Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πριν από λίγο στον εν λόγω οίκο! Για το πάρκινγκ θα έδινα και 20 γιατί πάρκαρα απέξω!

Η Μόνικα όπως την έχουν περιγράψει οι συναγωνιστές. Ρουμανάκι petite, λίγο πεσμένο βυζάκι, νεανική φατσούλα, στρογγυλό κωλαράκι, ναζιάρικο, εύθυμο και σήμερα είχε και κοτσίδια!!! Η τσατσά λέει το κλασσικό πρόγραμμα + ελεύθερο στοματικό και 69 για 20 ευρώ και μπαίνω μέσα. Όταν ήρθε η Μόνικα με ρώτησε εάν θέλω ελεύθερο. Αφού της είπα ότι θέλω, μου είπε να μην χύσω μέσα στο στόμα της γιατί αυτό είναι extra και χρεώνεται +10 ευρώ! Εντάξει, λέω, ξεκίνα και βλέπουμε! Αρχίζει την πίπα λοιπόν, τίποτα το σπουδαίο να πω την αλήθεια αλλά σε στάση 69 την κατάφερνε πιο καλά (η αρχική στάση ήταν αυτή καθιστή στο κρεβάτι κι εγώ όρθιος μπροστά της). Στο 69 μέ έφτασε στο όριο (δεν έγλυψα γιατί είχε βάλει κρέμα) και της είπα να σταματήσει. Μου φοράει σκούφο και την γυρίζω στα 4. Καλό στήσιμο με σπάσιμο μέσης για καλύτερη διείσδυση αλλά και όψη! Λίγο σφυροκόπημα εκεί και αποφασίζω ότι θέλω να της τα δώσω στο λαρύγγι! Της το λέω λοιπόν και μου λέει εντάξει, βγάλε την καπότα. Πάλι ξεκίνησε με άτεχνη πίπα και με πολύ χέρι. Της τραβάω το χέρι και εκεί καλυτερεύει η κατάσταση. Αλλά από ρούφηγμα μέτρια πράγματα... Λύπη Την παρότρυνα να ρουφήξει με πιο πολύ δύναμη αλλά δεν έγινε και κάτι το αξιόλογο. Αν μια σκούπα Hoover π.χ. είχε διακόπτη από το 1 έως το 4, αυτή ξεκίνησε με 1 και μετά την προτροπή μου πήγε στο 2. Τίποτε παραπάνω. Ωστόσο, είχα φτιαχτεί με το κορμάκι της (αφήνει άνετα πιασίματα εκτός κωλοτρυπίδας) και η όλη petite φάση που μετά από λίγο άρχισα να της τα δίνω όλα! Στράγγιξα μιλάμε κι αυτή, αφού έπεσε κι η τελευταία σταγόνα, (ήταν υπομονετική, δεν μπορώ να πω), έτρεξε σφαίρα στον νιπτήρα να τα φτύσει μην της φύγουν!
Ωραίο μωράκι, δεν μπορώ να πω. Λίγο ακριβή η τιμή στα 30 με χύσιμο στο στόμα. Οι περισσότερες στην Φυλής το κάνουν με 20. Αλλά εντάξει, μπορεί και να ξαναπήγαινα. Αν έριχνε την τιμή στα 20€ όλα included, τότε σίγουρα θα πήγαινα κι άλλες φορές.

Το δωμάτιο μέτριο αλλά είχε μέσα εντομοαπωθητικό κουνουπιών στην πρίζα! Καλό αυτό γιατί με έχουν γαμήσει τα πουστοκούνουπα τις τελευταίες μέρες! Μην πάθω καμιά λαχτάρα τώρα που κουβαλάνε και κωλο-ιούς εξ Αφρικής!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού