηθεί; Αυτές οι πληροφορίες για όποιον θα ήθελε να ασκήσει, πέρα από την καθαρά επαγγελματική, και την πιο ανθρώπινη πλευρά της επαφής με την Κατερίνα. Όταν ήλθε η ώρα για τη δική μου πρωκτική είσοδο ξάπλωσε ανάσκελα και την πήρα πρόσωπο με πρόσωπο, με φιλιά και κουβεντούλες μέχρι που έχυσα. Μετά μείναμε έτσι και κουβεντιάζαμε με τον πούτσο στον κώλο. Αν και καταλάβαινα πως είχε κάπως ξεκαυλώσει (όχι εντελώς) δεν έλεγε να βγεί. Όταν το κεφάλι είναι μέσα από το δακτύλιο, η κοπέλα έχει τον τρόπο σφίγγοντας το κωλαράκι να τον κρατήσει μέσα της όσο γουστάρει, μέχρι να τον ξανακαυλώσει, αν θέλει. Σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες ξεχωρίζουν οι γυναικάρες από τα γυναικάκια!
Καμμία βιασύνη από πλευράς της να φύγει, αν και είχα χύσει εδώ και κάμποση ώρα, στο τέλος εγώ ντράπηκα να την κρατάω άλλο, άκουγα και τους πελάτες στο σαλόνι, γιατί να χάνει δουλειά εξ αιτίας μου, μ' έπιασε και το αλτρουϊστικό: γιατί να φύγει κάποιος, επειδή δεν μπορεί να περιμένει, και να χάσει τέτοια μουνάρα-κωλάρα-γυναικάρα; Με βαριά καρδιά βγήκα από μέσα της και αφού υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί (το γυμνό τελείωμα στο στόμα της περιμένει σειρά και το μουνί της δεν έχει ακόμα γνωρίσει τον πούτσο μου, τόσο εγωιστής είναι ο κώλος της!) και φυσικά να την γνωρίσω καλύτερα σαν άνθρωπο (δεν μπορεί, με τόσες χάρες στο κρεβάτι, πρέπει να έχει ενδιαφέρουσα προσωπικότητα), χαιρετηθήκαμε.
Λεπτομέρεια: η υπηρεσία τελικά δεν μου έφερε ρέστα 10 ευρώ από τα τρία 20ευρα που της είχα δώσει μπαίνοντας. Δε γαμιέται σκέφτηκα, και δεν τα ζήτησα, για να μη χαλάσω την ωραία διάθεση που μου είχε δημιουργήσει η Κατερίνα.


Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
LAMB
Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
75
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Αυγούστου, 2011
Φίλε το 'χω σκεφτεί κι εγώ αυτό με τα μισάωρα αλλά δεν αξίζει. Και θα σου πω τι εννοώ.
Την Κατερίνα την έχω πάρει δυο φορές. Και τις δύο έκατσε κάνα εικοσάλπετο μέσα. Όχι επειδή την γοήτευσα αλλά επειδή είναι σωστή και δεν προσπαθεί να σε ξεπετάξει.
Αν της έδινα 60 ευρώ για μισάωρο, αμφιβάλλω ότι θα καθόταν παραπάνω, ίσα ίσα που θα την γλύκαινα και την επόμενη φορά που θα την έπαιρνα με 20 ευρώ, θα είχε φύγει στο δεκάλεπτο.
Οπότε, με τις κοπέλες που ούτως ή άλλως κάθονται πολύ (όπως είναι και η Νταϊάνα από δίπλα), βγαίνουμε χαμένοι αν τις πάρουμε για μεγαλύτερο διάστημα.
Π
Πύρκαυλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1